משחקי הלילה

משחקי הלילה

קודם כל שידור אחרון של הקינגס בספורט 5 לייב וברגעים אלה טייריק הבטיח לעצמו עונה של 20-5-5, הרוקי הרביעי בהיסטוריה...איזו התרגשות הייתה לזה באצטדיון זה די מדהים
הם במשחק צמוד ברבע הרביעי. כספי משחק כרגע, קווין מרטין מפציץ עם 37 בחזרה שלו לסקרמנטו. רק דיברתי ומוציאים אותו בטיימאאוט...אולי הוא יחזור בשניות האחורנות...? במאבקי פלייאוף... ההיט עשו צעד חשוב בדרך להבטחת המקום החמישי עם ניצחון חוץ צמוד בפילי, הבאקס הפסידו לאטלנטה...ההוקס עשו צעד חשוב בדרך להבטחת המקום השלישי, הם צריכים לנצח את קליבלנד במשחק האחרון של העונה בשביל להבטיח את זה, למרות שההפסד של הסלטיקס לבולס מחר גם אפשרי. הראפטורס נשארו בחיים ומחזיקים אצבעות לסלטיקס אחרי ניצחון על דטרויט בחוץ. הספרס השלימו ניצחון קליל בבית מול מינסוטה. גם הנאגטס ניצחו כצפוי את ממפיס. 84-83 לאוקלהומה בפורטלנד במשחק הכי חשוב של הערב, 7 דקות לסוף! דאלאס ב25+ הפרש על הקליפרס וגם הם מקווים להבטיח את המקום השני. במשחקים לא קשורים - המג'יק ניצחו 20 הפרש את אינדי, הניקס את הוויזארדס, הבובקאטס על הנטס.

הבלייזרס בדרך לניצחון

הת'אנדר בדרך למפגש עם הלייקרס... ריצה 8-0 של פורטלנד והם ביתרון 9, 3 דקות לסוף. הת'אנדר יכולים להאשים בעיקר את עצמם, הובילו ב14 מול דנבר ואיבדו את זה ברבע הרביעי, הובילו כבר ב20 מול גולדן סטייט והצליחו להפסיד וגם פה הובילו ברבע הרביעי. גם דוראנט צריך לציין היה חלש במחצית השנייה במשחקים האלו - נגד דנבר הוא החמיץ כמה וכמה הזדמנויות בדקות האחרונות להשוות/לתת את היתרון, סיים את הרבע הרביעי 0 מ6 אם אני לא טועה. נגד גולדן סטייט הוא אומנם קלע 40 אבל לא היה במשחק גדול (כל סקורר טוב מסוגל לקלוע 40 מול הווריורס), היה 5 מ19 במחצית השנייה כולל סל אחד בלבד ברבע הרביעי (החמיץ שלשה משווה בשניות האחרונות) וגם במשחק הזה לא היה טוב מספיק בסוף. חבל. הבלייזרס בדרך למקום ה6 הודות למרכוס קאמבי, עם משחק ענק של 30 נק' ו12 ריב'...פעם אחרונה שקאמבי קלע 28 נק' לפחות? 2005.

GIOVANINI

New member
יופי אטלנטה מקווה שבוסטון יעלו בהרכב משני

הרי אין להם כבר סיכוי על המקום ה3. תגידו מילווקי מובילה בהפרש ניצחון על שארלוט והמאזן בניהם העונה הוא 2-2, האם זה אומר שלשארלוט עוד יש על מה להלחם כדי להגיע למקום ה6??? כי אם כן אני לא רואה את הבולס לצערי מנצחים שם מחר ועולים לפלייאוף(איך הפסדנו לנטס ?? היום ניצחון היום מעלה אותנו לפלייאוף)

Puskas

New member
טוב אז כמעט הכל סגור

במזרח: 1. קאבס 2. מג'יק 3. הוקס 4. סלטיקס זה דירוג סופי בלתי ניתן לשינוי 5. מיאמי 6. באקס זה כמעט סופי כי למיאמי גם יש משחק סיום עונה ביתי עם הנטס בעוד שהבאקס יוצאים לבוסטון אז אין הרבה סיכוי להפסד של ההיט וניצחון של הבאקס. 7. שארלוט זה סגור כמובן 8. בולס 9. ראפס כרגע מתקרב לסגירה אבל לבולס עוד יש 2 משחקים לא נוחים כל כך שהם חייבים לנצח כי אם הם מפסידים אפילו באחד (ובמיוחד אם ב-2) אז הם יוצאים מהפלייאוף די בטוח (הראפס מסיימים עונה מול הווריירס לדעתי וזה ניצחון די סגור). במערב: 1. לייקרס 2. דאלאס זה סגור ומסוגר. 3. דנבר 4. יוטה 5. פיניקס הכל פתוח,הנאגטס מובילים בחצי משחק על הג'ז והסאנס אבל עם משחק עודף. 6. בלייזרס 7. ספרס לא סגור,עוד תיהיה מלחמה ביניהם על מקום 6 8. ת'אנדר הלילה זה נסגר סופית ואם כך אז יש 2 סדרות סגורות: מזרח: מג'יק-בובקאטס מערב: לייקרס-ת'אנדר (מרתק!)

לא מדוייק

הסלטיקס עוד יכולים להגיע למקום ה3, הם צריכים הפסד של אטלנטה לקליבלנד ו2 ניצחונות (בשיקגו ובבית מול מילווקי), זה מאוד לא סביר אבל עדיין אפשרי. לא הייתי בונה היום על הרכב חסר של הסלטיקס בגלל זה אבל עדיין אני חושב שהבולס ינצחו כי הם יבואו עם הרבה יותר אנרגיות... דאלאס לא 100% מקום שני עדיין, אם יוטה מנצחת ב2 המשחקים האחרונים שלה + דאלאס תפסיד לסן אנטוניו אז יהיה ל2 את אותו מאזן והג'אז מנצחים בראש בראש, אז הם יהיו מקום שני. ההפסד של הת'אנדר אתמול עזר להם מאוד בגלל שהספרס בטח לא יתאמצו יותר מדי מולם בגלל ש... דווקא המקום ה6 לדעתי די בטוח של הבלייזרס, יש להם את שובר השוויון מול הספרס ויש להם משחק בית מול הווריורס שהם חייבים לנצח אז כמו שאתה מאמין שטורונטו ייקחו גם פה אני מאמין שהבלייזרס ייקחו ואז המקום ה6 שלהם. אז הספרס די סגורים במקום 7 מבחינתם. הם יכולים לנסות לנצח ולהרוס לדאלאס את המקום השני אם הם רוצים אני מניח...

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה לא סביר?

מה כל כך מופרך בסיכוי שקליבלנד תנצח את אטלנטה (בהנחה שלברון ישחק) ושבוסטון ינצחו את הבולס ומילווקי?

ההנחה שלברון ישחק../images/Emo13.gif

הוא לא שיחק כבר כמה משחקים, מתכננים שהוא ישחק? אני לא יודע...גם אז לקליבלנד יהיה לא קל לנצח באטלנטה מול ההוקס שיבואו להבטיח את ה#3 וכנראה את מילווקי בלי בוגוט בסיבוב הראשון (במקום וויד שכבר ניצח אותם 3 פעמים העונה). כשבצד השני לקאבס אין סיבה רצינית לשחק, אלא אם כן הם רוצים לעזור לסלטיקס ומעדיפים להימנע מהם בסיבוב השני (שזה עדיף להם לדעתי אבל לך תדע). וגם אם קליבלנד תנצח, הסלטיקס עדיין צריכים להשלים את העבודה אצלם. ריברס אמר לפני איזה שבוע שלא חשוב לו כל כך מקום 3 או 4 ומאז כבר הספיקו להפסיד לוושינגטון וניו יורק...פשוט אי אפשר לדעת עם הקבוצה הזאת ואני לא יודע אם הם ייקחו משחק חוץ מול שיקגו שדי חייבת לנצח. המשחק בית מול מילווקי קצת יותר פשוט אבל הם כבר נתקלו בבעיות העונה בבית וזה משחק שני בבאק טו באק אז לך תדע... אני מקווה מאוד שאיכשהו המהפך הזה יקרה והסלטיקס יקבלו את ה#3 סיד (גם מעדיף את מילווקי בסיבוב ראשון וגם את המג'יק בסיבוב שני, אם הם יגיעו לשם), אבל אני לא אופטימי...

לייקרס-אוקלוהמה סיטי

אני חושב שללייקרס יהיה הרבה יותר קשה ממה שהם חושבים, אוקלהומה קבוצה מצוינת שיכלה להתחרות גם על מקום הרבה יותר גבוה, אבל מאז המשחק המעצבן ביוטה, הם הפסידו כמה משחקים רצוף.. חבל. בכל מקרה זאת הסדרה בסיבוב ראשון שהכי מעניינת אותי.

הלייקרס ינצחו באיזה 5 משחקים לדעתי

הת'אנדר זו הקבוצה היחידה בפלייאוף במערב כמעט שאין לה את הגבוהים להתמודד/לנסות לעשות את הלייקרס...בפורטלנד יש לפחות את קאמבי, בספרס את דאנקן...בנוסף, חוסר הניסיון ייפגע בהם. בטח יצליחו להוציא איזה משחק אחד צמוד בסטייפלס אבל יפסידו אותו בגלל איזו טעות כמו שעשו במשחקים האחרונים. בצד החיובי בשביל אוקלהומה דוראנט בטח יתפרע, זה מזכיר לי קצת ב1986 כשג'ורדן פגש את הסלטיקס וקלע 63 אבל בסופו של דבר הסלטיקס לקחו את הסדרה...בנוסף, ווסטברוק יעשה ללייקרס צרות כמו כל הרכזים בטופ של הליגה. אם הם יצליחו לרוץ קצת אולי הם יקשו על הלייקרס, אבל בסופו של דבר אין להם את הכלים לנצח יותר מדי בסדרה כזו... אבל זאת תהיה הסדרה הכי מעניינת גם בשבילי, רק כדי לראות מה דוראנט עושה נגדם ואת הלייקרס בכללי.

מסכים לחלוטין

נגד כל קבוצה אחרת הלייקרס והתאנדר היו מתקשות/מצליחות יותר בהתאמה . בכלל ,יש לי תחושה של אנטי קליימקס מהסיבוב הראשון שמסתמן במערב : לספרס יש מאצאפ מהגיהנום מול דאלאס ,הם אף פעם לא מסתדרים עם דירק והעומק של המאבס והפעם אפילו אין להם את יתרון הביתיות . בלייזרס ללא רוי תקבל בראש ללא קשר לזהות היריבה (דנבר/יוטה) ההתקפה שהתבססה כמעט לחלוטין על רוי תתקע יותר מדי פעמים - לפחות רודי יוכל למצוא קבוצה שתתן לו לשחק בשנה הבאה מקווה שהסאנס ישיגו יתרון ביתיות כי בלעדיו אין להם סיכוי לעבור סיבוב ראשון

webber44

New member
איך שהבלייזרס נראים

לא הייתי מספיד אותם ישר בסיבוב הראשון, אפילו בלי רוי אני רואה אותם במאבק צמוד עד הסוף ואולי אפילו מנצחים. ולגבי הלייקרס, איך שהסידרה תיגמר- ככה הם ייראו עד הסוף, אם הם עוברים בקלילות בסידרה של 5-4 משחקים (למרות ש-4 זה קצת לא ריאלי כי השנה אין כמעט קבוצות חלשות) לפי דעתי נראה אותם בגמר. אם הסידרה תיגמר במשחק שביעי, זאת אומרת שאם עד אז הם לא ייצאו מהמשבר הם כבר לא ייצאו בכלל (בלי קשר לאצבע של קובי).

למעלה