משחקי הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
CP מתגלה כמלוכלך לא קטן

שולח מרפקים חופשי, ברבע הראשון זה היה בואן שקיבל ממנו קטנה ועכשיו הוא שיטח שם את אוברטו. אני מניח שזאת לא שיטת משחק שלו אלה הוא פשוט מתאים את עצמו ללכלוך של סן אנטוניו.

כריס פול מדהים

פשוט רכז מושלם. הספרס היא קבוצת הגנה עם שומרים נהדרים, אבל אף אחד לא יודע מה לעשות נגדו, הוא תמיד ימצא את השחקן החופשי.

כמו שטלפז אמר - שילוב של

אייזיה נאש וקיד. מדהים, והכל נראה קצת בהילוך אטי אצלו, ללא מאמץ

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה שהכי הרשים אותי

זה שהוא לא סופר את בואן. הנינג'ה הזה ידוע כאחד שמרביץ לא מעט ובהרבה מקרים זאת הדרך שלו לשתק את היריב אבל פול לא נרתע ובכמה התקפות הוא פשוט עבר אותו כאילו הוא לא קיים. אנחנו חוזים בהתהוות של CP כאחד מכוכבי העתיד הגדולים.

סוף שלישי

חמש לספארס היתרון הגדול ביותר שלהם משחק של שתי הקבוצות ברמה גבוהה וגם נאה לעין הברקות של פארקר ופול, דאנקן חוזר בעזרת אוברטו (והאינטואיציה של טלפז לשאול את שימי בנושא...) קצת שיפוט ביתי עם שריקות תמוהות שעוזרות לספארס לחזור ולהוביל שוב אגב, ס"א מסיימת חזק את הדקה האחרונה של הרבע נראה איך הצרעות יגיבו ב 12 האחרונות יש ניחושים?

והנה האלופה לוחצת על הדוושה

קווץ' בהגנה, פתאום וואק-וושת בהתקפה, 13 הפרש עכשיו נראה איך החרקים יוצאים מזה? אפילו לא לנצח, אבל לחזור למשחק הצהוב של ניו אורלינס מתאים לכינוי, אבל הם לא מלקקים צוף כרגע

בלי קשר לפלייאוף, אבל עם קשר ישיר לפול

השנה ארה"ב תזכה במדליית זהב בבייג'ין. כריס פול ויכולת המנהיגות שלו, הוא ההבדל בין עוד כישלון של קבוצה מלאת אגו עם רכז שמחפש לקלוע, לבין קבוצה מסודרת עם מנהיג שמנהל אותה.

שום דבר לא בטוח

פול היה גם באליפות העולם ביפן ולא עזר. אין לך מושג איך פול ישתלב עם אגו מאנייקים כמו כרמלו או קובי. ואני בספק אם הוא מסוגל להנהיג אותם. הבעיה היא לא רק קבוצה מסודרת ולא רק רכז שמחפש לקלוע. הבעיה היא כשמציבים לפני האמריקאים בעיה בGAME TIME, הם לא מסוגלים לפתור אותה. בחצי הגמר, יוון שמרה חזק, ובהתקפה הלכה כל הזמן לאותו מהלך, שהאמריקאים פשוט לא הצליחו לעצור. זה קשור לעובדה שאין הרבה חוכמת משחק בנבחרת. אחרי 2002, ולפני 2004 אמרו אותו דבר על ארה"ב עם אייברסון. אמרו שהשחקנים לא נלחמו, ואייברסון הבטיח לירוק דם ולהחזיר זהב. זה נגמר במדליית ארד. אני חושב שארגנטינה, ספרד, ואפילו רוסיה ויוון כבר לא פוחדות מהאמריקאים. חבל רק שסרביה וקרואטיה נעלמו מהנוף.

tristan79

New member
יש משהו כל כך מתיש בלשחק מול הספרס

כל איבוד פוקוס רגעי בהגנה, כל החלטה רעה בהתקפה ואתה משלם את המחיר ומאבד את היתרון. אבל אם שחקן שנראה כאילו הוא מסוגל לקחת את הקבוצה שלו לניצחון על הפופוביץ'-בויז, זה כריס פול. ורק עוד הערה אחת על ניו-אורלינס: תואר אחד הם כבר לקחו העונה מבחינתי - המדים הכי מכוערים בליגה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
על טעם ועל ריח

לדעתי המדים שלהם הם מהיותר יפים בליגה אבל יכול להיות שזה בגלל שאני עיוור צבעים

סיכום 110:99 לדרבנים

ריצת 11:0 ברביעי הספיקה להוריד את הצרעות לקרשים לספירה ממנה לא חזרו פול הוחזק קצר ברבע האחרון עד לקראת הסיום, כשההפרש כבר היה גבוה קלע עוד קצת והתחרה בפארקר בקרב אגו (נגמר תיקו הייתי אומר) האלופה היתה צריכה לחפור עמוק ולהשתמש בכל הרזרבות, מילולית - בואן ופינלי 7 שלשות, אוברטו במסירות, תומאס בהגנה, ופארקר את מאנו בשיאם 31 כ"א. דאנקן סיים עם 16 ו 13 ונראה עייף פרקים ארוכים במשחק מהקרבות מול צנדלר. בניו אורלינס, במשחק מצוין עד הרבע האחרון, פול 35 ו 9, ווסט נהדר 23 ו 12 בעית מאץ' לכל שומר, החבר של מוניקה (צנדלר) 12 ו 8, אבל פג'ה ומו-פיט נשמרו חזק ולא עשו נזק כמו גם פארגו מהספסל שעד היום נתן פוסט-סיזון נהדר. 56:43 לספארס בחצי השני, בערך שוויון באחוזי השדה 48-9, קשה מאוד להוריד את האחוזים של ההורנטס בגלל סגנון המשחק הבסיסי של פול והתנועה של השאר סביבו. שיווין מעשי בריבאונד, הבדל משמעותי דווקא באסיסטים לטובת הטקסנים. משחק הבא, פתוח לדעתי. ס"א מגיעה אחרי שיא מול פיניקס, שבוע קדחת של דאנקן וקרסול פגוע של מאנו (העומס מצטבר ומתישהו זה יפגע) ועכשיו משחק בו נתנו הכל מול הצעירים המעצבנים האלה. ס"א עם הביתיות והמומנטום עדיפה, אבל ניו אורלינס תגיע לשחק, פול תמיד מגיע לשחק, במעט מאוד משחקים אפשר להגיד שהיה חלש, הוא בקושי מאבד, האחרים בקושי עושים שטויות, משחקים הגנה, וככה נשארים במשחק. עוד משחק עונה

למעלה