משחקי הלילה

משחקי הלילה

סלטיקס-סאנס בערוץ 53, למי שיש...לי לצערי אין אבל אני מסתדר. רג'ון רונדו! איזה מחצית ענקית. גאנרט בחוץ, פירס לא פוגע ורק אלן עושה את העבודה אבל רג'ון רונדו מוביל את הסלטיקס במחצית ענקית. 22 נק', 6 אס' ו4 ריב'. 8 מ11 שהרוב הגדול הם ליי-אפים שהוא פשוט עובר את שאק ונאש בקלות, אבל יש גם שלשה. אלן גם הוא מפציץי עם 21 נק' ב7 מ9 מהשדה. פירס חלש עם 1 מ8 מהשדה בלבד. שאק עושה את העבודה בשביל פיניקס, כשפרקינס, דיוויס ופואו כולם סופגים עבירות מהר (פואו עם 2, האחרים עם 3 כ"א). ריצ'רדסון, בארבוסה ונאש תורמים גם הם עם 8-10 נק' אבל הסאנס לא מתפקדים בהגנה ולא עושים מספיק בהתקפה כדי לעמוד בקצב. 68-54 במחצית לסלטיקס. משחק בקצב גבוה ומהנה למרות שאין את גארנט/אמארה. 2 משחקים אחרים נגמרו - הפייסרס ניצחו בבית את הבולס והראפטורס הסתדרו מול הניקס עם הופעות טובות של בראניאני ופארקר.

מסתבר גם שרונדו חוגג יום הולדת היום...

מזל טוב!
עם 22 נק' במחצית ב22.2...חבל שהוא בן 23.

אולי פיניקס יחטפו 140 נקודות הלילה

זה הקצב בכל מקרה... ורונדו קלע שלשה?
הוא כנראה ממש בזון....

היו 2 שניות לסוף השעון../images/Emo3.gif

ועם נאש בפרצוף, כשהתקפה אחרי פירס וסלקבריני מפספסים שלשות פשוט פתוחות (בין לבין רונדו לקח את ריבאונד ההתקפה ומסר לשניהם, 2 אסיסטים מבזובזים)... יפה לראות אותו לפחות אגרסיבי ולא מפחד משאק בפנים. נאש ממש מתוסכל ועם 3 עבירות.

שיא קריירה לרונדו

כבר 28 נק' ורק תחילת השלישי - הוסיף עוד 2 ליי-אפים בהגנה רעה של הסאנס ועוד ג'אמפר יפה מהעונשין...הוא ממש חם עכשיו. 3 דקות בתוך הרבע השלישי ו80-59 לבוסטון, רונדו עם 28/8/6

ועוד ג'אמפר של איזה 20 פיט!

מרשים
הסאנס עשו קאמבק מיד אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת אבל פספסתי את רוב הריצה. לפי מה שראיתי בארבוסה מוביל ופוגע ונאש נותן משחק טוב בהתקפה כבר עם 10 אס'. פירס מתעורר קצת ברבע הזה ומגיע ל16 נק', רונדו ואלן ממשיכים להוביל - רונדו עם 30 ו9 אס', אלן עם 26 וסלקבריני תורם הרבה דקות ו11 נק'. הסלטיקס ב13 בסוף הרבע השלישי, מנסים להחזיק עוד רבע אחד...

מסתבר שגם לריי אלן יש רצף משלו

72 קליעות עונשין רצופות, והוא מגיע לעונשין 3 פעמים למשחק, תוך פחות או יותר 10 משחקים האו אמור לשבור את השיא, וכשחושבים על זה, איך הוא לא ברצף של מיליון? אני אף פעם לא רואה אותו מחטיא מהקו, פשוט קלע מדהים... בנתיים ירדנו מ21 הפרש ל"רק" 13 לבוסטון, ודוק עם הטיים אאוט

היית חייב?../images/Emo6.gif

חטף מכה ביד בעבירה, השדר בדיוק הזכיר את זה...הייתה לי הרגשה שיחמיץ. פירס הולך לקו...ככה נראה בעיקר המשחק כרגע. הסאנס זועמים על השיפוט ושאק חוטף טכנית, היו כמה שריקות תמוהות לשני הצדדים (במחצית הראשונה לכל מי ששמר על שאק, במחצית השנייה הסאנס סובלים קצת יותר) אבל דווקא במקרים המרכזיים השיפוט נכון לפי השדרים. 16 הפרש ופואו בקו אחרי שריקה ממש מאוחרת של עבירה שהובילה לטכנית של שאק.

הסלטיקס בורחים

שלשה של האוס, הובלה של פירס והסלטיקס בורחים. 20 הפרש, 115-95 והסאנס לוקחים טיימאאוט 5:30 לסוף, לא יודע אם רונדו יחזור בכלל, הוא לא שיחק ברבע הזה.

נגמר 128-108

פירס שיחק 43 דקות, אלן 40 ורונדו 37 ויש משחק מחר בלילה בדנבר...יהיה קשה מאוד, הנאגטס ניצחו בבוסטון העונה. סקלבריני עם 37 דקות ו14 נק', הורג אותי איך פאוורד כמוהו יכול לקחת רק 2 ריבאונדים במשחק כזה ב37 דק', אבל לא נתלונן כי הוא עשה עבודה טובה היום. אצל הסאנס הבעיה היא עדיין ההגנה...אף אחד לא היה מהיר מספיק כדי לשמור על רונדו שעשה מה שהוא רצה. בארבוסה, נאש, שאק וריצ'רדסון נתנו משחק טוב בהתקפה אבל זה לא הספיק. המשחק הבא שלהם נגד שארלוט בבית ביום שלישי.

יאללה גארבג'..

21 הפרש לסלטיקס, 2 דקות לסוף פירס עם 26, אלן עם 31 ורונדו עם 32 סה"כ 89 נק' מהביג טריו של החודש הקרוב.... ועוד לא נגמר

Kgt1

New member
14 אסיסטים ברבע הראשון לסטיב בלייק... אני

מתאר לעצמי שזה שיא נבא חדש??

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה שיותר מטורף זה שהוא סיים את המשחק עם 17

אמנם פורטלנד קרעו את הקליפרס 116:87 ולכן בלייק שיחק רק 25 דקות אבל עדיין, איך זה שהוא מסר 14 אס' ב-12 דקות ובשאר הזמן מסר רק 3?

carmelo

New member
התשובה נעוצה ברוי

שסיים עם 9 אסיסטים ומחזיק בממוצע של 5+ אסיסטים למשחק, יותר מבלייק. רוב הזמן בלייק בעצם מתפקד כאוף גארד, מעניין מה בדיוק קרה ברבע הראשון מול הקליפרס שהוא התפוצץ ככה...יכול להיות שרצנו סופסוף?

נרדמתי ופיספסתי ת'משחקים שרציתי לראות ../images/Emo10.gif

אבל טוב שכך,כל הקבוצות שרציתי לראות מנצחות הפסידו ב20 הפרש וייד עם שיא קריירה חדש(טוב בעצם חבל שלא ראיתי את זה
), 50 נק' ב17-30 מהשדה,5 5 רק חבל ששאר הקבוצה קלעה 49 נק' ב28% מהשדה(20-69) ומיאמי הפסידה 122-99,כל שחקני החמישייה מלבד וייד שיחקו מתחת ל25 דקות,וקלעו באחוזים שיותר קטנים מאחוז השומן של רונדו בגוף :\ אצל אורלנדו דוויט סיים עם 32 17 ואלסטון עם 9 אס' בחמישייה,אורלנדו קלעה ב51% מהשדה. המשחק של לייקרס מינסוטה נגמר בתוצאה 111-108, קובי עם 28 נק',גאסול עם 25 ואודום?!.... כרגיל בא לעבודה עם 25 14 בקליבלנד דטרויט מתרסקת,67-37 במחצית לקליבלנד, לברון 18 נק' והמשחק די גמור. יאללה הלכתי לישון עוד פעם

למעלה