משחקי הלילה

legend2

New member
משחקי הלילה

שארלוט בובקאטס - וושינגטון וויזארדס
אינדיאנה פייסרס - סן אנטוניו ספרס (שידור בספורט 5 לייב)
אטלנטה הוקס - פילדלפיה 76
דטרויט פיסטונס - מילווקי באקס
מיאמי היט - טורונטו ראפטורס
שיקגו בולס - בוסטון סלטיקס
מינסוטה טימברוולבס - לוס אנג'לס קליפרס
ניו אורלינס פליקנס - סקרמנטו קינגס
דנבר נאגטס - ממפיס גריזליס
יוטה ג'אז - ניו יורק ניקס

לילה מהנה לכולם :)

NETANELD

New member
לילה חשוב ביותר במאבק על ראשות המזרח

נצחון של מיאמי בתוספת להפסד של אינדי' ישווה את המאזן ביניהם כשבעצם מיאמי יהיו במצב יותר טוב מאינדיאנה עם הפסד פחות.

GIOVANINI

New member
למרות השנאה אליהם - היום קדימה היט!!

מקווה שינצחו את טורנטו

הבולס חייבים את המקום ה3 גם פלייאוף יותר "קל" , וגם אולי לקבל את אינדיאנה בירידה.

Executioner

New member
סטיבנסטון שחקן חכם

אינדיאנה בפיגור? הוא מבין איך מנצחים את ס"א, מוציאים את האדם הכי חשוב מהמשחק...הלך ומעך את פופוביץ'.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא ממש עזר להם

בניגוד לשנים האחרונות שבסוף העונה הספרס הורידו רגל מהגז והתעלמו מהמקום הראשון ויתרון הביתיות, עושה רושם שהעונה הם בהחלט רוצים את זה.

Executioner

New member
אני גם לא חושב שפופ ייתן להם לנוח לגמרי

אולי משחק או שניים לקראת סוף העונה. גם ככה הם משחקים בסביבות ה25-35 דקות לערב שזה לא הרבה. אני משער שבמשחקים הקרובים זה ינוע יותר לכיוון ה20-25 ואולי לקראת הסוף הוא יושיב אותם למשחק או שניים.

יושיב יושיב

אם הספרס מצליחים לנעול את המקום הראשון לפני סוף העונה צפה לראות את הפועל ספרס למקומות עבודה עולים לשחק את השניים-שלושה משחקים האחרונים. ממש פופ ייתן לג'ינובלי לשבור את היד משחק לפני הפלייאוף שוב...

NETANELD

New member
סאן אנטוניו עושה את העבודה

למיאמי ומנצחת את אינדיאנה, אינדי במשבר חמור, עכשיו רק צריך נצחון של מיאמי והיא עולה לראשות המזרח לראשונה מאז לא זוכר מתי.

NETANELD

New member
26 הפרש להפסיד בבית

שוב לא הגיעו ל 80 נק' ומשחק 6 רצוף קולעים פחות מ 40%, הפרצופים של היברט וג'ורג' בסיום אומרים הכל.

ביקורת בונה קטנה אחי

למיאמי יש המון אוהדים, והם יחסית בולטים כי עכשיו יש להם אליפויות ולברון וכלמיני דברים נוצצים. כולנו מודעים מאוד למה שהולך עם מיאמי כי הקבוצה מסוקרת פי 15 מקבוצה ממוצעת. לכן זה מרגיש קצת מעייף כשכל דבר שקורה - קורה כי הוא משפיע על המצב של מיאמי. הספרס ניצחו לא כדי לעשות את העבודה למיאמי, למעשה יש פה סיפור הרבה יותר מעניין - הספרס ניצחו כדי להגיע למקום 1 בNBA ולהמשיך את רצף הנצחונות ל18, שיא פרנצ'ייז ואחד השיאים הארוכים בהיסטוריה.

הפואנטה שלי - תנסה להרחיב את הפרספקטיבה שלך מעבר למיאמי. מן הסתם במשחקים של מיאמי אפשר להגיב על מיאמי, אבל כשקורים דברים אחרים תנסה להתחבר גם לסיפור של הקבוצות האחרות. במקרה הזה נניח אפשר לראות את זה לא מהזווית של מיאמי, אלא מהזווית של אינדיאנה - הם נופלים מהמקום הראשון, יש להם תקופה רעה וכו'...

תראה את ההודעה הזאת שלך -
בתור אוהד מיאמי מקווה שהם ישארו בחוץ
יש להם הכי מעט מה למכור מול ס"א או אוק', והם גם הכי פחות מנוסים.
דאלאס או ממפיס לעומת זאת לפחות קצת בעייתיות והרבה יותר מנוסות במעמד (גם מגולדן סטייט אני לא כזה מחזיק -והלילה הם שוב הוכיחו לי למה).

את ההודעה הזאת רשמת ביחס לזה שפיניקס הפסידו ללייקרס ונכנסו לצרות לקראת הפלייאוף. מה זה קשור שאתה אוהד מיאמי? אף אחד לא מפקפק בזה שאתה נייטראלי, אז השיוך הזה לא רלוונטי. תנסה קצת לשחרר מהזהות שלך כאוהד מיאמי ולהתחבר יותר לזהות שלך כמישהו שאוהב את המשחק, ואני מבטיח לך שגם תוכל ליהנות יותר מהפורום הזה.

בכל מקרה בלי קשר אני שמח לראות את הפעילות שלך בפורום וחושב שאתה חבר תורם - ואני מעודד אותך לתרום מעבר לנקודה של מיאמי בלבד.

NETANELD

New member
תודה רבה אבל טעות בידך ידידי

דבר ראשון את העניין שסאן אנטוניו "עשו את העבודה למיאמי" אמרתי בציניות טהורה, לא עשיתי מרכאות כי חשבתי שזה ברור וידוע.
אין לי ספק שממש לא מעניין אותם מה ההשלכות של הנצחון שלהם על דירוג ראשות המזרח.
דבר שני,אם תבדוק את כל ההודעות שלי ,בערך 90% מהן דווקא לא קשורות למיאמי וכוללות נתונים סטט' או דיונים כללים יותר, כעת בגלל הקרב הצמוד מול אינדי על ראשות המזרח אני מרשה לעצמי לכתוב כמה פוסטים בהקשר של מיאמי שעדיין לא מסמלים את הרוב הגדול של ההודעות שלי פה.

זאת רק הרגשה סובייקטיבית שלי

לא הלכתי ועשיתי מחקר על ההודעות שלך

אם אתה אומר אתה אומר, מקווה שתמשיך להנות מהפורום ושמיאמי תגיע לגמר.

BeniTaz

New member
"משחק העונה"

אין ספק שהבעיה העיקרית של אינדיאנה היא בהתקפה. הבעיה המרכזית היא היעדר רכז נורמלי, גם אם לא מדובר ברכז עושה משחק אז לפחות רכז שיכול להוביל כדור. ג'ורג' היל פשוט אנמי בצורה יוצאת דופן! בפעם המי יודע כמה העונה הוא מסיים עם 0 אסיסטים, זה נראה שהוא בורח מהכדור ולא לוקח אחריות. גם בפן ההתקפי, מאז שאני זוכר אותו אף פעם לא היה במשבר קליעה ולמרות זאת הוא זורק רק 6 פעמים אף על פי שהוא מסוגל לקחת כדור בהתקפה ובדרך כלל עושה את זה גם בצורה טובה. ניחן באחלה יכולות התקפיות.

בליגה כל כך עמוקה ברכזים לא ברור לי למה אינדיאנה התעקשה על רכז חסר ביטחון ואנמי כמו ג'ורג' היל (כלומר חוץ מהסיבה שהוא תושב אינדיאנה) ועוד נתנה לו חוזה כבד. אין ספק שהוא לא מתפתח לשחקן שחשבו. הוא תמיד היה בעל סגנון משחק של שוטינג גארד ולא רכז כך שמדובר בהחלטה רעה ולא נראה שהצוות המקצועי עושה משהו כדי לשנות את סגנון המשחק שלו. אין לי ספק שמדובר באדם חיובי וגם במנהיג שקט בחדר הלבשה אבל שחקן בלי ביצים שלא מסוגל להיות הבוגר האחראי בתקופת משבר למרות שהוא יכול לעשות את זה. מוסר רק 3.6 אס' למשחק? יש לו ירידה דרסטית מהעונה שעברה בכל הנתונים. תפור עליו לעלות מהספסל.

פול ג'ורג' פשוט לא רכז ולא יכול להיות מוביל כדור.. שוב 5 איבודים. הכדרור שלו בינוני, הזריקה שלו סבירה, קבלת ההחלטות שלו בינונית והמסירה שלו לא טובה. מישהו פשוט צריך להעיר אותו ולומר לו שהוא לא! אני בטוח שאם היה מישהו שמפעיל אותו הוא היה משחק יותר טוב.

יש באינדי כל כך הרבה טעויות מקצועיות בולטות לעין אבל שום דבר לא משתנה. כן, ווגל הביא את ההגנה ו-ווגל הביא את ההצלחה.. אבל ווגל לא מצליח לעשות שינויים וכרגע זה נראה כמו כדור שלג שלא עוצר.
אפשר גם לתת לסקולה כמה משחקים מנוחה כדי שיחזור לעצמו. ואף פעם לא ראיתי שחקן בגובה של 2.18 שמקבל כל כך הרבה חסימות.

וכמו שאינדי נראית כרגע...

גם גמר מזרח היא לא מילה גסה...

הבעיה היא שאני לא בטוח שרוטציית ה8 שחקנים הללו תחזיק שתי סדרות אינטנסיביות של פלייאוף(גם מול וושינגטון\שארלוט ממש לא יהיה קל)

פציעה אחת והעסק מתפורר.

אבל לפחות נכון לעכשיו, שיקאגו נראית כמו הקבוצה השנייה בטיבה במזרח.

יכולה להיות אחלה סדרה מול אינדיאנה...

Puskas

New member
הפייסרס סוגרים מרץ שלילי

לא יאומן.. 8-10 שלילי בחודש מרץ.. פשוט ביזיון!
בחודש הזה הם קבוצת ההתקפה הגרועה בליגה עם 89 נק' לערב..
מה עובר עליהם?..

למעלה