משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

1:00
פילדלפיה- שיקאגו: ברור שהבולס פייבוריטית אבל אני מסמן את המשחק הזה בתור אפשר לקטיעת רצף ההפסדים של פילי. יכול להיות משחק צמוד בסקור נמוך.

1:30
בוסטון- מיאמי: לברון חוזר לאולם שיש לו הרבה זיכרונות ממנו (רובם לא נעימים..), למרות הבק טו בק של מיאמי אני לא חושב שהוא צפוי לקבל הלם קרב

ברוקלין- שארלוט: לנטס מאזן ביתי לא רע בכלל (21-11, השלישי בטיבו במזרח). הם כבר לא כאלה רחוקים מיתרון ביתיות... האם יש עוד תקווה לעונה של הנטס?

2:00
ממפיס- יוטה: עוד ניצחון קל שהגריזליס צריכים לאסוף.

ניו אורלינס- טורונטו: אנת'וני דיוויס בכושר פשוט מטורף, הראפטורס יצטרכו להגביל אותו כדי לקתח את המשחק הזה בחוץ.

ניו יורק- אינדיאנה: הניקס כבר התקרבו לפלייאוף אבל יכולת הירואית של אטלנטה בשבוע האחרון הרחיקו אותם בחזרה. האמת שאני מעדיף לראות את הניקס בפלייאוף לא כי מגיע להם יותר אלא פשוט כי סדרה שלהם מול אינדיאנה תהיה יותר מעניינת.

2:30
דאלאס- מינסוטה: המאבס מגיעים בכושר טוב אחרי התבוסה שהנחילו לאוקלהומה. מצד שני אנחנו תמיד עושים להם בעיות אז אני מצפה למשחק צמוד.

3:00
דנבר- דטרויט: שתיים מהקבוצות המאכזבות שכבר איבדו עניין בעונה. אם לא הייתי יודע שהפיסטונס כל-כך גרועים באופן טבעי הייתי חושד בטנקינג.

4:00
פיניקס- אורלנדו: ניצחון קל שפיניקס צריכים לאסוף. מה זה צריכים- חייבים!

4:30
לייקרס- סאן אנטוניו: אפשר לחזור לישון.

מחזור משחקים קצת מבאס, אני יודע. תרגישו חופשי לנצל"ש.

Ori L88

New member
גם כן אטלנטה האלה

מה הם נדחפים , פתאום מנצחים 5 ברצף אחרי איזה 1-9.
הם יאכלו סוויפ מביך בפליאוף , לפחות עם הניקס אולי נראה איזה התפוצצות של כרמלו וגניבת משחק.
מקווה שבטעות הניקס איכשהו יתגנבו לפליאוף , אבל זה נראה רחוק כרגע.

Puskas

New member
לניקס לא מגיע כלום

ההוקס בלי הורפורד ועם סגל צנוע רוב העונה והם קרובים ל-50%.. הניקס משחקים פח השנה ולא מגיע להם כלום.
ההוקס לדעתי יעברו גם את הבובקטס והם יסיימו 7 בדרך לסדרה נגד לברון.

פרט מעניין בקשר לפיסטונס וסוף העונה.

דטרויט חייבת לשארלוט בחירת דראפט מוגנת טופ 8 העונה (נתנו את הבחירה כדי ששארלוט ייקחו את החוזה התקוע של בן גורדון, והם יוכלו להביא בכסף שייתפנה חוזה תקוע חדש של ג'וש סמית'!). מה שאומר שאם הפיסטונס ייבחרו 9 וגרוע מכך הם יישארו בלי אף בחירת דראפט, אחרת הם ישמרו על הבחירה שלהם לבינתיים (כאשר בעונה הבאה היא מוגנת טופ 1 ועונה לאחר מכן לא מוגנת כלל).

כרגע דטרויט בדיוק עם המאזן השמיני בטיבו ככה שבלי הפתעה בלוטרי הם ייזכו לשמור על הבחירה. אבל כמובן שדברים יכולים להשתנות, במיוחד קליבלנד שעם מאזן מאוד דומה וכנראה סיימה את העונה. קיצר, ברגע שדטרויט תבין שפלייאוף הם לא ייראו העונה אנחנו צפויים לראות טאנקינג מאוד מאוד רציני.

Puskas

New member
דראמונד ניראה לי נח הלילה

ויש לי הרגשה שזו מגמה שתתחזק בקרוב כפי שאמרת.
ניראה לי בקרוב הם יעלו עם חמישייה של פייטון סילבה-קולדוול פול-דאטום-מיטצ'ל, הארלסון עם צ'ארלי וי שחקן שישי ובילאפס האקס פקטור חח..

לברון לא חוזר לשום מקום ...

כואב לו הגב והוא ישחק עם וייד דוקים על הספסל

Puskas

New member
דבר מדהים לגבי הרצף של פילי

הם מפסידים בפעם ה-22 ברציפות ועדיין הבאקס שני משחקים מתחת!
למען השם, האם בשלב מסוים ברצף הזה, פילי תרד למקום האחרון?
בעוד שפילי באמת מחזיקה כרגע סגל ברמה של יורוקאפ, לבאקס יש סגל שצריך היה לעשות 15 ניצחונות יותר לפחות..
פשוט בושה איך שהבאקס משחקים.

Cade Foster

New member
בדיוק סיימתי לצפות בזוועתון שהתרחש לפנות בוקר

קודם כל, עם כל האהבה אליו, הגיע הזמן שג'ורג' יתחיל לקבל קצת מנוחה לקראת הפלייאוף. כרגע הוא רק הורס. ובכלל, גם בתחילת העונה הייתה אצלי תחושה מעיקה שאני פחות מתחבר אליו העונה מאשר אל השחקן מהפלייאוף שעבר, שלא היה נותן לכרמלו להתעלל בו ככה ולא מיידה 3 מ-16. זה לטובתו וזה לטובתנו, כמו שמיאמי נראית הביתיות נגדם לא בסכנה.

אין לי יותר מידי להרחיב על המשחק הגרוע הזה, אני מקווה שקבלת ההחלטות הזאת היא סימפטום של עייפות שייפתר אם כמה שחקנים יקבלו קצת מנוחה, זה נראה שהחמצן לא זורם למוח כבר. אני יודע שגם בעונה שעברה אינדיאנה סבלה מזה אבל בחלקים מסוימים של המשחק זה ממש קשה לצפייה כי גם ההגנה שלנו כבר נראית הרבה פחות מאיימת מפתיחת העונה.

זה רק אני או שהאווירה באולם הכי מפורסם בעולם היא פשוט בית קברות?

אם הניקס היו צריכים את הניצחון הזה כדי לקבל מאיתנו בראש בתחילת הפלייאוף, so be it.

BeniTaz

New member
מסכים איתך לגמרי

ושאמרתי שהם הגיעו בתחילת העונה לפיק מוקדם מידי.. חששתי בדיוק מזה.

קצת מאכזב ג'ורג', ויחד איתו גם סקולה. הייתי רוצה לראות את לאבוי אלן משחק יותר. מצחיק שמהינמי התעורר התעורר פתאום בדיוק שהביאו את ביינום.

הבעיה של ג'ורג' זה שהוא לא מצליח לייצר לעצמו מצבי קליעה ואז הוא מגיע למצבים קשים ומנסה בניגוד לכל הסיכויים, לעומתו סטיבנסון מרחף על הפרקט ומייצר לעצמו וגם לאחרים.
לדעתי אינדי חייבת לעשות קצת תרגילים ולשחק עבור ג'ורג' בתחילת המשחק כדי שייכנס ברגל ימין. נראה שלא הולך לו אז זה לא יילך כל המשחק.

טוב.. לפחות גם מיאמי פח.

למעלה