משחקי הלילה

משחקי הלילה

סתם כי השרשורים האחרים עמוסים מדי... הסלטיקס בהרכב חסר מאוד במיאמי...3 גבוהים - ותוך 9 דקות כבר כ"א עם 2 עבירות כשמור עם 3. ויש עוד 3 דקות ברבע הראשון...עוד נראה את פירס משחק PF היום... בינתיים הסלטיקס נשארים צמודים בעזרת פאו הענק עם 11 נק' ו6 ריב' (כולל 4 בהתקפה) ואלן עם 11 נק' בלי החמצה. 24-24, קצת פחות מ3 דקות לסוף הרבע הראשון. נראה לי אני ארדם במחצית אבל יש עוד לא מעט משחקים מעניינים הלילה. בESPN אורלנדו מובילים על שיקגו ב12 במחצית, פילי ב17 על טורונטו, הוויזארדס ביתרון נקודה על ההורנטס וההוקס רוצים לעצור את הרצף של הג'אז מלהגיע ל13 - וכבר עם יתרון 13 במחצית. שוויון גם בדטרויט - 28-28 בין המקומיים לניקס.

אין הגנות במיאמי - 32-31 לבוסטון בסוף הראשון

ליאון פאו פשוט חיה - 13 נק' ו8 ריב' בסוף הרבע הראשון. ריי אלן לא מפספס - 13 נק' ב7 מ7 מהשדה (5, שלשה אחת) ומהקו (7). פרקינס יצא אחרי 3 דקות עם 2 עבירות. מייקי מור הספיק לקבל את הרביעית(!) שלו מהר מאוד. ביל ווקר וגייב פרואיט כבר נכנסו (ווקר עם סל יפה) כשאף אחד אחר לא פוגע (מארבורי 0 מ4 כבר, פרקינס/מור/האוס 0 מ5). בהיט הכל מנוהל ע"י וויד - כרגע עם 10 נק', בקצב ל40 הממוצע שלו לאחרונה יחד עם 2 חטיפות/ריב'/אס'. כבר עם 6 מ9 מהקו. אוניל נותן משחק טוב עם 6 וחסימה ענקית על מור. נראה עוד כמה זמן הסלטיקס יעמדו בקצב הזה ומה עם בעיית העבירות. בלי קשר לבעיית האיבודים (וויד וצ'ולמרס ימררו להאוס/מארבורי את החיים).

מהקו (2)*

ניסיתי לשלב בין השדה והקו ולא ממש הלך...קיצר 5 מ5 מהשדה כולל שלשה ו2 מ2 מהקו. בינתיים הוא מוסיף שלשה לזה ויחד עם סל של ווקר (עבודה טובה בריבאונד עד עכשיו - 11-0 לבוסטון בנקודות בהזדמנות שנייה) הסלטיקס עולים ליתרון 7 - עם וויד על הספסל ההיט לא מצליחים לייצר כלום בהתקפה ועדיין לא קלעו ב2:30 הראשונים. איך שאני כותב ביזלי עם ג'אמפר קשה 3 שניות לסוף השעון.

בוסטון שוב בבעיית עבירות

מצאו להם משחק בשביל זה... האוס ו-ווקר (שעושה עבודה יפה עם 5 נק' עד עכשיו) עם עבירה כ"א - עבירה שלישית לכל אחד מהם. למור יש כבר 4. פרקינס ופאו עם 2 כל אחד.

מחצית: 55-50 לבוסטון

מאז שדיווחתי לאחרונה: וויד לא שיחק את החצי הראשון של הרבע השני וההתקפה של מיאמי לא תפקדה כמעט, הוא חזר, חזרו החדירות שלו והעבירות וכמובן הנקודות. בצד של הסלטיקס דווקא התחיל טוב התקפית הרבע אבל אז אלן יצא לנוח בזמן שוויד גם בחוץ וההתקפה נתקעה שוב, פירס לא הצליח לקחת את המושכות והיו כמה דקות טובות עם מעט נקודות. ואז וויד חזר והוביל את מיאמי ליתרון ראשון - מה שהחזיר מידית את אלן שעם 8 נקודות רצופות החזיר לבוסטון את היתרון. אלן במחצית ענקית 24 נק' פלוס הוא רץ כל הזמן אחרי וויד. אני לא יודע איך יישאר לו אוויר לסוף המשחק. אז מבחינת נתונים אלן כמו שאמרתי עם 24 ב9 מ11 מהשדה כולל 4 מ4 לשלוש, פאו מסיים עם 13 ו10 ריב'. פרקינס ופירס עם 6 כ"א אבל לא אפקטיבים מספיק (במיוחד פירס). ביל ווקר נתן תפוקה יפה מאוד עם 5 נק' ו2 אס' בדקות המעטות שלו. מארבורי פשוט לא פוגע (0 מ6 מהשדה) אבל הצליח לחלק 4 אס', לגנוב פעמיים וכמעט לא לאבד. וויד מגיע ל16 נק', רק 4 מ10 מהשדה אבל 8 מ11 מהקו. אוניל עם 6 ו3 חסימות, ביזלי תורם 8 נק' ו4 ריב'. מעבר לזה הנקודות מתחלקים - כ"א מה10 ששיחקו עם 2 נק' לפחות. מבחינת עבירות בסלטיקס מור עם 4, פאו/ווקר/האוס עם 3 כ"א ופרקינס נשאר עם ה2 שלו. טוב אני הולך לראות מהמיטה וסביר להניח שאני אירדם. מקווה שהירוקים ישמרו על היתרון. גוד נייט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההיט מנצחים את בוסטון 107:99

וייד פשוט לא עוצר למרות שביחס למשחקים אחרים שלו בתקופה האחרונה, המשחק הזה נחשב לביננו עבורו. 32 נק' 7 אס' ו-4 חטיפוטת היו למגה סטאר של מיאמי הלילה כשהוא מנצח כמעט לבדו את בוסטון. צ'אלמרס עוזר לו עם 10 נק' 7 אס' ו-4 חטיפות ומון מוסיף 13 נק' ו-8 ריב'. בוסטון בלי גארנט, רונדו וגלן דיווס וכנראה שזה לא ההפסד האחרון שהם יחטפו בשבועיים הקרובים. ריי אלן קלע 27 כולל 5 שלשות, ליאון פו (או פאו?) קלע 23 והוריד 13 ריב', פירס סיים עם 16. מארבורי פתח בחמישיה וסיים ללא נקודות (0 מ-6) ועם 4 אס'.

Puskas

New member
אני די בטוח

שלא הביאו את סטארבורי בשביל להיות מחליף לרונדו..ניראה לי שסתם נגמרו להם הסמרטוטים בארון ציוד בחדר הלבשה.. הבן אדם עד היום הוציא שם רע למשחק כדורסל..העונה הוא אפילו לא מסוגל לקלוע 60 נ"ק ועדיין להרוס ת'משחק.. העונה הוא סתם מסריח ת'פרקט בדקות שלו ולא ניראה לי שזה הולך להשתפר בעתיד..פשוט כלום ושום דבר..שיתלה ת'צמו על המגב ויתחיל לנקות ת'פרקט במקום להסריח אותו..

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבולס מושפלים באורלנדו ../images/Emo10.gif

107:79 למג'יק שלא מרחמים על הבולס המסכנים ומפרקים אותם לחתיכות קטנות. המשחק הזה הלך לתבוסה של הבולס כבר מהרבע הראשון כשאורלנדו מסיימת אותו עם 26 נק' לעומת 13(!!!) בלבד של הבולס. ברבע השני הבולס עוד עשו קולות של התאוששות אבל ברבע השלישי המג'יק התפרעו עם 39 נק' לעומת 17 של הבולס וסגרו עניין. סופרמן זכה להרבה דקות מנוחה ושיחק רק 22 דקות בהן הוא הספיק לקלוע 15, להוריד 9 ריב' ולחסום 3. טוני באטי עלה מהספסל וקלע 18 ב-7 מ-11 והוסיף 8 ריב'. הבולס היה פשוט עלובים ולמעט סלמונס ו-18 הנקודות שלו אף אחד שם לא ממש עשה משהו. הגדיל לעשות (או לא לעשות) בן גורדון שאחרי 43 הנקודות שלו מול וייד הפעם הוא הסתפק ב-4 בלבד ב-1 מ-10. רוז נדבק מגורדון וסיים עם 7 ב-2 מ-12. הבולס חוזרים למקום התשיעי אבל עדיין לא מתו לגמרי.

תום116

New member
ניצחון גדול הלילה

מול קבוצה שנמצאת בכושר שיא ומומנטום אדיר, במשחק חוץ- יופי! תנו לנו כל יום קבוצה שנמצאת בשיא כלשהוא, אנחנו כבר נעשה את העבודה. גו'ש פאוול פתח בחמישייה, ועשה את העבודה כמו גדול במקום לאמאר. משחק מצויין שלו. גם פאו עשה עבודה סבירה+ במאצ'אפ מול יאו. ובכלל, משחק הגנה מצויין במחצית השנייה. קובי? תודה לרון רון שחימם אותו קצת עם TRASH TALK...אחד החוקים הידועים זה שבאמת לא כדאי לעשות שטויות כאלו לקובי, קובי כבר עשה את העבודה. יאללה, סן אנטוניו.

rapgamer4ever

New member
ניו ג'רזי נדפקת כל פעם מחדש

שוב הפסידה ב-4 הפרש, הפעם לגולדן. ההפסדים האלה בדיוק יעלו לה בכרטיס לפלייאוף, כי תכלס אם לאחת הקבוצות מגיע אז זה לה. אבל היא כנראה לא תהיה שם, אלא שיקאגו (שהובסה) או מילווקי (שסתם משחקת חרא). החסרון של גארנט מראה את אותותיו בסלטיקס- נגמר להם זמן ה"חסר לנו שחקן יאללה בלגאן" והם עם 5 הפסדים ב-10 המשחקים האחרונים. כמובן שגם החסרון של רונדו לא עוזר. העניינים במערב נהיים יותר ויותר צמודים כל הזמן. ההבדל בין מקום 3 למקום 8 הוא פאקינג משחק וחצי. דאלאס חזק במירוץ והסיכוי שלה לא לפגוש את הלייקרס לא רע בכלל. הלילה הספארס ינסו לעזור לקליבלנד ופיניקס ללייקרס- שתי קבוצות שדי בטוחות במצב שלהן מארחות את 2 המובילות.

Orenseg

New member
איך הניקס ניצחו את זה?

פיגרו ב25 בריבאונד (64-39) ואפילו קלעו באחוזים נמוכים יותר מהשדה (43.4% - 46.9%). מסתבר שהם קלעו 9 שלשות יותר, ואיבדו רק 3 כדורים (לעומת 15 של הפיסטונס בלי אייברסון).

למעלה