משחקי חיזור.......

shelycat

New member
משחקי חיזור.......

בוא נחזור אחורה במנהרת הזמן.......(בלי דאג וטוני הפעם) בכל אופן מה הסיבות הכי מקוריות או סתם מוזרות שבגללן פסלתן דייטים בעבר? כלומר בגלל אילו סיבות פסלתן מחזרים פוטנציאלים או בחרתן שלא להמשיך בקשר עם דייט/מחזר מסוים? בעיקרון מה שאני מציעה פה הוא שרשור של כל הסיבות והסיטואציות היותר מוזרות ולא שיגרתיות בתחום הדייטים והחיזור מניסיונכן ומניסיוםשל מכרים/רות שלכם. למשל הכרתי מישהי שפסלה מישהו מהסיבה הביזארית משהו: צורת האצבעות שלו לא נראתה לה (יותר נכון נראו לה קצת creepy). וחברה אחרת שלי שיצאה עם מישהו איזה תקופה קצרה והחליטה ש"זה לא זה" קיבלה בתגובה מהבחור כשהיא בישרה לו על כך שלא נראה לה להמשיך את הקשר איתו את המשפט "זה לא מקובל עלי".

danonit

New member
......

פעם יצאתי עם מישהו לדייט ראשון, שהיה מוצלח לפי כל הקריטריונים של דייט ראשון, והבחור היה אפילו די לא רע (לפי קריטריונים כאלה ואחרים).. והוא גם התלהב ואז באחת השיחות טלפון שהיתה לנו אחרי הדייט, אמרתי משהו מצחיק תוך כדי שיחה וזה לא מצא חן בעיניו והוא אמר לי משהו בסגנון "אני לא אוהב כשבחורות מנסות להצחיק"... מיד סימנתי
גדול ועברתי הלאה. היום אני נשואה לבחור שבעיניו שנינות וחוש הומור זאת אחת המעלות הנדירות והנחשקות ביותר אצל בחורה
אגב - אני ממש נגעלת במחורים עם אצבעות קצרות וגוציות, הייתי פוסלת על הסעיף הזה... פסלתי הרבה בחורים על סעיף גובה - יש כאן די הרבה טווילות בפורום, מעניין אותי לדעת אם גם אתן שמתם לב לתופעה של בחורים קטנטנים שמנסים את מזלם עם בחורות גבוהות מהם בראש?

gmgy

New member
מקווה שאני לא עושה פדיחות

אבל פעם היו לי שיחות ארוכות עם בחור שפגשתי בצ´אט. באחת השיחות הוא ניסה לשכנע אותי להיפגש איתו וסיפר לי שהוא עשה קעקוע באותו שבוע. לא זה מה שהפריע לי (יכול להיות אפילו מגניב). הבעיה היתה מה היה מצויר בקעקוע -- הלוגו של טימברלנד!! הוא אמר שהוא כל כך אוהב את החברה הזאת שהוא החליט לעשות קעקוע של הלוגו. יש גבול לכל תעלול! מה השלב הבא? לוגו של תנובה?

danonit

New member
how low???

קטע גדול! איזה אפס
ועוד שהוא מתגאה בזה, ממש שיא הדפיקות!!! תודה גלית, עשית לי צחוקים על הבוקר

רחלילי

New member
עניין של גובה...

אז אני ידועה (לפחות הייתי) כמישהי שמאד חשוב לה הגובה. זה מה יש. בכל מקרה פעם נפגשתי עם מישהו זה לא היה בדיוק דייט אבל זה היה אחרי שיחה של שעות בלילה, לפני שראיתי אותו. הבחור בטלפון היה מדהים ואפילו ניגן לי בגיטרה ואני הרגשתי שוואו איזו שיחה וכו´. כשלאט לאט התחלנו לבחון את נושא הצורה החיצוני אחרי באמת שעות ארוכות ומרתקות של שיחה התברר שהוא אמנם לא בגובה הרצוי (כלומר אינו 180 ומעלה) אבל אינו רחוק, 178 אמר הבחור בגאווה. נפגשנו בבוקרו של יום (לילה משוגע לגמרי ופעם יחידה שזה קרה לי!) וטיילנו בים עם הזריחה. רק מהר הסתבר שהמטר מידה אצלו בבית היה מקולקל. הוא לא רק שלא היה 178 אלא היה נמוך מזה ואף נמוך ממני. אל תבינו לא נכון לא כזה קריטי שיהיה גבוה יותר אבל הציפיה שאפגוש מישהו גבוה ממני והאכזבה זה עשה לי פשוט הרגשה מגעילה כאילו למה היית צריך לשקר... הצרה היתה שהבחור התלהב פחד (לא יודעת למה) וזהו לא בא לי להמשיך לפרט אבל לי הפריע השקר במיוחד!

איילתי

New member
גם אצלי זה אותו העניין...

אני לא התפשרתי על עניין הגובה. אני 1.79 ובעלולי 1.92 היו כמה שניסו לתחמן.ה- 1.80 במטר שלהם זה לא בדיוק ה- 1.80 שאני התכוונתי אליו ולכן הם מצאו את עצמם בדרך הבייתה מהר מאד. ושלא ינסו לעבוד עלי..

אלפית

New member
אז מה תאמרו על זה ...

אף אחד אף פעם לא יכל לחשוד בי, אפילו לרגע, שאני טווילית == מטר שישים, ביום טוב. ועדיין ... היה בלינדדייט אחד שהצליח להגיע לי עד ... הכתפיים! אגב, חברה בעבודה, שהיא פחות או יותר בגובה שלי, נהגה לקטר באופן עקבי שבעלה לא כל כך גבוה, עד שבסוף שאלתי מה הגובה שלו, והסתבר שהוא 1.80 + כמה סנטימטרים, פחות או יותר בגובה של בנזוגי, שלא הייתי מכתירה כ"נמוך", הלוא אם אני לא על עקבים, אני צריכה לעלות לקצות האצבעות כדי ... אחרי מחשבה נוספת, שאלתי אותה מה היה הגובה של החבר שקדם לבעלה, והוא אכן היה גבוה יותר. המסקנה - בנאלית: הכל יחסי ...

אלפית

New member
גירסה אחרת של "לא מקובל עלי" ../images/Emo26.gif

"ומה עם מה שיש לי לומר בנושא". נאמר לאוזני, כתגובה ל"זה לא ילך" (באמת מעניין למה ...)

dorlim

New member
.....

אני פסלתי בחורים על כל מיני שטויות קודם כל היו לי שלושת הלאוים - לא לבחור מעשן, לא לבחור נמוך ממני והלאו הגמיש (= גבר יכול להפסל על כל דבר עוד לפני שהוא אמר משהו) ובמסגרת הלאו הגמיש גברים נפסלו על - אצבעות שעירות (לא יכולתי ללחוץ לו את היד
), קול ציפציף, צעיר ממני בגיל ועוד ועוד ועוד.... בסיכומו של דבר התחתנתי עם בחור מעשן שצעיר ממני בשנתיים

1טינטין

New member
בחורים ופסילות...

טוב, אז בתור אחת שידועה בחבר´ה ביכולות להשיג מה שאני רוצה (מקווה שזה לא נשמע כזה גרוע
) תמיד ידעו שאני בררנית עם המין השני כי אני אוהבת גבר עם חיוך יפה ושיניים כמו שצריך (אמרתי לכם כבר שאני מוזרה
) וגם לי יש את שגעון האצבעות העקומות והציפורניים האכולות (אני מתה על גבר עם כפות ידיים יפות) ואת הגובה .... אני פשוט אוהבת גבוהים
אז בטח אתן שואלות את עצמכן עם מצאתי כזה דבר ? אז כן
אחרי חיפושים שנערכו שנים (סתאאם רק שנה) מצאתי את הבחור עם החיוך הכי מדהים + בונוס של גומות ידיים גבריות לאללה והוא 1.89 ...

סיגל2

New member
פסילות של בחורים:

ההדגשים ששמתי על בחורים הם שהם לא יעשנו, יהיו גבוהים ממני לא חובה 1.80 אך לא נמוכים ממני, מבוגרים ממני אך לא בהרבה ושנראים טוב. אחת הפעמים שפסלתי בחור על הפגישה הראשונה היה שהוא סיפר לי שהוא מתגרה מנשים שהולכות על נעלי עקב גבוהות ושזה התחיל אצלו עוד מבית ספר תיכון. הוא ממש ביקש ממני לא לצחוק כשאני אשמע מה שיש לו לספר לי, כמובן שלא צחקתי אך זו היתה הפעם הראשונה והאחרונה שהוא ראה/שמע ממני. הפסילות האחרות היו כמובן על פי גובה נמוך מידי, שמן מידי, משעמם מידי.

1טינטין

New member
בחורים

ת´אמת גם אני לא אוהבת בחורים שמנים מדי ובמיוחד לא שעירים (זה קצת דוחה אותי)

סמיילי22

New member
../images/Emo122.gifסיפור מזעזע

בגיל 19 יצאתי לפגישה עיוורת עם בחור המבוגר ממני ב10 שנים שניסה כל הערב להרשים אותי בהיותו סופר מן. קודם כל יש לו תואר שני בכלכלה, הוא ממשפחה טובה וכל הבנות שהיו איתו במיטה נהנו (פגישה ראשונה!!!). לקראת סוף הערב הוא שאל אותי איך נראה לי הקשר בינינו (סליחה יש בינינו קשר?!)בהיותי ילדה בת 19 לא מנוסה גימגמתי לו שאני לא בטוחה... שרק נפרדתי ממישהו עכשיו... אני מפחדת כשלוחצים עליי... שהוא בן 29 ובטח עוד שנה כבר רוצה להיות נשוי ואני ילדה בת 19 ורוצה "לראות עולם"... עוד לא סיימתי את המשפט והוא שאל אותי ברצינות רבה "מה, בעוד שנה לא תרצי להתחתן איתי?" הייתי בשוק!!!!!!!!!!
כשעמדנו להפרד הוא שאל מה החלטתי לגבי הקשר בינינו!!! מפוחדת כולי בסוף הערב גימגמתי לו שיתן לי לחשוב על זה... (למרות שבלב ידעתי כבר את התשובה, פשוט לא הייתי מספיק אסרטיבית) נשיקה לפחות? שאל החוצפן. כמעט בלעתי את הלשון! יום למחרת בבוקר הוא העיר אותי. "החלטת?!" "עוד לא"... עניתי לו, "אני צריכה זמן..." בתקווה שיבין את הרמז!!! "חמודה, אני לא טיפוס של משחקים, כן כן לא לא!!!" ירה הלחוץ. אז תפסתי סוף סוף ביצים ויריתי "אני לא אוהבת שמלחיצים אותי, אם ככה התשובה היא לא" וירדה לי אבן מה
. "לא?!" צעק "מר עולם", "לא נורא! ההפסד כולו שלך!" וטרק את הטלפון. כמה ימים אח"כ פגשתי את משה... והתוצאות כבר ידועות לכם
ראיתי את הלחוץ בחוג לסלסה בא עם איזו מישהי. הוא קלט אותי, לא אמר לי שלום, אלא רקד מטר וחצי ממני וצעק לבחורה המסכנה שהוא רקד איתה "את מדהימה!! וואו!! איזה כייף לי לרקוד איתך!!!" וישר הסתכל עליי כדי לראות איך אני מגיבה. כנראה שיש כאלה שלא מתבגרים גם לפני גיל 30... מעניין איך נראו הפנים שלו אח"כ, כשמשה בא לאסוף אותי מהחוג... כי לא טרחתי להביט אחורה עליו

מאי26

New member
סמיילי, הסיפור שלך הזכיר לי

את הפגישה שהיתה בתכנית "דאבל דייט" לפני שבוע, כשמישהי לחוצה פחד על חתונה יצאה עם מישהו וחקרה אותו כל הערב חקירות שב"כ על מה הוא יעשה אם ככה ואם אחרת (הציבה לו כל מיני סיטואציות בלתי אפשריות ודרשה ממנו להגיב). וכשהוא ענה, כצפוי שהוא לא יודע ושלא היה במצבים כאלה וכו´, היא הודיעה שהוא לא מתאים לה, כי הוא לא מספיק רציני ולא יודע מה הוא רוצה מעצמו. הלוווו!!! דייט ראשון!!!! מי יתחתן איתך אם תהיי לחוצה ככה???

אתי@

New member
איזה מזל ../images/Emo6.gif שהוא לא אמר לך

שהוא אוהב לרחרח נעלי נשים

סיגל2

New member
מי יודע, אולי אם היינו ממשיכים לצאת

אז הוא היה מבקש שגם אריח את הנעליים, אבל לא נשארתי כדי לגלות

רחלילי

New member
אוקיי. נזכרתי.

הייתי בצבא, בתקופה שטרם ההשמנה הגדולה. נראיתי מצויין במיוחד כי נפרדתי שבוע קודם מחבר וה עש הלי טוב... החלטתי שלא יוצאים עם אחרים אלא לוקחים פסק זמן. בבסיס הופיע קצין עם כומתה סגולה, גבוה, חמוד עיניים כחולות, לא זוכרת איך הגענו לדבר על זה שאני מחפשת טרמפ לירושליים הביתה בערב. והוא נוסע לשם. אבל מה? הוא בלי רכב. אבל מה? זה לא הפריע לבחור לסיים ראיון אצל קצח"ר ולחכות לי עד סיום יום העבודה כדי שנסע יחד לעיר קודשנו. ניסתי להוריד אותו מזה ונאדה. אני מודה, זה היה מאד מחמיא. אבל ממש לא הייתי בקטע. בערב נסעתי באוטובוס איתו וכל הדרך הוא הסביר לי למה כדאי לי להיות חברה שלו. בחור טוב מבית טוב שנראה בואו נאמר לא רע. אבל זה מאד הביך אותי כל הסיטואציה מה גם שכל נוסעי האוטובוס לא יכולים להתעם מזה שמול הפרצוף שלהם ידידנו קצין החי"ר גבה הקומה כמעט וכורע על ברכיו... לא יכולתי לעמוד בזה. הייתי כולה בת 18.5 והוא היה כמה שנים מעל. מה ששבר אותי סופית באותה נסיעה באוטובוס היה שהבחור החל למנות לי את מכשירי החשמל שהוא קנה לבית שהוא מתכנן לשכור/לקנות ואז הרגשתי כאילו עוד מעט הוא יוציא כמה גמלים ויקנה אותי וזהו. הוא כבר היה מסודר לגמרי להתחיל את חייו והרגשתי שהוא כל כך משתדל למכור את עצמו בפני, שזה פשוט גרם לי לתפוס אותו כמישהו פטתי והאמירה הזו גרמה לספק שהיה בי עד אותו רגע להפוך ללאו טוטאלי. זה פשוט כל כך הלחיץ אותי. וזהו. עוד כמה דקות בתחנה להסביר לו שלא כדאי לו לבנות עלי, וזהו.

uti

New member
...פופקורן...../images/Emo67.gif

זה היה שחייתי בארה"ב הייתי בת 17 יצאתי עם מישהו מהמם ביופיו בנבחרת הבייסבול ממש "מציאה"של אז, אחרי כמה דייטים יצאנו לסרט בקולנוע, והבן אדם הזה פשוט דחס כמויות של פופקורן בחזירות לפה. אני ממש נגעלתי, הסתכלתי עליו שוב מהצד והוא לא הפסיק לטחון את הפופקורן לא עצר לנשום אפילו...אמרתי לו..."איי הב טו גו" והלכתי.....יצאתי הביתה ממש על תחילת הסרט לא יכולתי שלא לדמיין כל הזמן את הפה שלו דוחס ודוחס פופקורן...בעעע...מגעיל!! מאז הבנתי שיש לי סטייה בנושא אכילת הפופקורן וחסכתי כמה דייטים שלקחתי גברים קודם כל לסרט....חי חי חי...

למעלה