משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

טורונטו-ניו ג'רזי: שאלה אם קלדרון יחזור, ואין אם הוא יחזור ובין אם לא- האם טורונטו תעצור את האריס? הבחור בכושר מצוין, פוגש קבוצה טובה ממנו וינסה לגנוב נצחון בקרב העצל על הפלייאוף. טורונטו מצידה צריכה לנצח משחק כזה. לדעתי התוצאה תלויה בנוכחות או היעדרות של קלדרון. אינדיאנה- אורלנדו: הפייסרס ידועים כקבוצה שגבוהים חוגגים מולה, דוויט אוהב להיות מוזמן לחגיגות. 25,17 שלו אמורים להספיק להמשיך את המומנטום של המג'יק ולהשיג נצחון 9 מ-10 המשחקים האחרונים. וושינגטון- יוסטון: מקום טוב ליוסטון להתאושש מהבינוניות שלהם, הוויזארדס יצטרכו הגנה חזקה ומשחק טוב של באטלר כדי לנצח- שני דברים שלא קורים הרבה העונה, בטח שלא יחד. פילדלפיה- קליפרס: שתיים מהקבוצות היותר מאכזבות השנה יפגשו למשחק של בונקר. הסיקסרס ינצחו בסוף, 88-80. אטלנטה- שארלוט: הזדמנות של ג'ונסון והחברים לצאת סופית מהמשבר. מהבובקאטס נמאס להתאכזב. מינסוטה-בוסטון: הביג טיקט חוזר למיניאפוליס, בפעם הקודמת זה נגמר עם W ואין סיבה שזה לא יחזור על עצמו. פרט לסיפור הזה, אין סיבה בעולם לראות את המשחק. מילווקי-ניו יורק: הימור שתהיה שם הארכה. משחק הפרידה של ראנדולף? של קרופורד? של מאליק שאולי בכלל לא ישחק? דאלאז-ממפיס: הטבלה כמעט שיקרה, עד לא מזמן הגריזליס מוקמו מעל המאבס. ניצחון רביעי רצוף שלהם יעורר תקווה שאולי בכל זאת הם רלבנטיים במידה מסוימת. סאן אנטוניו- יוטה: זה מעניין. הספארס ינסו להמשיך לסחוב בשיטת ה"תוריד את היריב לרמה שלך ותנצח אותו בזכות הנסיון", על יוטה זה אשכרה יכול לעבוד כשזה בצירוף לצמד המילים "משחק חוץ". לדעתי באמת יהיה משחק צמוד אבל העדיפות של הג'אז תנצח. אוקלהומה- ניו אורלינס (משודר): מפתה לקרוא לזה באנקר, אבל בכושר הלא טוב של ההורנטס אולי יתפתח משחק מעבר למחצית. אני חושב שיש גבול ולהתקשות מול הקבוצה הגרועה בליגה זה מעבר לגבול הזה. סקראמנטו- פורטלנד: אני לא אוהב אף אחת משתי הקבוצות האלה, כך שלא בא לי לדבר על המשחק. נראה לי שגם פה יהיה צמוד. לייקרס-דנבר: מפגש של 2 מהקבוצות היותר חמות בליגה, האחת מפתיחת העונה והשנייה מאז שהגיע צ'ונסי. אולי בשביל הספורטיביות, אולי כי ככה אני רוצה ואולי בגלל הבאק טו באק- מיסטר ביג שוט קונקטס גיים ווינר. שיט, עכשיו עברה לי ההרגשה הזאת. הלייקרס ינצחו. גולדן-שיקאגו: שתי קבוצות די מעפנות, כנראה שדנג פצוע כך שאהמר על תצוגה של רוז ונצחון של הדון.

ThEgReEnKiNg

New member
מה? קלדרון חזר כבר משחק קודם :|

נתן משחק טוב מבחינת אסיסטים וניהול משחק היה קצת חלוד בקליעה. בכל מקרה הוא חזר נגד ההיט ברביעי.

rapgamer4ever

New member
ראיתי קודם שהוא קוושצ'נבל

עכשיו זה נעלם. טוב- אז טורונטו תנצח

ThEgReEnKiNg

New member
לדעתי יהיה משחק מאוד מאוד מאוד קשה.

הנטס קבוצה טובה צעירה ורעננה , הם לא מתים ועייפים וזקנים כמו שהם היו בשנה שעברה , יש שם דם חדש. נראה גם מה וינס קרטר יעשה , תמיד מענין שהבחור בא ל ACC. בכל מקרה , הרפטורס מתחילים 4 משחקי בית ברציפות. (היה להם 7 משחקי חוץ עד עכשיו וסה"כ 4 משחקי בית) אז יהיה מענין באיזה מאזן טורונטו יצאו מרצף משחקי הבית הזה , מגרש מאוד ביתי הACC אני מקווה שהראפס יוציאו 3 ניצחונות. בהצלחה היום!

תום116

New member
יופי של סיקור

חביב מאוד. חבל על השידור המיותר של ESPN. סאן אנטוניו-יוטה מעניין מאוד. ולדעתי אנחנו מפסידים הלילה. הלוואי שאתבדה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גארנט חוזר למינסוטה בפעם הראשונה

בעונה שעברה הוא היה פצוע כשבוסטון התארחה במינסוטה וזאת תהיה הפעם הראשונה מאז שהוא עבר לבוסטון שהוא משחק לפני הקהל במינסוטה. יהיה מעניין לראות איך יקבלו אותו שם.

משחק מותח מאוד בטורנטו הלילה

בוש שוב עובר את ה40 נקודות, וכמו בפעם האחרונה שזה קרה, טורנטו מפסידים. הנטס מוכיחים שוב שהם לא הולכים להיות בשר תותחים. טורנטו פתחו את המשחק חזק, ועלו ל11 יתרון בסוף הרבע הראשון. במחצית הם כבר הגדילו את היתרון ל14 נקודות. אלא שכאן המשחק התהפך, וטורנטו הפסיקו לשחק. רבע שלישי טוב של הנטס מצמצם ל9 בלבד. 6 דקות לסוף, סל של דווין האריס משווה את המשחק 93, לכל צד. אלא שכאן הראפס מתעוררים סוף סוף, ופותחים שוב יתרון 7, ומצליחים להחזיק אותו עד 39 שניות לסיום. בשלב הזה וינס קרטר כבר חם, ושלשה שלו מצמצמת את היתרון ל4 בלבד. טורנטו מאבדים את הכדור, ושוב וינס מצמצם ל108-106. קלדרון קולע שתיים מהעונשין, ו4 שניות לסוף שוב וינס עם 2 נקודות ו110-108. פארקר נשלח לקו, מחטיא את הראשונה ושם את היתרון על 3, עם 3 שניות על השעון. למי ילך הכדור? שלשה של וינס עם 0.5 עשיריות על השעון שולחת את הכדור להארכה. בהארכה הנטס מראים שכל מה שטורנטו יכולים לעשות, הם יכולים לעשות טוב יותר. טורנטו פותחת יתרון 3, ומאבדת אותו. הנטס עולים ל4 יתרון. 125-121 9 שניות לסוף. נגמר? לא אם זה תלוי בכריס בוש שמצמצם בשלשה ל125-124. הייז מחזיר את היתרון ל3 מהעונשין עם 4 שניות לסוף. נגמר? לאנתוני פארקר מספיקים 2 שניות בשביל להשוות את המשחק בשלשה נוספת. וחבל שהוא לא ניצל יותר זמן, כי 2 שניות הספיקו לוינס לנצח את המשחק 129-127. קרטר מסיים עם 39 ב17 מ29, 9 ריבאונדים ו3 אסיסטים. האריס עם 30. 14 להייז ולופז. בוש עם 42 ו9, ברניאני עם 29 ו10, קלדרון עם 26 ו15 אסיסטים.

ThEgReEnKiNg

New member
על הפנים טורונטו

פתיחה עונה נוראית לחלוטין , הפסד מטומטם ומיותר , הובילו פשוט בכל שלב והצליחו להפסיד , ביזיון ענקי. כל הכבוד לקרטר נתן משחק עצום. אני בספק שבכלל ניהיה בפליאוף , פשוט על הפנים.

STEVE NASH

New member
איזה סיום מדהים, לא יאומן

שלשת השיוויון של וינס היתה סופר קשה, הוא חיכה שנייה עם הכדור והוציא זריקה על פארקר, פיידאויי מטר בערך מקו השלוש, איכשהו זה נכנס. 2.1 לסיום ההארכה, כדור של הנטס מהחצי, הכדור מתעופף לוינס שמטביע בקלילות את הראפטורס. הקנדים פשוט לוזרים, וינס יצא ענק. ג'רמיין נפצע אחרי שנחת לא טוב על הברך. נקווה בשבילו שזה לא חמור מדי.

הסיום של ההארכה היה פשוט בדיחה

אחרי פסק זמן, השמירה של הראפס הייתה פשוט בדיחה. בשיוויון הם משאירים את קרטר לבד ליד הטבעת, כשמי שאמור לשמור עליו זה קלדרון? הפסד שכולו סם מיצ'ל. בוש או ברניאני או מון באיזור היו מונעים את הסל הזה בקלות.

Oxycodone

New member
האריס וקארטר פשוט מדהימים ביחד

דאלאס פשוט נראים פראיירים מיום ליום..לא ייאמן איך הם ויתרו על האריס. פשוט תענוג לראות את האריס וקארטר ביחד אני מקווה שגרזי יגיעו לפלייאוף השנה

שכונה באוקלנד היום, אבל משחק מאוד מהנה

בו שיקגו מנצחת את גולדן סטייט 115-110. משחק סמול בולל קלאסי, כששיקגו משחקת עם גודן בתור סנטר, ו4 גארדים, רוז, גורדון, יוז וספולשה, וגולדן סטייט משתווה לה עם AB באמצע ומסביבו מגטי, מורו, ג'קסון וווטסון, שמחליף את בוקי בלא שיחק בחמישיה. פתיחה מדוייקת של שתי הקבוצות, כשספולשה קולע 2 שלשות, רוז קולע שתי נקודות, ומסתפק בהם בחצי הראשון, וגודן פותח טוב את המשחק. בצד השני ג'קסון, מגטי וAB פותחים טוב מאוד. וכל זה מוביל לרבע מאוזן 28-27 לווריירס בסיומו. נלסון לא הפסיד שחקני בעקבות הטרייד למשחק היום (אל היה מושבת), אבל הרבה לשתף את הספסל, בעיקר בגלל שאנתוני מורו לא פגע היום (2 מ9 ל7 נקודות). מרכוס וויליאמס נכנס למספר דקות, היה רע ויצא. ברבע השני גולדן סטייט רצה עם בלינלי, ורייט, שהיו טובים מאוד, ביחוד כששיחקו עם AB וג'קסון. המשחק המשיך להיות צמוד אבל שיקגו מצליחה לפתוח פער של 6 נקודות 2:41 לפני סוף החצי, בזכות יום טוב מהשלוש. כאן גולדן סטייט מתעוררת, ורצה 13-2 כדי להוביל 59-54. שלשה של לינדזי האנטר עם הבאזר למחצית מורידה את הקבוצות לחדר ההלבשה ב58-56. את הרבע השלישי פותחת גולדן סטייט עם הצרפתי (אני אתייחס כך לטוריאף, כי תמיד כשאני בא לדבר עליו יוצא לי פייטרוס, וככה הסיכוי לבלבול קטן יותר) וראנדולף, למרות שAB ורייט היו טובים מאוד ברבע השני. רייט לא רואה פארקט יותר במשחק. בצד השני דרק רוז, שסיים את החצי עם 2 נקודות בלבד, פותח בכמה סלים מהירים, ונותן תחושה של מה הוא הולך לעשות ברבע השלישי. אף קבוצה לא מצליחה ליצר מומנטום כשהיתרון עובר מצד לצד, ולא עובר את השלוש נקודות. הרבע נגמר ביתרון 2 לווריירס, כמו בחצי. ברבע הרביעי נלסון מוציא את ראנדולף שהיה מעולה, ומחזיר את מורו שהיה חלש. שיקגו מנצלים את זה, כשרוז הולך שמאלה בפיק, ופעם אחר פעם קובר את הג'אמפר מחצי מרחק (6 מ6 ברבע ל12 נקודות). סטיבן ג'קסון עם משחק נדיר ומדוייק מחזיק את הלוחמים במשחק, ביחד עם ריבאונד התקפה של אנדריאס ביינדרינס. 3 דקות לסוף, ביתרון 5 לשיקגו, הבעיה העיקרית של הווריירס היא חוסר היכולת לעצור את רוז. נלסון נזכר במשחק הטוב של ראנדולף, ומרים אותו מהספסל, וכאן מתחיל מופע הרוקי של אנתוני ראנדולף. הילד מייד עונה בחסימה ענקית על שלשה של גורדון, כשהכדור כבר בחצי הגובה.בצד השני הוא לוקח ריבאונד בהתקפה, וסוחט עבירה מרוז, בשביל לשים 2 נקודות מהעונשין. דריק רוז מייד משיב בשתי נקודות. הווריירס יוצאים להתקפה, וראנדולף מוסר מסירה איומה ישר לידיים של יוז. רוקי או לא? יוז רץ בצד השני, כשראנדולף איתו, שניהם קופצים, וראנדולף נותן גג ענק בשביל לשלוח את מגטי למתפרצת בצד השני. ענק או לא? בשלב הזה רוז יצא עם פציעה. לא ממש ברור מה קרה, כיוון שהראו תמונה שלו מעקם את הקרסול בנחיתה על מגטי, אבל טיפלו לו בכתף, ושמו לו קרח על המפשעה, אז לא ממש ברור איפה הפציעה. חצי דקה לסוף, בן גורדון נכנס לסל ליד קשת השלוש, ראנדולף איתו מספיק לעמוד בזמן בשביל לסחוט תוקף. ענק או לא? רק שלוש לבולס וכדור של הלוחמים. ג'קסון נתקע בפינה. הווריירס מרווחים את המשחק, ראנדולף מקבל את הכדור, ועובר את השחקן שלו, אין אף אחד בינו לבין הטבעת, רק שהילד לא הצליח להחליט בין ליי אפ להטבעה, והכדור בורח לו מהיד, פוגע בחלק האחורי של החישוק ויוצא החוצה. רוקי או לא? נוציוני ויוז סוגרים עניין מהצד השני, וראנדולף מצליח לקחת עוד אופנסיב ולשים עוד שתי נקודות. לדעתי שני רוקיס הגדירו את המשחק היום. רוז בשיקגו. מוכן כאן ועכשיו, תנו לו את הכדור ותנו לו קבוצה, והוא יחזיר נצחון. ראנדולף, רוקי כמו שרוקי צריך להיות. המון אפסייד, אבל צריך לדעת גם לקבל ממנו הרבה שטויות. לארי יוז מוביל את הקלעים של שיקגו עם 26 (8 מ16, 5 מ7 לשלוש) , 4 ו4, רוז עם 25 (12 מ19 מהשדה), 5 אסיסטים ו5 איבודים, 18 ו16 לגודן, 13 ו5 איבודים לגורדון, 12 ו6 לספולושה, ו10 ללינדזי האנטר מהספסל. הוא לא פרש כבר? עשה הבדל גדול היום במשחק. ג'קסון עם 32, ביום קליעה נדיר של 13 מ20 (היה 13 מ16, והחטיא 4 רצוף), אבל כדי לאזן את זה 8 איבודים, 24 ו7 למגטי, 23 ו10 לAB. ראנדולף מסיים עם 10 נקודות, 9 ריבאונדים (5 אופנסיב), ו4 חסימות. אני מאוד מקווה שנראה את הילד הזה מקבל הרבה דקות, עם או בלי קרופורד, כי הוא הסיבה שאנשים רוכשים כרטיסים למשחקי כדורסל.

למעלה