משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
ורגע WTF מספר 2

השופט שורק לטיימאאוט של דאלאס שאף אחד לא ביקש. לא השחקנים, לא המאמן.
דאלאס נלחמת עד נשימתה האחרונה וליבינגסטון החטיא הרגע 2 מהקו אבל זה לא יספיק.

Cade Foster

New member
מה לעזאזל?

ממתי מאמן מוכרח לקחת פסק זמן כשהכדור נופל אליו?
לעזאזל, הוא עצרו לו אפשרות לפאסט ברייק ועל הדרך גזלו לו פסק זמן שעשוי היה להיות משמעותי
&nbsp
זהו נגמר

טוב, זה היה reach גם ככה, אבל מבאס שזה נגמר ככה

דאלאס עם כמה סטופים מפתיעים בדקות האחרונות אבל דווקא בהתקפה לא הצליחה לתרגם לנקודות. אני סומך על קרלייל שיפיק את המקסימום מהרבע הראשון ושבפעם הבאה דאלאס תיראה אחרת, בסופו של דבר בשאר המשחק לא הורגשה העליונות המוחלטת של הווריורס. כמובן שהחסרונות של פארסונס ובוגוט רלוונטיים גם כן.

nnbaa

New member
הסנטרים חוזרים : ווצ'ביץ והווארד חזרו לשחק מקווה גם קאזינס

יחזור לשחק כמה שיותר מהר
\
דרך אגב הווארד צריך רק עוד 4 רב' כדי להגי ל- 10 אלף!!! ריבאונד בקריירה .

פילדלפיה מציגה: איך מבצעים תאנקינג בדקה ורבע

הובילו ב9 נקודות על ממפיס 1:14 לסיום
ואז הם נזכרו שהם בעצם קבוצת לוטרי בעיצומו של תאנקינג מרגש
&nbsp
קיבלו שלשה מאודריך
שלשה מקונלי
סל מקונלי
ועוד שלשה מקונלי עם הבאזר שכפתה הארכה
&nbsp
איך תסתיים הארכה?
אני נותן לכם רק ניחוש אחד...

OrEl74

Well-known member
מנהל

אולי אם היית רואה את המשחק היית מדבר אחרת.
ראית את השלשה ששלחה את המשחק להארכה?
&nbsp
חשבת על האפשרות ההזויה שממפיס פשוט קבוצה הרבה יותר טובה וכנראה יודעת מה צריך לעשות כדי לנצח משחקים כאלה?
נכון, הסיקסרס הפסידו די בטיפשות אבל זה לא אומר שהם לא רצו לנצח.
זה היה המשחק הכי טוב שלהם העונה, קבוצה שרוצה להפסיד לא מתאמצת כל כך על המגרש.

זה גם קרה לשארלוט לא מעט...

קבוצה של ילדים, שכל הליגה צוחקת ויורדת עליהם, מול קבוצה מנוסה מאד, חזקה מאד, נחושה מאד, שכבר יש לה ברזומה גמר מערב ולא מעט הופעות בפלייאוף.
לטעון שהשחקנים על המגרש לא רוצים לנצח זה פשוט מוגזם. אין שחקן שלא רוצה לנצח. על המגרש יש שחקנים שרוצים כבר לקבל הערכה, שלא לדבר על זה שרוצים עתיד בליגה הזו.
הם פשוט לא טובים מספיק, וממפיס קבוצת הגנה רוצחת וגם היה להם מזל.

Cade Foster

New member
יכול להיות שאתה צודק

אבל קורים שם יותר מידי דברים יותר מידי פעמים בדקות האחרונות שאני מוצא את זה קשה להאמין. ברט בראון קיבל טכנית ביוסטון כשהקבוצה שלו הובילה בנקודה בשניות האחרונות. כמה מקרים כאלה אתה מכיר?

לא ראיתי את המקרה

בוא נשאל - כמה מקרים אתה מכיר ששופטים תופסית תחת על קבוצה בטאנק כדי להראות כמה הם סמכותיים, בעוד שמול קבוצת כוכבים הם פודלים?
כמה משחקים הפסידה מינסוטה בעונה שעברה בשניות הסיום?
&nbsp
אני לא מאמין ששחקנים רוצים להפסיד. אני מתקשה להאמין שמאמן רוצה להפסיד (למרות שזה קצת יותר אפשרי, אבל עדיין). אל תשכח שהחוזה הבא, של כל אחד מהשחקנים וגם של המאמן, יהיה תלוי ישירות בכמות הנצחונות של הקבוצה. אם לא מספיק שהם ספורטאים תחרותיים שרוצים לנצח.

rapgamer4ever

New member
מסכים עם כל מילה

יש אנשים שלא מבינים מה המשמעות של טנקינג. מישהו יכול למצוא את הפוסט של רעם משנה שעברה עם הסבר מקיף על הנושא?

קודם כל הטון המזלזל הזה ממש לא הולם אותך

לקראת הרבע האחרון קלטתי את התוצאה ומצאתי שידור של הרבע האחרון
&nbsp
ברור שזה לא היה נראה כמו "מכירה"
אבל ברור לי שאם פילי הייתה באמת רוצה לקחת את המשחק הזה, היא הייתה לוקחת אותו
&nbsp
הזריקות והשטויות שוויליאמס עשה בסוף זה לגמרי ריח של תאנקינג
&nbsp
הוא מבחינתו מה אכפת לו להפסיד, הוא השחקן הכי טוב שם, הפרנצ'ייז המובטח שיוביל את הקבוצה הזאת בעתיד.
בניגוד לכל מיני שחקנים אחרים גרועים שם, הוא לא צריך להוכיח שהוא ראוי לחוזה, כי די ברור שהוא יקבל קרוב למקס.
&nbsp
אז מה הוא כן צריך? להפסיד, ולקוות שפילי תזכה בבחירה מספר 1, בשביל שאולי יצא משהו מהקבוצה הזאת, והוא יוכל להיות המנהיג.
&nbsp
מבחינת שאר השחקנים?
לא בטוח שכולם באמת רוצים להפסיד
אבל האופן שבו פילי שומטת כל כך הרבה משחקים בדקות האחרונות, זה לא יכול להיות מקרי
&nbsp
אין מה לעשות, כשכולם מדברים על זה, וכל המהלכים של הקבוצה משדרים "תאנקינג" זה חודר גם למוח של השחקנים
גם אם הם באמת ווינרים בנשמתם, האווירה הכללית בקבוצה הזאת גורמת להם להיות לוזרים.
&nbsp
וברור לי שמהפכים כאלה ויותר גדולים מתרחשים גם אצל קבוצות שרוצות לנצח והכל בוגד בהן.
&nbsp
אבל כשזה פעם אחר פעם קורה לפילי, זה ברור שיש כאן משהו מעבר.
&nbsp
ואני לא מבין על מה אתה מנסה להגן בדיוק
אתה חושב שפילי לא עושה תאנקינג?
או שהוא מטילה מטבע לפני כל משחק לבדוק אם היום היא תעשה תאנקינג או לא
&nbsp
אני לא מבין את קו המחשבה שלך בעניין...

OrEl74

Well-known member
מנהל
לאף אחד אין ספק לגבי הטאנקינג

אבל הם לא סתם עושים טאנקינג, הם עושים אותו כי הם באמת גרועים עם שחקן לגיטימי אחד בסגל וכשיש להם הזדמנות לנצח הם בטח לא יזרקו אותה לפח בשם הטאקינג.
מצטער, להגיד שהם הפסידו בכוונה זה טיפשי בעיניי ואני מבטיח לך שלמרות הטאנקינג, אף אחד שם לא רוצה להיות חלק מהקבוצה עם המאזן הגרוע בהיסטוריה וכל ניצחון עבורם הוא מתנה.
&nbsp
לא מזמן ממפיס בעצמם היו במקום הזה שלא היה להם מושג איך מנצחים משחקים צמודים מהסוג הזה, היום הם בוגרים יותר, מנוסים יותר ויודעים מה לעשות בשביל לנצח משחקים כאלה.

פניקס חשבו שהם הולכים לטנאקינג בשנה שעברה

המאמן והשחקנים חשבו אחרת. פילדלפיה מפסידים כי הם גרועים, כי הם בכל מקרה בקבוצה מפסידה אז כל אחד לעצמו (ראה ערך ניו יורק). הטאנקינג הוא בבנית הקבוצה או בקביעה שהשחקנים פצועים, לא בהפסדים על המגרש.

FrecCo

Active member
לעיונך: ממפיס עשו את זה גם לספרס שנה שעברה

https://www.youtube.com/watch?v=sX_l-Ve7sTg
מחקו הפרש של 8 בפחות מדקה (שהיה 16 ב-5 דקות האחרונות למיטב זכרוני גם היה 10-11 הפרש בדקה וחצי האחרונות)
אז לא הייתי ממהר להאשים את פילי בטאנקינג (או יותר נכון- זה שהם בטאנקינג זה לא אומר שהם התכוונו לזרוק לפח 47 דקות של מאמץ בדקה האחרונה. הטאנקינג שלהם כבר הובטח, הם יסיימו אחרונים בליגה..)

למעלה