משחקי הלילה

שתי דקות לסיום

מקגריידי בסל שדה רבע ברבע הרביעי, יוסטון מובילה ב-4, אחרי שרדפה אחרי יוטה מאמצע הרבע השלישי. צמוד צמוד.
 
היה שבע הפרש

קירילנקו בשלשה. עבירת תוקף למקגריידי בלי כדור על קירילינקו העלוקה, ושלשה לאוקור. משחק של נקודה אחת 37 שנ' לסיום
 
למה סקולה קלע את השניה?

היה חייב להחטיא ולגמור את המשחק - עוד יקבלו סל באלי אופ
 
מקגריידי מחטיא מהשדה

אבל בשניות בודדות לסיום לנדרי חוסם את בוזר, סקולה עם הריבאונד ומקבל עבירה 0.2 שנ' לסיום. מחטיא את הראשון וקולע את השני - רוקי או לא - אם היה מחטיא המשחק היה נגמר אוטו'. בכל מקרה - יוטה לא מצליחה להשחיל והגברת סופסוף שרה. הרוקטס נשארים בחיים בבית הקשה של יוטה אבל מצבם עדיין די אומלל.
 

ThEgReEnKiNg

New member
הללויה

פורד וקלדרון שניהם נתנו משחק טוב , במיוחד חוזה קלדרון
15 נקודות 13 אסיסטים ב25 דקות! , אני באמת באמת אוהב את טי ג'יי פורד , אבל אם הוא ישאר בשנה הבאה וקלדרון ילך זה שערעוריה!!!. גם פורד סוף סוף לא דפק משחק של 1-8 כמו ב2 הקודמים , משחק טוב שלו 7-11 21 נקודות , אבל רק 3 אסיסיטים? , בוש נתן משחק מעולה במשחק הקודם , הפעם משחק מאוד בינוני שלו , אבל זה גם מעודד. שטורונטו יכולה לנצח גם בלי שבוש בשיאו. המשחק הבא הוא החשוב בסדרה , יהיה אש.
 

ThEgReEnKiNg

New member
ושכחתי לציין עוד שחקן

ג'מאריו מון! , הוא היה NON FACTOR לחלוטין בשני המשחקים הקודמים , היום הוא נתן 11 נקודות 10 ריבאונדים 4 אסיסטים חטיפה וחסימה , הוא מאוד מאוד חשוב להמשך הסדרה עושה קצת מהכול במיוחד ריבאונדים , שזה חשוב מאוד מאוד מאוד בסדרה הזאת.
 

the mnm factor

New member
כל הסדרות נפתחו!

אחרי פתיחת פלייאוף קצת מאכזבת הגיע משחק מצוין היום בין יוסטון ליוטה, קשוח ועצבני, שהראה לכולם כמה יוסטון היא קבוצה אפורה אבל שלא תוותר.
 

MvP4

New member
מסכים..

בוא נקווה להמשכיות של פיניקס בבוקר !
 
למעלה