אווירה מחשמלת בפיניקס.
סופית: הסאנס הם האירגון הכי טוב ב-NBA, יש להם את האוהדים הכי טובים ב-NBA ואת הקבוצה הכי טובה ב-NBA. שאקיל פותח את המשחק עם הוצאת כדור החוצה לאמרה שקולע מחצי מרחק. אסיסט ראשון לשאק במדי פיניקס. לאחר מכן הגיע גם בלוק (רק לראות אותו ואת אמרה בצבע זה מפחיד שלא לדבר על לנסות לחדור). שאק יורד לספסל אחרי 3 דקות בכורה בסאנס ו-0 מ-1 מהשדה, אסיסט אחד ובלוק. אני עם חצי עין למותחן באינדיאנה. אינדיאנה מפתיעים אותי. משחק ראשון שלהם שאני רואה העונה והם נראים נהדר. לברון עם טריפל-דאבל שני ברציפות (בק טו בק - אתמול נגד יוסטון). גיבסון נפצע ברגלו ונלקח לבדיקת רנטגן. מסתמן שהפציעה לא קלה. לארי יוז במשחק טוב מאוד, ממשיך ביכולת הטובה לאחרונה. לברון כרגע עם 29 נק', 14 ריבאונדים ו-12 אסיסטים. הוא השיג דאבל-דאבל ב-9:21 לסיום הרבע השלישי, ואת הטריפל-דאבל הוא השיג כמה דקות בתחילת הרבע הרביעי. משחק טוב שלו, אבל כבר התרגלנו למספרים האלה. כדקה לסיום המשחק באינדיאנה. 5 הפרש לקליבלנד, זה נראה שהם סוגרים את הסיפור. 43 שניות לסיום המשחק, דווין בראון לוקח ריבאונד, 5 הפרש לקליבלנד. אינדיאנה עושים עבירה מכוונת. נראה שקליבלנד בדרך לניצחון. לברון קולע מהקו (עובר את גבול 30 הנק' בפעם המי יודע כמה העונה. MVP, MVP, MVP) . 104-97 קליבלנד. 43 שניות לסיום. כדור של אינדיאנה. עכשיו זה הזמן לעבור בחזרה לפיניקס ושאקיל. יש לנו מצ'אפים מעולים הערב: נאש-פישר, שאקיל-גאסול, אמרה-אודום.