משחקי ה-new year's eve

rapgamer4ever

New member
משחקי ה-new year's eve

1:00
אינדיאנה- מילווקי: הפייסרס בבק טו בק אחרי שהפסידו לבולס במותחן השני ביניהם העונה. מול האתלטיות של מילווקי זה לא יהיה קל.

דטרויט- מינסוטה: דראמונד קצת התקרר ואיתו כל הפיסטונס. הפסד הלילה יסמן משבר ראשון.

2:00
יוסטון- גולדן: הרוקטס אמנם מושמצים אבל לא רעים בכלל לאחרונה. קרי בספק למשחק.

3:00
ניו אורלינס- קליפרס: האם נהיה עדים להתעלות של כריס פול בהיעדרותו של בלייק, כמו שראינו בעונה שעברה?

אוקלהומה- פיניקס: הסאנס מוכים וחבולים. אפסט שלהם יפיתע אותי בטירוף.

4:00
יוטה- פורטלנד: אפרופו מוכים וחבולים... הג'אז חסרים את גובר, ברקס ואולי גם מילסאפ. הבלייזרס חסרים את לילארד. יהיה קשה לצפייה.

שנה אזרחית טובה לכולם

Cade Foster

New member
מה הקטע עם לילארד??

כבר שבועיים הוא מוגדר day to day. מעצבן כי הם גורמים לי לשים אותו בליינאפ בפנטאזי בגלל זה.

Anfield

New member
היה צמוד יותר ממה שהייתי מצפה

פיניקס קלעה הרבה סלים לא קלים אבל גם היו לטייסון צ'נדלר יותר מדי הטבעות במשחק הזה וזה לחובת ההגנה של אוקלהומה.
ווסטברוק היה נהדר ומלבד המספרים שלו שהיו מרשימים (36-12) הוא גם נתן הרבה מלחמה כמו תמיד כולל על ריבאונד התקפה חשוב בסיום המשחק.
משחק הבא נגד ניו אורלינס.

rapgamer4ever

New member
יוסטון- גולדן היה משחק מצוין

קליי נכנס לזון מהרבע הראשון ויוסטון overplayed him. עשו דאבל טים אגרסיביים כדי להוציא לו את הכדור מהיד, הבעיה הייתה שרוב הדאבל טימים האלה הסתיימו בידיים של גרין שמסר ללייאפ פנוי. הארדן שמר על קליי רוב המשחק. מי מכם שהיה מצפה שהארדן יתן את המקסימום שלו בהגנה- טעה. הארדן היה כל-כך חלש אוף דה בול, קליי ברח לו שוב ושוב. זו לא בעיה של הארדן בלבד אלא של כל יוסטון, הם פשוט מאבדים את השחקן בבק דור קאט פשוט. גולדן זזו הרבה בלי כדור וזה השתלם.
בעיה נוספת של הרוקטס היא חוסר משמעת בירידה להגנה. מפתיע אותי כל פעם מחדש איך קבוצה שיודעת ללחוץ על הכדור ולכפות איבודים נופלת בדברים הקטנים האלה.
&nbsp
בצד השני של המגרש יוסטון היו דוקא בסדר גמור עד הדקות האחרונות. משהו כמו 3 התקפות ברצף הארדן כידרר 15 שניות ולקח זריקה באחד על אחד. הדברים האלה מוציאים את שאר השחקנים מהרית'ם וראו את זה היטב כשת'ורנטון סופסוף קיבל כדור לשלשה פנויה מהפינה והוא זרק איירבול.
&nbsp
שווה לציין לטובה את איאן קלארק (היה טוב גם מול דאלאס) ואת דריימונד ואיגודאלה שידעו למצוא את הקאטרים במסירות מושלמות. בצד של יוסטון בוורלי היה טוב.
&nbsp
יוסטון שיחקה חלק ניכר מהמשחק עם דוויט וקאפלה זה לצד זה. זה לא הוכיח את עצמו כי הם הפסידו בריבאונד, לדעתי היה עדיף להם לשתף יותר את ברואר ולשחק עם אריזה כסטרץ' 4 (למרות שהעונה הוא לא כזה סטרצ'י וקולע ב-33% משלוש).
&nbsp
ראיתי גם חלק מהמשחק של ניו אורלינס-קליפרס. זה רק אני או שהשדרים של הפליקנס נשמעו בעד הקליפרס? רדיק שחקן התקפה מצוין, הוא לא מקבל מספיק קרדיט לדעתי.

למעלה