משחקי חמישי

rapgamer4ever

New member
משחקי חמישי

אטלנטה- דטרויט: הפיסטונס הפסידו 7 רצוף וחייבים לעצור את הנפילה כאן.

ברוקלין- ניקס: בזינגה חוזר להפציץ.

קליבלנד- לייקרס: אחרי שלברון חילק מחמאות ללונזו בול תהיה לו הזדמנות לתת לו בראש.

מינסוטה- סקראמנטו: החבר'ה שלנו טוחנים כל-כך הרבה דקות שאני מקווה להכריע את המשחק הזה בשלב מוקדם.

גולדן- דאלאס: קרי ודריימונד בחוץ, בכל זאת גולדן צפויה להשיג ניצחון 8 ברצף.

rapgamer4ever

New member
הוא היה ממש טוב

אליקו בטח ירחיב אבל מעניין שדוקא בגולדן שמזוהה עם שלשות, התפלגות הזריקות של כספי נוטה לעבר חיתוכים לסל והורדת כדור לרצפה יותר מאשר זריקות מבחוץ.
&nbsp
עוד אפשר לציין לחיוב את ג'ורדן בל שנכנס לנעליים של דריימונד ומסר 8 אסיסטים ב-24 דקות. אין בכלל ספק שהוא לא מוסר באותה הרמה אבל זה ממחיש שבמערכת של הווריורס כשאתה מקבל נגיעות אתה משיג אסיסטים גם מבלי לייצר יותר מדי בהתקפה.
&nbsp
אני רק מקווה שגולדן תגיע בהרכב מלא למשחק הכריסמס מול קליבלנד.

איליה13

New member
משחק טוב לעומרי

הרגיש בתחילת המשחק, שקלעו עליו 12 מתוך ה 16 הראשונות של דאלאס, אבל סטיב קר נותן ביטחון בכל מצב, וזה לא הפיל את עומרי מהרגליים, מזל שהוא נשאר בעיניינים
השיטה של גולדן באמת גורמת לכולם להיראות מצוין (חוץ מניק יאנג) שאין שום קשר בינו לבין השיטה
בל הרוקי חוסם אדיר
דיוויד ווסט בכושר מעולה
מוזר הספסול של מגי, במיוחד לאור ההיעדרות של זאזא
הרגיש קצת רצון של הריסון בארנס שהיה לו משהו להוכיח, אבל לא הלך לו בכלל

עמרי הגנתית היה חלש ברבע הראשון. במחצית הראשונה ספרתי 4 סלים שהיו עליו או "באשמתו". בחצי השני הוא עשה עבודה טובה מאוד בהגנה - גם חטיפה וגם חסימה בדקות הריצה, וגם קיבל את דירק עליו מס' פעמים בחילוף, ושם לו יד בפנים שהורידה את האחוז בזריקה. הגנה טובה זה מידבק וברגע שהקבוצה שמרה טוב יותר בחצי השני גם עמרי נראה טוב יותר. התקפית הוא היה נהדר כמו שהאחוז הגבוה מלמד, עם קבלת החלטות טובה והרבה נגיעות [גם כפיבוט באלבו בתפקיד של דריימונד], וגם החטיא שלשה שהיא לא היתה מבט רע, פשוט קיבל את המסירה נמוך מדי ולא הצליח לסדר את הגוף טוב. האחוז מהעונשין קצת יורד במשחקים האחרונים וזה נראה שהוא כאילו מתנשם בכבדות לפני הזריקה מרוב התנועה שהוא עושה, ומאבד ריכוז, אבל המכניקה נראית טוב והכדור יוצא קשתי, אז אני לא מתלונן. עמרי במשחק טוב שני ברציפות אחרי רצף של משהו כמו 3 משחקים חלשים, והוא עושה בחמישיה [שזו אופרה אחרת גם מבחינת דקות וגם מבחינת המצ'אפים], אז אפשר להיות מרוצים.
&nbsp
הרבע האחרון היה שייך לקליי ועם 4 שלשות ברציפות סגר את הסיפור. מה שיפה בקבוצה שגם בלי שני המוסרים הטובים ביותר שלה [דריימונד וסטף] היא עושה 30 אס'. לא בלו אאוט, אבל גולדן סטייט היתה בשליטה, וגם בדקות הפחות טובות שלה לא היה חשש שזה הולך לכיוון לא טוב.
&nbsp
המשחק הבא ביום ב', נגד הלייקרס, שיפרישו את קובי. לכספי זו צריכה להיות חוויה לא רגילה בתור מי שגדל על קובי, להיות נוכח בערב הזה ואולי אפילו כשחקן חמישיה.

איליה13

New member
רוצה לחלוק עליך לגבי המכניקה של העונשין

הקשת בזריקת העונשין של עומרי, פשוט גבוהה מדי, רואים שזה משהו שהוא עבד עליו בקיץ, ושינה את המכניקה של הזריקה, אבל כאשר זה לא נכנס זה אפילו לא קרוב, לכן קשה לי להאמין שבטווח הרחוק אחוז הקליעה מהעונשין ישתפר

rapgamer4ever

New member
המשחק הכי טוב של מינסוטה העונה

אמנם אלה רק הקינגס אבל אנחנו קבוצה שלא משיגה בלואאוטים. מה שחשוב ששיחקנו נכון.
&nbsp
הדברים התחילו בטאונס. זה היה משחק הגנתי מהטובים שלו העונה- שינה זריקות בצבע, יצא לתת contest לקלעים ולקח ריבאונדים in traffic. יחד עם ערב דומיננטי שלו בפוסט כולל כמה מסירות מצוינות לקלעים זה אחד המשחקים היותר well rounded שלו שאני זוכר... 30-14 עם 5 חסימות, 5 אסיסטים ו-0 איבודים.
מסביב לטאונס כולם עשו עבודה טובה לסגור את הביג מן שמתגלגל לסל, זו נקודת תורפה בהגנה שלנו והפעם הייתה סגירה מהירה שהשיגה גם מספר גבוה של חטיפות במסירות לביג מן, מצד שני קבוצות עם פליימייקרים יותר טובים מסקראמנטו יודעות לנצל את זה לשלשות מהוויק-סייד.
לדעתי 12 חטיפות ו-9 חסימות אלה מדדי ההלפ דפנס הכי טובים שהיו לנו העונה.
&nbsp
התקפית לפעמים הצבע היה פקוק מדי אבל זה איכשהו הסתדר בעיקר כי וויגינס סופסוף דייק משלוש. 3-4 בשלשות פנויות לא אמור להיות יוצא דופן אבל עם 31% משלוש לאורך העונה כנראה שזה כן. הגאומטריה הייתה יותר נכונה עם ביג מן בפנים ובאטלר בכניסות לסל, בעוד שוויגינס וטיג עמדו בעיקר בפרימטר.
עוד נתון מהטובים שלנו העונה הוא 29 אסיסטים שזה פונקציה של ערב קליעה מוצלח אבל גם של משחק אינסייד-אאוט אפקטיבי.
&nbsp
עוד אהבתי לראות את ת'יבודו מרחיב את הרוטציה מ-8 ל-9 שחקנים. אחרי שהוא הגיע למסקנה ששבאז מוחמד פח ראינו את קרופורד המחליף היחיד בעמדות 2-3. סופסוף מרכוס ג'ורג'ס-האנט קיבל הזדמנות והיה ממש סולידי, זה כל מה שאנחנו צריכים- עוד מחליף בפרימטר שלא מחריב את המשחק.
בכל זאת זה לא מספיק. אין סיבה שהביג 3 שלנו ישחקו 34-36 דקות בערב כזה שנכנסים לרבע הרביעי ביתרון 24. מה גם שהמחמאות שחילקתי על ההגנה פחות תקפות על הרבע האחרון בו הייתה התרופפות טבעית.
&nbsp
על הקינגס אין הרבה מה לומר. ייגר הבין בשלב די מוקדם שלביסייה לא מתאים למצ'אפ הזה ושיחק יותר ביג עם קאולי סטיין וקופוס. הקינגס קלעו את השלשות שלהם אבל חוץ מזה עשו מעט מאוד דברים כמו שצריך. אין להם מוסרים טובים, אין להם שומרים טובים והרוטציה הארוכה שייגר השתמש בה אולי מנעה ממני לראות איזושהי שיטת משחק.

billc

New member
אני רואה עכשיו את המשחק גולדן דאלאס,

אז סטיב קר אומר שאם סטף לא משחק, זה מאלץ אותם לשמור חזק יותר
ולעשות פחות טעויות, כין עם סטף הם יכולים לקחת סיכונים כי הוא נותן להם הרבה יתרון

אז מה שמעניין שב4 המשחקים שסטף לא משחק, הם עוצרים את היריב על 39 אחוז מהשדה, ופחות 100 נק למשחק

לפי הפתיחה לפחות גם KD ותומפסון היו לא רעים

billc

New member
למרות שעבר יותר משנה

עדיין אני מרגיש צורך לומר על דוראנט, איזה החתמה איזה החתמה...

rapgamer4ever

New member
מסכים עם המשפט הזה

אנחנו רואים לא מעט את גולדן נכנסת לפיגור 15-20 הפרש וחוזרת ממנו לנצח בקלות. זה קורה בעיקר כאשר הם מזלזלים ומשחקים ברמת אנרגיה נמוכה בפתיחה, ואז מתקנים דרך יכולת מקסימלית בהמשך שדורסת את היריבה.
גולדן ללא קרי לא יכולה להרשות לעצמה לפתוח חלש או לא להתאמץ, לכן רואים אותם מתייחסים לכל משחק ברצינות וממשיכים לנצח.
&nbsp
אגב הווריורס מחזיקים בשחקני הגנה מהטובים ביותר בליגה לעמדתם, בכל עמדה- ליבינגסטון, קליי, איגודאלה, דוראנט וגרין. זו כנראה החמישייה ההגנתית הכי טובה בליגה.

billc

New member
קווין מקהיל שמפרשן את המשחק, ומאמנו לשעבר של כספי

מאוד מפרגן לכספי ואמר דברים חיובים כלפיו במיוחד על האופי שלו
ועל הכדורסל IQ הגבוה שלו. הוא אמר את זה על כספי ועל ש'ון לווינסטסון, את שניהם הוא אימן בעבר

billc

New member
יכול להיות שהוא לא היה מספיק טוב

גם במשחק הזה, המחצית הראשונה של כספי היתה לא משהו בעיקר בהגנה
הרבה מאוד מאמנים לא היו נותנים לכספי לחזור לשחק

אבל יש הרבה פצועים, וקר נתן לכספי, וכספי שיחק מעולה ברבע השלישי
למרות כל זאת, הכוכב של הרבע השלישי היה קווין דוראנט והרביעי לפי מה שאני רואה זה תומפסון

למעלה