משחקי הלילה

משחקי הלילה

יש לנו 2 משחקים טובים והשאר של קבוצות נחותות\יגמרו מהר, אורלנדו-פיניקס המצ'אפ העיקרי הוא כמובן דוויט-שאק- דוויט נמצא בכושר הרגיל שלו ואורלנדו מתרגלת לאלסטון,שאק תפס פיקוד מאז הפציעה של נאש ופיניקס באה אחרי ניצחון על קובי. נקווה ששני הסופרמנים יקחו 20 זריקות כל אחד
המשחק השני זה דטרויט-דנבר צ'ונסי חוזר לפאלאס בפעם ה1 מאז הטרייד,דטרויט מנצחת את אורלנדו ובוסטון בבאק טו באק,כרמלו לא משחק,יהיה כיף

Oxycodone

New member
כרמלו לא משחק ?

חבל שכרמלו לא משחק אבל בכל זאת יהיה מעניין. היום זה מבחן לפינקיס , מעניין אותי אם הם ינצחו את אורלנדו.

תום116

New member
משחק פושר הלילה בסטייפלס

יום חופש מהצבא איפשר לי לראות את המשחק, אבל לא תפסתי משחק מי יודע מה, ציפיתי להרבה יותר בטח בבית מול ממפיס. אבל משחק בינוני עד חלש, יחד עם יכולת די מפתיעה של ממפיס- ניצחון ב-10 ואפילו לא הגענו ל-100. הדבר החיובי היחיד הטוב מהמשחק הזה, זה שהלוואי שאחרי המשחק הטוב היום, סאשה יחזור לעצמו סוף סוף. היה מצויין היום. לאמאר עם משחק גדול, בכל מה שלא נוגע לקליעה. יום איום ונוראי מבחינת קליעה, אבל פנטסטי מבחינת כל השאר. בקרב האחים, מארק רושם ניצחון נדיר על פאו שהיה מתוסכל היום, דווקא אחרי שקיבל אתמול את תואר שחקן החודש במערב. יום שישי משחק מול מינסוטה בבית, מקווה שנחזור לעצמנו לקראת 3 משחקי החוץ הקשים מאוד שבוע הבא- פורטלנד, יוסטון וספרס. כאשר יוסטון בכושר מצויין.

טוב, הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לליקרס מול ממפ

ממפיס זה פצעיה של ביינום, וזה כבר מאחורינו ככה שהמשחק הזה היה די מיותר... :)

OrEl74

Well-known member
מנהל
הורחק ע"י הקבוצה

במשחק הקודם של דנבר (לא זוכר נגד מי) כרמלו סירב לחילוף ועשה קצת בלאגן בספסל ולכן הקבוצה הענישה אותו. לדעתי בעונה הבאה כרמלו יהיה במקום אחר לגמרי, לדנבר נמאס מהשטויות שלו ובצדק.

Orenseg

New member
נאש מצפה לשחק היום.

שאק קורא לסיבוב המשחקים הנוכחי "I Hate Shaq Trip" - שלשום שיחק נגד הלייקרס (3 אליפויות), הלילה נגד המג'יק (נבחר בדראפט+אליפות המזרח) ומחר נגד ההיט (אליפות). גם גראנט היל חוזר לאמווי ארינה. בפעם הקודמת האוהדים שרקו לו בוז, וברבוסה הגיב בשיא קריירה (שנשבר לפני שבוע וחצי) של 39 נקודות. גם אייברסון לא ישחק הערב, והפיסטונס נטולי AI פייבוריטים מול הנאגטס נטולי אנתוני. הפסד של הנאגטס ביחד עם ניצחון של הסאנס, משמעותו שהאריזונים יהיו במרחק של 3 משחקים וחצי בלבד מהמקום השלישי בקונפרנס(!). הכל עוד פתוח במערב.

Orenseg

New member
ג'ו סמית' בקאבס, גודן בספרס

כמו שכתבתי כבר לפני יומיים, מקווה שהזקן של גודן יחורר לו את הברך.

rapgamer4ever

New member
אם גודן ישתלב טוב בספארס הגנתית

ולצערי אלו מירב הסיכויים, הספארס מקבלים תוספת משמעותית שיכולה לנצח סדרה. הם הרבה יותר מסוכנים התקפית עכשיו- לא כי גודן כזה טוב אלא כי עכשיו השמירה על טימי תהיה הדוקה פחות.

Orenseg

New member
והעניין שאני הכי חושש ממנו:

כל סיפור הפציעה של גודן (שעבוד ציין שלשום, וקיבל אתמול דחיפה גדולה בכמה אתרים שמסקרים את הNBA) עשוי להיות בכלל מסך עשן שנועד לגרום לקבוצות אחרות להמנע מההחתמה שלו. אנחנו כבר יודעים שהספרס זונות, הם עשו דברים כאלה בעבר, אפילו בשנה האחרונה. בדראפט 2008 הספרס כיוונו לניקולה באטום וניסו להשיג אותו. באטום סומן כבחירת אמצע סיבוב ראשון, אולי אפילו לוטרי, אבל כמה ימים לפני הדראפט הופצו שמועות שהוא סובל מבעיות לב שעשויות לגמור לו את הקריירה. באטום והסוכן שלו הכחישו והתיעוד של הבדיקות הרפואיות לא הגיע לקבוצות אחרות, אבל השחקן צלל במוקדראפטים ואפילו הגיע לסיבוב השני. הספרס התכוונו לבחור אותו בבחירה ה26, אבל הרוקטס "גנבו" אותו ב25 ושלחו אותו לבלייזרס (כי אי אפשר לעבוד על קווין פריצ'ארד). פשוט קבוצה מלוכלכת, במשרד ועל המגרש.

וואו, איזה פארנויות

אומנם הוחתם, אבל מדברים על זה שהספרס בונים עליו לפלייאוף, ומתכננים לתת לו להחלים מהפציעות שלו. אתה טוען שהספרס התחילו לתכנן את המהלך הזה כשהוא עוד היה בבולס, גרמו לו לזייף פציעה, ואז לעבור לקינגס, ואז לקבל בייאאוט, ואז הפחידו את שאר הקבוצות? נשמע לי אפלולי מדי. ומאיפה אתה יודע שהספרס אחראים לשמועות על ניקולה באטום?

Orenseg

New member
בטח שהם לא תכננו את המהלך כשהוא היה בבולס

יכול להיות שהוא באמת נפצע וזקוק לטיפול, אבל סביר להניח שהם התעניינו בהחתמה שלו מהרגע שהוא קיבל את הבייאאוט והפך לזמין. הוא לא היה משתחרר מהבולס (הגבוה הכי טוב בקבוצה עם הקו הקדמי הכי גרוע, שמנסה להגיע לפלייאוף). אתמול הופיעו כמה דיווחים על הפציעה שלו, שלא זכרתי לפני שהוא קיבל בייאאוט, ומיד נזכרתי במקרה באטום. הספרס מאוד רצו את באטום, הוא סומן כבחור שלהם כמה חודשים לפני הדראפט. אין ספק בכלל שאם לא היה קורה משהו חריג הוא לא היה מתקרב לטווח שלהם בסיבוב הראשון. הדיווחים על בעיות הלב של באטום עלו לפני הworkout שלו עם הספרס (כנראה שהם בכלל לא היו צריכים לראות אותו מתאמן, הם כבר ידעו שזה השחקן שהם רוצים) ומעולם לא פורסמו. גם האימונים האחרים שלו לא איתרו בעיות בלב, אבל זה לא מנע מהGMים לפחד מהעניין. בפברואר 2008 ספורטסאילוסטרייטד העלו סוג של פיצ'ר על באטום וכתבו בטעות שאביו מת מהתקף לב רציני בזמן שזרק עונשין במשחק כדורסל מקצועני בצרפת (במציאות הוא מת ממפרצת, aneurysm). ההקשר בין ההיסטוריה במשפחה והבדיקות הבעייתיות גרמו למניה שלו ליפול, והוא היה בהישג ידם של הספרס. הם היו בוחרים אותו אם פריצ'ארד (שלדעתי היה בוחר אותו בלוטרי) לא היה מארגן עסקה משולשת עם הרוקטס ומקדים את הספרס בבחירה אחת. מיד אחרי שבאטום נבחר על ידי הבלייזרס, כל השמועות על בעיות הלב הוכחשו והופרכו. היום הוא משחק שם, פותח בחמישיה באופן קבוע (וימשיך לפתוח עד סיום העונה-וובסטר כבר גמר אותה), עבר את כל הבדיקות הרפואיות ולא סובל מבעיות בלב שמונעות ממנו לשחק. אני בטוח לחלוטין שהספרס היו אחראים לשמועות האלה. אין לי שום הסבר אחר לכל הסיפור הזה.

Or Amit

New member
עוד בבולס גודן אמר

שלדעתו יש לו בקע ושהרופאים לא אבחנו את זה כמו שצריך. בכל מקרה, החתמה טובה של הספרס, אני תוהה אם הסלטיקס לא נלחצו מוקדם מידי עם ההחתמה של מייקי מור. גם סמית' וגם גודן היו יכולים לתת להם יותר.

Orenseg

New member
יכול להיות שהפציעה שלו באמת רצינית

אני אשמח אם זה אכן המצב, אבל לא אתפלא אם זה לא נכון. הסלטיקס באמת היו צריכים לחכות. הם כנראה הבינו שג'ו סמית' סגור בקאבס ולא ציפו לראות את גודן יוצא לשוק (הוא קיבל את הבייאאוט שעה לפני הדדליין).

Or Amit

New member
סטרו סוויפט אמור לחתום היום בפיניקס

הגבוה הפחות מדובר שבקושי קיבל דקות בניו ג'רזי אמור לחתום בסאנס. מבחינת התאמה לסגנון בהחלט יש לו את האפשרות לרוץ את המגרש ובשנים קודמות כשנתנו לו לרוץ (מישהו אמר ג'יי-ויל?) הוא פרח. השאלה היא אם התקופה הארוכה שהוא יובש על הספסל לא ניוונה אותו לחלוטין.

Orenseg

New member
איזה קטע, ההודעה שלי מאתמול לא נקלטה

הסוכן שלו אמר אתמול בבוקר (שעון פיניקס) שהוא אמור להיות בסגל של המשחק במיאמי. לא ממש מרוצה מההחתמה הזו, הוא לא מוסיף לקבוצה משהו חדש. הוא בכל מקרה מגיע בתור השחקן ה13 (הסאנס היו חייבים לעמוד במינימום השחקנים בסגל) והייתי מעדיף שקורטני סימס יחתום לשאר העונה.

carmelo

New member
גודן לא כזאת תוספת מיוחדת

לבחור אין הבנת משחק בסיסית, נראה לי שיהיה לו קשה להשתלב בספרס. הוא קשוח, אבל אין לו נתונים פיזיים יוצאי דופן והוא לא שוטק בלוקר - מה שממשיך להשאיר את דאנקן כחוסם היחידי של הספרס. ממש לא השחקן שיעצור את גאסול/ווסט. סוויפט זאת תוספת טובה לפניקס. הוא שומר טוב ואם הפציעות מאחוריו, מסוגל לפרוח במגרש הפתוח. החזרה של סמית לקאבס גם נהדרת. ספסל של גיבסון-פבלוביץ'-וולי-סמית-ורז'או יהיה אחד החזקים בפלייאוף.

rapgamer4ever

New member
גודן לא צריך להצטיין בהגנה, רק להשתלב

הכוח האמיתי שהוא מוסיף זה בהתקפה. נגמרו ימי ה-2 נכים התקפית על המגרש בכל רגע נתון, עכשיו לספארס יש יותר כלים בהתקפה וזה מה שהיה הכי חסר לה.

למעלה