משחקי הלילה

אני חושב שניתן פשוט להגיד שדראפט זה לא ניהול...

איכויות ניהוליות לא נמדדות בבחירה בדראפט. הדבר היחיד שהדראפט באמת יכול למדוד זה את האיכות של מחלקת הסקאוטינג, ותחום ספציפי בתפקיד ה GM, שגם הוא חלקי ביחס לרוחב התפקיד.

איכויות ניהול של ארגון זה משהו הרבה יותר רחב וכמו שאמרת בצדק לממפיס יש את אחת ההנהלות הטובות בסך הכל - וזה בא לידי ביטוי בהרבה היבטים - וגם בתוצאות יפות מאד לשוק קטן.

ofer1732

New member
צודק, יש הנהלות יותר כושלות

לגבי גודל השוק - זה משפיע בעיקר רק על הנכונות של FAים לחתום שם ועל הסיכוי שהבעלים יסכים לשלם מס, שני אספקטים בעייתיים בממפיס אבל כאלה שלא התייחסתי אליהם בביקורת שלי.

חוסר היכולת שלהם להחזק מהדראפט זה נושא רציני, לא מדובר רק בבחירות הגרועות (ובעובדה שהן ממש גרועות, תאביט אולי בחירה 2 הגרועה בהיסטוריה ונבחר לפני הקלעי הכי טוב בהיסטוריה) אלא גם בכל הבחירות שהם סתם זרקו לפח (נתנו את בחירת סיבוב 1 שלהם בדראפט האחרון בשביל לעשות sallary dump למאריס ספייטס ואת הבחירה של 2019 בשביל חצי עונה של ג'ף גרין).

פרסונס לא סתם אוברפייד, הוא שחקן גמור על חוזה מקס וסתם להם את הפיירול.
מסכים שיש גם דברים חיוביים ובסופו של דבר ממפיס מצליחה להיראות כמו קבוצה רצינית תקופה מאוד ממושכת ומגיעה גם להנהלה מילה טובה על כך (במיוחד על ההחתמה של זיבו והמינוי של פיזדייל) אבל לדעתי רוב הקראדיט מגיע בעיקר לקונלי וגאסול שסוחבים את הקבוצה על הכתפיים שלהם כמעט לבד מבלי הרבה עזרה ועם הנהלה שיודעת יותר טוב לזהות ולמשוך כישרון ממפיס הייתה יכולה להגיע באמת רחוק.

ofer1732

New member
טעות שלי לגבי ג'ף גרין, הם יצאו מאוזנים פחות או יותר

שלחו עבורו בחירת סיבוב ראשון לסלטיקס אבל אז הצליחו איכשהו לקבל בחירה מהקליפרס עבורו, הבחירה שהם נתנו תהיה גבוהה יותר אבל סה"כ יצאו די מאוזנים מהסיפור הזה כנראה.

Cade Foster

New member
תמיד אפשר לנתב את כל הקרדיט לשחקנים המובילים

בסופו של דבר בלי סופרסטארים שום ארגון לא שווה צמרת בליגה הזאת. אבל יש סיבה למה הסופרסטארים האלה מעדיפים להישאר למרות שרוב הקבוצות היו מקבלות אותם בשמחה ואפילו היו משלמות להם את המקסימום שהן יכולות.
&nbsp
דראפט זה חשוב אבל זה לא חזות הכל. באוקלהומה סיטי לעומתם יש GM שמנחית יהלומים מהדראפט על בסיס קבוע - אבל כשהגיע רגע האמת דוראנט העדיף לברוח משם ולשרוף את הגשרים...

למעלה