משחקי הלילה

DRORIKO8

New member
סן אנטוניו

פשוט מתמוגג מהקבוצה הזאת כל פעם מחדש. חולה על הסגנון ה"אירופאי" הזה של מסירות מיד ליד. וכשיש לך כל כך הרבה שוטרים אתה פשוט בלתי ניתן לעצירה. בניגוד לקבוצות אחרות זה לא קבוצה שתלוייה לחלוטין בטריו, ויש לך שם כל כך הרבה שחקנים נהדרים בכל עמדה.

סקרמנטו לעומת זאת נראית לי קבוצה קצת מרושלת שמנסה כל הזמן להיכנס עם הראש בקיר לתוך הצבע ולא זורקת כמעט מבחוץ(מאז שנכנסתי למשחק בתחילת הרבע השני ספרתי רק 3 שלשות!) וכשקאזינס לא בצבע זה הופך לעוד יותר בעייתי(אם כבר דיברנו על תלות בשחקנים).

עמרי,ביחס לציפיות ממנו, היה סביר כזה. לעומת המשחק הקודם הוא ניסה כן יותר לקחת את המשחק על עליו, הבעיה שהוא לא מספיק טוב בשביל לעשות את זה מול הספרס (כאילו אתה מנסה לעשות סל על הראש של לאונרד? סירייסלי?). מה גם שכצפוי החזרה של גיי החזירה את כספי מהחלום למציאות והוא לא ראה הרבה מגרש. גיי אגב עם 23 נקודות , לא חדשות טובות שם ביבנה.

somone1411

New member
מעניין איך זה לנצח את גיבור הילדות שלך..

זאק לוין ממינסוטה פשוט התעלל בלייקרס, ובקובי, אותו העריץ כאוהד מספר 1 כל חייו. יש דבר שנקרא התרגשות לא?
&nbsp
he was my childhood idol", said LaVine on Kobe, "I feel like Kobe is one of the greatest ever so of course I try to model some of my game after him just like I’m sure everybody does to some degree. He wasn’t just my favorite player. I know he was a favorite for a lot of these guys growing up.
&nbsp

&nbsp

FrecCo

Active member
ווסטברוק

מדהים
&nbsp
אבל אם כולם חושבים שסגנון המשחק האקספלוסיבי של רוז ימשיך לגרום לו לפציעות,
למה שזה לא יקרה גם לווסטברוק? יש לו סגנון משחק דומה רק עם גוף יותר חזק.
מטריד לחשוב שבגלל שהם שחקנים טובים מדי הם מועדים לפציעות

Madridista521

New member
כי ווסטברוק משחק שונה לגמרי

ווסטברוק אתלטי ומנצל את האתלטיות שלו אך הוא לא מבצע שינויי כיוון קטלניים כמו רוז שגומרים לו את הקרסול.
שים לב שהפציעה של ווסטברוק לא קשורה לכלום, השבר הזה ביחד הוא נטו מקריות שיכול לקרות לכל אחד.
ווסטברוק עמיד יותר מרוז כי הוא פשוט לא משחק עם תנועות כל כך קיצוניות כמו רוז והוא דואג לנצל את האתלטיות שלו בדרכים אחרות.

billc

New member
"הפיניקס" של העונה היא מילווקי

אמנם יש להם הרבה שחקנים צעירים שעושים הרבה שטויות לפעמים, אבל הם סופר אתלטים
קיד משתמש עמוק בספסל ולא נותן כמעט לאף שחקן לשחק יותר מידי דקות, מה שזה גורם שכל שחקן נותן את כול כולו בדקות שהוא משחק
ההגנה שלהם משתפרת ממשחק למשחק, קשה לי להאמין שאני אומר את זה על מילווקי, אבל תענוג לצפות בהם
אני צופה שעד סוף העונה הרבה אנשים יצטרפו ל"bandwagon" והם יהיו הלהיט של הליגה בעוד כמה חודשים, בנתיים זה רק אני.

היה להם לוח קל

צפה להידרדרות משמעותית במאזן, כי הםשיחקו את לוח המשחקים הכי קל עד עכשיו לפי sos (מדד שמשקלל אחוזי ניצחונות של יריבות ואחוזי ניצחונות של היריבות של היריבות). מהסתכלות זריזה בלוח שלהם, ממפיס קבוצת המערב הטובה היחידה ששיחקו נגדה עד עכשיו.
יכול להיות שידגדגו פלייאוף במזרח העלוב בסופו של דבר אבל לא הייתי מתרגש מהם.

rapgamer4ever

New member
ולגבי מדד ה-SOS:

לדעתי הוא טוב בעיקר להשוואה בין שתי קבוצות דומות. כלומר אין ספק שקבוצות מערביות יסיימו את השנה עם SOS גבוה יותר מקבוצות מזרחיות. כמו כן יש פער מסוים בהשוואה בין הלייקרס לבין גולדן סטייט משום שללייקרס אין את הפריבילגיה של "לפגוש את עצמה" לעומת גולדן שהלו"ז שלה "קל יותר" כי היא לא צריכה לפגוש את עצמה. מקווה שזה היה ברור.
ההשוואה הכי מדויקת היא בין שתי קבוצות ברמה דומה מאותו דיויז'ן.
כמובן שה-SOS של מילווקי אכן מצביע על לו"ז קל, גם אני לא מתלהב מהם בינתיים.

BeniTaz

New member
נצל"ש אינדיאנה שיחררה את איי ג'יי פרייס

אינדי ממשיכה עם קבלת ההחלטות האומללה שלה. פרייס, כזכור חתם לחוזה קצר בשל הפציעות (כשמקל היה האופציה הראשונה), בינתיים הוא הפך לאחד השחקנים המשמעותיים שלה. עכשיו שווטסון חזר, אינדי שיחררה אותו.
לא יודע.. הוא בטוח היה שווה מקום ב-15. במיוחד שהיל עדיין פצוע. סקורר מצויין.. ידית מטורפת משלוש. לא ברור בכלל מה עובר עליהם. מי שתיקח אותו תזכה.
http://www.nba.com/pacers/news/prices-stay-short-impact-huge

תשמע, האקספשין על הפציעות נגמר,

הם היו חייבים לשחרר מישהו ופרייס היה הפיתרון הכי קל כי יש לו חוזה לא מובטח. את מי היית חותך במקומו? מרפרוף על הפיירול האופציה ההיגיונית האחרת היחידה היא איזה שיין וויטינגטון אחד שאני לא מכיר אבל אולי הם איכשהו בונים עליו ואין ממש אפשרות אחרת.
&nbsp
סיג'יי ווטסון בדיוק חזר, היל אמור לחזור באמצע דצמבר, סלואן היה טוב יחסית לשנה שעברה, סטאקי התנסה בעבר בעמדה 1, ככה שלהוריד רכז נשמע כמו בחירה די סבירה.

fatnoam

Active member
שמע גם לי יש ידית מטורפת מהשלוש

ואני לא רואה קבוצות NBA עומדות בתור בשביל להתחים אותי :)
&nbsp
כנראה שלא היה לו מספיק דברים. צוות אימון שלם בוחן את השחקנים מכף רגל ועד ראש, כנראה שהוא לא נתן להם מה שהם מחפשים.

Cade Foster

New member
הוא כן נתן, אין לזה קשר

אם היה מקום פנוי בשבילו הוא היה נשאר. אבל מה לעשות בסגל של קבוצת NBA אתה יכול לכלול רק 15 שחקנים וכל אחד מהאחרים היה או חוזה גדול יותר או פרויקט עתידי. כרגע יש 2 רכזים יותר בכירים ממנו ברוטציה ובקרוב יצטרף אליהם גם ג'ורג' היל.

BeniTaz

New member
כן? ההבדל ביניכם שלך אני לא מאמין

היו לו מספיק כלים כדי להשאיר אותו. ממה שראיתי בפורומים ובפייסבוק הרבה אוהדי מחו על הצעד הזה. וכמו שסי ג'יי ווטסון נראה אתמול, פרייס לא רואה אותו ממטר. אני הייתי לוקח הימור כאן. אבל לא אני מחליט.
בכל אופן.. כנראה קל יותר להיפרד משחקן שאין אליו מחויבות כי הבלאגן מתחיל עם כל החוזים והחוקים ואז כבר ההחלטות לא רק מקצועיות נטו לרמת המשחק. הוא עשה עבודה נהדרת.

למעלה