משחקי הלילה 4\30

הייתי רוצה ללכת רחוק יותר

מתי קרה שבקבוצה אחת כל שחקני החמישייה קלעו בדאבל-פיגרס ובקבוצה השניה אף שחקן לא קלע בדאבל-פיגרס?

עוד סטטיסטיקה הזויה מהמשחק: כל 26 השחקנים בטופס המשחק קלעו

מן הסתם טבעי שבמשחק שנכנס לגארבג' טיים במחצית, הספסל ישחק המון, והמון שחקנים שלא רגילים לקלוע יקלעו.
&nbsp
אבל כל 26 השחקנים בטופס?
זה משהו די נדיר...

משודר ב live

מי שחיי בישראל צריך לשלם על הלייב

על פי התגובות והכתבות על המשחק אני רואה שהיה משחק טוב ובכלל שני משחקים מעולים הלילה וחבל שהוא שודר בלייב כשיש את החמש פלוס והרגיל עם שידורים חוזרים.

off shekel

New member
הקליפרס נותנים פייט

הם טובים יותר עד כה מהספרס שלא נותנים משחק גדול, מקווה שזה יספיק להם אבל לא נראה לי, הם החטיאו הרבה זריקות טובות מתחילת הרבע האחרון והריצה של הספרס בטח תבוא, יחד עם המזל הקבוע זה אמור להספיק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
איזה מתח!

כמעט כמו המשחק של הבולס והבאקס

OrEl74

Well-known member
מנהל
הספרס עם טעות של ילדים בשכונה

3 הפרש לקליפרס עם 40 שניות על השעון והם מחפשים בכח את השלשה במקום ללכת על 2 ואז לעשות את העבודה בהגנה.
ממש התאכזבתי מההתקפה הזאת, לא אופייני לספרס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאללה משחק שביעי!!

בין שבת לראשון 3:00
&nbsp
יהיה מעניין

Executioner

New member
החמישיות של פופ מבולבלות לפעמים

הוא לא תמיד נשאר עם השחקן החם וחוזר לשחקנים שלו (פארקר) וזה עולה לו בדקות רעות מאוד של הספרס בשני צידי המגרש. אני חושב שהקליפרס טובים יותר, הם פשוט לא מאומנים כמו הספרס...

אני באמת חושב שהעומק זה הסיפור

אפשר להאשים את ריברס ה-GM שבגללו הקבוצה כל כך לא עמוקה אבל ריברס המאמן לדעתי עושה עבודה טובה. הוא מוציא המון מהשחקנים שהוא כן משתף. מה חשבת שהוא צריך לעשות אחרת בסדרה או במשחק?

Executioner

New member
אין ספק שהעומק בעוכריהם

אני לא רוצה להגיד שריברס לא עושה עבודה טובה. אני רוצה להגיד שהמשחק הקבוצתי של הספרס סוגר את הפער שיש באתלטיות ובכשרון. במשחק האחרון הספרס נכשלו להגיב לפיק שהקליפרס הלכו אליו התקפה אחרי התקפה אחרי התקפה. לא היה איזשהו משהו יוצא דופן במשחק של הקליפרס, יש להם מאטצ' אפ עדיף ב2 עמדות שהם חזקים בהן וזה מספיק.

somone1411

New member
דוק הוא לא סיפור הצלחה בקליפרס עד כה

מי שביקר הייתה לו זכות ולגיטימציה לעשות זאת.
הקליפרס מפתיעים לטובה אבל הם עוד לא ניצחו את הסידרה וצריך לציין שהספרס אחרי עונה עלובה בסטנדרטים שלה.
&nbsp
&nbsp

BeniTaz

New member
לא ממשמיצי דוק

אבל על מה ההתלהבות? קליפרס כשלון גדול. שנה שעברה היתה צריכה להיות השנה שלהם והם נפלו. חוץ מזה הספרס בכושר בינוני. מהמר שיוסטון לוקחת ב-6 משחקים עם כל הפצועים שלהם לא משנה מי תעלה נגדה.
&nbsp

למה שנה שעברה הייתה צריכה להיות השנה שלהם?

עם מאמן אחר הם יותר טובים על הנייר מס"א או אוקלהומה של שנה שעברה? נראלי שממש לא. (אולי עם GM אחר כן)

billc

New member
כאן אני לא מסכים איתך

אם פופ מכער את המשחק בעבירות על ג'ורדון, הוא יעשה את זה פי 10 מול יוסטון, ואצל יוסטון המצב הרבה יותר גרוע מהקליפרס מבחינת העונשין
אם יש סיכוי לסדרה מעניינת בחצי הגמר זה רק אם הקליפרס משחקים

למעלה