משחקי זיכרון - TOP5.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
משחקי זיכרון - TOP5.

עברו אומנם כמעט חודשיים מאז גמר AI("אמריקן איידול") ו- 3 שבועות מאז גמר TV("הקול"), אבל בכל זאת אפשר לקוות שהזיכרון שלכם עדיין טרי. אם הוא מספיק טרי יש לי שאלה פשוטה - אם הייתם חיים בעולם אידיאלי בו תוצאות ההצבעות והחלטות השופטים מתלבשות בול על הדיעות שלכם... 1. מי היו ה- TOP5 שלכם בעונה האחרונה של AI? 2. מי היו ה TOP5 שלכם ב-TV? הבהרה: אני לא מתכוון רק לאלה שהגיעו להופעות החיות ב- AI ו-TV, אלא גם חבר'ה משבוע הוליווד שלא עברו את הניפוי ב- AI או אמנים מה- 32 שהגיעו לקבוצות של המאמנים ב- TV, גם אם הם לא עברו את שלב הדו-קרב, ובלי שום קשר לקבוצה שהם היו בה(משמע... אתם יכולים לבחור 5 רק מקבוצה אחת ב- TV). אגב, אתם לא חייבים להסתמך רק על מה שראיתם בתוכניות, אלא גם על דברים שאולי ראיתם ביוטיוב.

SHTRUDIDI

New member
אהבתי את הרעיון../images/Emo45.gif

1. איידול- קודם כל פול מקדונלד. עף מוקדם מדי ובלי צדק. חוץ ממנו, ג'יימס, סקוטי, היילי וכנראה שגם קייסי. חשוב לציין שזה טופ 5 שהייתי רוצה אבל בהתבסס גם על ההופעות שהיו אחרי השלב הזה בעונה עצמה. 2. לגביי TV- פרנצ'י, סניה, חוויאר, דיה, וויקי. אם לא היה רק 5 לבחור, הייתי מוסיפה גם את ניקי ואולי את אלן אואן.

is00

New member
אפשר לבחור יותר. אפילו TOP10, אם בא לכם.

בכל מקרה... AI - אני חייב להודות שבשבועיים האחרונים, אני צופה בשלב האודישנים, בש"חים היומיים של העונה ב"יס ריל" ו... אם אני לוקח בחשבון גם דברים שראיתי ביוטיוב הנה 3(בלי שום סדר מסוים), שהיה מעניין לראות שם... 1. ג'יימס דארבין(למרות שעכשיו כשראיתי אותו כבר 3 פעמים באודישנים, נמאס לי מהצרחות שלו ואני שמח שהוא לא הגיע ל-TOP3) 2. פיה טוסקנו. 3. אמה הנרי(מקווה לראות אותה מנסה גם ב- TV או ב- X-FACTOR). ב- TV: 1. דיה. 2. סניה. 3. קלסי ריי. 4. שרי אוקלי. לעזאזל איתך בלייק שלא לקחת אותה רק בגלל שהיא שרה שיר של מירנדה! 5. ויקי מרטינז. ואתם יודעים מה... 6. רבקה לואבי או אנג'לה וולף.

LeAnnDylan

Well-known member
הזיכרון שלי נוראי

אבל אנסה בכל זאת. הדירוג הוא רנדומלי אגב.
THE VOICE
1. אמילי וולנטיין מודה שהיא נבחרה בעיקר בגלל שאני זוכרת לה חסד נעורים מאיידול וכמה אהבתי אותה בעונה 8. הרבה יותר מבזכות הגרסה הנוראית לניד יו נאו. 2. אלאנאואן בחרתי בהם בגלל שהם הזכירו לי צמד אחר שאני מאוד אוהבת שנקראים O'Shea. 3. דיה היחידה בעונה שבאמת הוכיחה את עצמה לאורך כל השלבים. 4. ויקי אהבתי איזה שיר וחצי שלה אז הלכתי עליה. 5. חביאר התלבטתי בינו לבין סניה שאצל שניהם אהבתי ממש רק ביצוע אחד.
IDOL
טוב, פה קצת קשה לי לבחור 5, כשניתן לבחור גם מהאודישנים. כיוון ששם אין לדעת מה נקבל, והבחירה מסתמכת בעיקר על אודישין אחד של כמה שניות ולא על כמה הופעות מלאות. אז אני אבחר חמישה מהאודישנים שהייתי שמחה לראות בעונה וחמישה מתמודדים שהגיעו לעונה עצמה והוכיחו את עצמם מספיק כדי להיות בטופ 5.
(חמישית אודישנים) 1. ג'ון וויין (כל כך התאכזבתי שסקוטי עבר במקומו. בסופו של דבר סקוטי לא ממש אכזב אבל עדין הייתי מעדיפה לראות את ג'ון ווין) 2. קורטני פנרי (המתמודדת שהכי אהבתי באודישנים!) 3. צ'לסי אוקס (מסתמכת בעיקר על האלבום המעולה שלה. פרי-איידול) 4. מולי דיוולף (המתמחה בבית הלבן. נכון שראינו רק אודישן שלה אבל היא כל כך הרשימה אותי בו שממש קיוויתי לראות אותה בעונה) 5. ג'קלין דופרי (התלבטתי בינה לבין ג'קי ווילסון. ג'קלין נבחרה בסוף בגלל שלא אהבתי את הדרך שבה ג'קי לקחה את הדחיה שלה)
(חמישה מהפיינליסטים) 1. פיה טוסקנו (תגידו מה שתרצו על זה שהיא שיעממה את החיים. אני אהבתי אותה) 2. ג'ולי זורילה
היא הייתה כל כך מדהימה באודישנים ובכל שלבי הוליווד. לא מאמינה שהופעה אחת לא טובה שלה הדיחה אותה בשלב כה מוקדם. 3. קנדרה שנטל. במקרה שלה, אפילו הופעה אחת רעה לא הייתה לה כדי שנתנחם בה בהדחה המטופשת שלה
4. סקוטי מקרירי. בכל זאת חיבבתי אותו במהלך העונה. 5. ג'יימס דורבין. לא תמיד אהבתי את בחירות השירים וההופעות שלו אבל הוא היה ממש מענין. התלבטתי בינו לבין לורן אבל כשיש לי את שלוש הבנות האחרות אני יכולה לוותר עליה.

SHTRUDIDI

New member
מי זאת קורטני פנרי?

אני לא זוכרת אפילו את השם שלה... ג'לסי וג'קלין באמת היו טובות מאוד. חבל שלא התקדמו עוד. את קנדרה גם אני כמעט הוספתי לטופ 5 שלי, הביצוע שלה לבלאק בירד עם פול היה נפלא ואהבתי מאוד גם את הביצוע בווילד קארד.

SHTRUDIDI

New member
החיקוי של התרנגולת היה טוב../images/Emo6.gif

יש לה קול טוב ואישיות ממש חביבה.

LeAnnDylan

Well-known member
כן../images/Emo6.gif הקטע של התרנגולת היה מעולה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

is00

New member
צ'לסי...

לטעמי היחידה שהיתה צריכה לעבור ביום הקבוצות(היה ש"ח ביום חמישי ב"יס") מקבוצת "Three company"! בכל מקרה, תודה שהזכרת לי את השם שלה. מאוד איכזב אותי שהיא לא הגיעה לשלבים הרבה יותר מתקדמים בתוכנית.

אוי ג'קלין דופרי הייתה מעולה!

מקווה לראות אותה מנסה שוב באחד הפורמטים האחרים או בעונה הבאה של איידול.

אוקיי, מנסה

The Voice 1. דיה 2. סניה 3. חביאר 4. בוורלי 5. אלן אואן American Idol 1. ג'ון וויין 2. סקוטי 3. לורן 4. צ'לסי 5. קייסי

למעלה