משחקי המחשב

משחקי המחשב

התחלתי הודעה חדשה כי לא היו שמים לב להודעה שלי בים של התגובות שהיו להודעה הקודמת בנושא זה... אני הייתי משיג את המשחק למחשב או לפלייסטיישן (כי ההורים שלי אומרים שאני יותר מדי זמן מול המחשב).. הייתי רוצה שיהיה משחק קווידיץ` כמו שיש לכדורגל בפיפא... וגם משחק של כל השנה הראשונה (הרי הסרט הוא על השנה הראשונה)... מה דעתכם? נ.ב: במס` ימים בתחילת אפריל לא אהיה כאן... טיול ים-אל-ים של הצופים, והמדריכים אומרים שזה הולך להיות הטיול הכי כיף עד היום...

Panther

New member
גם אני אהיה בים-אל-ים

גם אני יוצא לטיול ים-אל-ים, זה נשמע גדול. שיטה טובה - לשחק בפלייסטיישן אחרי שההורים אומרים שאתה יותר מדי זמן מול המחשב... למה אתה מתכוון במשחק של כל השנה הראשונה? לקווסט?

הצופים והמשחק

בקשר למשחק, כן, פחות או יותר. אתה (וכל אדם אחר שיכתוב כנראה שהולכ/ת לים-אל-ים) בן 13-14? ובאיזה שבט? אני בשבט אפעל...

Panther

New member
השבט..

שבט-בית הכרם, הנהגת ירושלים. באיזה הנהגה אתה? בטח יש שמות של שבטים שחוזרים על עצמם אם לא אומרים את ההנהגה. כן ההבטחה זה כיתה ח`.

מה?

אין לי שמץ של מושג כחול על מה אתם מדברים [כחול סתם ככה, בלי סיבה מיוחדת] ואני בפסח לא עומדת לעשות כלום, אלא אם מישהו מזמין אותי להתארח אצלו... אבל אני בטח איזו ערביה שרוצה לקחת אתכם לראמאללה ולירות בכם 20 כדורים אז זה רעיון רע. תמר דינור

הסבר

בקרוב יהיה טיול של כיתות ח` בצופים, שקוראים לו ים-אל-ים. מים תיכון לים כנרת(או מה שנשאר מהכנרת...). לעומת פנתר, אני נמצא בהנהגה כלשהי במרכז(לא יודע איזו). דרך אגב, תמר, מה עומר אמר? לפרסם או לא לפרסם (את יודעת את מה)?

הודעה קטנה- - -

כן, נחמד מאד שיש לכם צופי ים, חוף-אל-חוף בלה בלה בלה...אמממםםם...יש איזה פורום צופי-ים במקרה? רחלי צודקת...כמה הודעות לא קשורות, אפשר לחיות...אבל זה כבר מוגזם! בכל העמוד, נראה לי, אין הודעות קשורות לה``פ!...טוב....ולפנתר (מה השם האמיתי לכל הרוחות???) שיכתוב לי שאני אשלח את ההודעה (טוב, הוא כתב לרחלי...אלא אם כן הוא עושה פרוטקציות...) אין לי מה לכתוב...זהו, הודעתי מראש! -ליאת המשועממת-

נשמע מגניב

ואין לי מושג על מה אתה מדבר, מה שמזכיר לי שאני צריכה להתחיל להכין שיעורים... תמר דינור

גם אני......

אני אהיה במסע פסח...וווההה....אני עומדת לעלות על הר ולהזיע ולהתייבש ולהקיא ולישון על אבנים עם סקA``ים שלא מוכנים להתקפל טוב! (יש לי נסיון, ואל תנסו לשכנע אותי אחרת! כאילו מישהו ינסה...חחח...) טוב...זהו! -ליאת-

למעלה