משחקי הלילה 31/10

קארי ודוראנט הובילו לניצחון בפיניקס, 106-100

יומיים לאחר הניצחון בניו-אורלינס, ה-WARRIORS הצליחו שוב לנצח בחוץ קבוצה בינונית, שוב בתצוגה לא משכנעת. החצי הראשון נראה רע: ה-WARRIORS נראו שבעים, עייפים, חסרי ביטחון וחסרי אנרגיה, בהגנה ובהתקפה כאחד. חצי שני טוב יותר, בעיקר בהגנה, ומשחק התקפה יעיל של קארי ודוראנט העניקו ל-WARRIORS את הניצחון. יכולת כזאת ביום שלישי בפורטלנד לא תספיק.
המשחק נפתח בצורה סבירה. סטף קארי, שקלע את 10 הנקודות הראשונות ל-WARRIORS, הוביל את הקבוצה ליתרון מוקדם של 7 נקודות: 15-8. ארל ווטסון, מאמן פיניקס, הזעיק פסק זמן. משום מה, רק קבוצה אחת חזרה מפסק הזמן לפרקט. ה-WARRIORS נראו מבולבלים ועצבניים, הסאנס קיבלו ביטחון ורצו 22-2, בצורה שהזכירה את המשחק נגד סן אנטוניו. ה-WARRIORS הרבו לאבד את הכדור, והפיתרון שמצאו לאין-הגנה שלהם היה שורת עבירות טיפשיות, שאיפשרה לפיניקס לבלות על קו בעונשין ולהשיג נקודות קלות. בהיעדר ביטחון נפסק גם משחק המסירות של ה-WARRIORS, וההתקפה עברה לתרגיל בהשראת אוקלוהומה: דוראנט לוקח את הכדור וזורק, כל חבריו מסתכלים. המזל הגדול הוא שדוראנט כל-כך טוב, שזה עובד לא רע באופן יחסי. לפחות הם לא איבדו כדורים. חמש דקות לסיום החצי הראשון, בפיגור 9, העלה קר את חמישיית המוות: קארי, דוראנט, תומפסון, גרין ואיגודלה, כמו במשחק בניו-אורלינס, וכמו במשחק בניו-אורלינס, קארי מיהר לבצע עבירה שלישית ונישלח לספסל. ה-WARRIORS המשיכו לא להרשים אבל סיומת אדירה של דוראנט, שקלע 8 נקודות ב-30 השניות האחרונות, הורידה את ה-WARRIORS להפסקה בפיגור מינימאלי של 2 נקודות.
להמשך
[URL]http://www.israeliwarriorsfan.com
[/URL]

OrEl74

Well-known member
מנהל
ווסטברוק מכה שנית הפעם עם 33-12-16 על הראש של הלייקרס

וזה בא עם 7 איבודים כי הוא בכל זאת ווסטברוק...
הת'אנדר הודיעו שהם לפני הארכת חוזים לאדמס ואולודיפו וקיבלו בתמורה 14 נק' 12 ריב' 3 חטיפות ו-2 חסימות מאדמס ו-20 נק' מאולודיפו.
אוקלהומה עם פתיחה של 3:0 אבל זה על 3 מ-4 הקבוצות שמורות להיות הגרועות בליגה העונה (פילדלפיה, פיניקס והלייקרס)
2 המשחקים הבאים מול הקליפרס ומול גולדן (בגולדן, עדיין אין חזרה של דוראנט לאוקלהומה) כנראה יראו אחרת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה עוד היה לנו?

המפלצת מדטרויט הידועה בשם אנדרה דראמונד הורג את מילווקי עם 20 נק' 23 ריב' 2 חטיפות ו-3 חסימות ונתון שאני תמיד אוהב לראות משחקנים 0 איבודים.
מילווקי עם פתיחת עונה לא טובה והם נראים די רע אחרי 3 משחקים למרות שאני חייב לציין שאני מופתע מהיכולת הטובה שדלי מציג.
הפריק עושה את שלו עם 17 8 8 אבל מקבל מעט עזרה מהחברים וטוני סנל זה בכלל בדיחה לא מצחיקה.
&nbsp
הספרס עם ניצחון רביעי, הפעם על מיאמי.
גם כאן אני חייב לציין שאני מופתע מהיכולת של הספרס ומקוואי שממש לא חשבתי שהוא יהיה כל כך טוב.
אולדריג' קיבל מנוחה (כבר? רק התחלנו) ודיוויד לי עלה בחמישיה וסיים עם 8 נק' ו-11 ריב'.
פאו שהיה די פושר עד עכשיו נתן 20 11 וקוואי סיים עם 27.
במיאמי ווטסייד דופק כרטיס בעבודה עם 27 15 ודראגיץ' מסיים עם 25.
&nbsp
בדרבי טקסני, יוסטון מנצחים את דאלאס 93:92 אחרי שהארדן נשלח אל הקו עם 0.1 שניות על השעות וקולע כמובן.
האיש והזקן שלו מסיימים עם 28 נק' ו-7 אס' אבל גם עם 8 איבודים.
דאלאס עדיין ללא נוביצקי לא מקבלים הפעם כלום מבארס שהיה מצויין במשחק הקודם והפעם סיים עם 10 נק' באחוזים רעים.
&nbsp
ממפיס מנצחים את וושינגטון בהארכה תודות ל-24 נק' ו-11 אס' של קונלי, גאסול עם 20 נק' ו-10 ריב' (4 שלשות, WTF?)
וראנדולף שבקצב הזה עוד יהיה השחקן השישי של העונה מסיים עם 22 נק' ו-7 ריב'.
ותראו מי קם לתחיה...ווינס קארטר עם 18 נק' כולל 5 שלשות והשאר מהקו.
22 נק' ו-13 אס' של וול לא הספיקו והוויזרדס עם 2 הפסדים בפתיחת העונה.
&nbsp
הקליפרס מנצחים את יוטה
גריפין מסיים עם 18 10, כריס פול עם 9 9 והבן של המאמן עולה מהספסל ונותן 19 נק'.
&nbsp
&nbsp

תרשמו את התאריך.. 10/11 וייד חוזר למיאמי

טכנית בזמן המשחק, אצלנו זה יהיה 11/11 וזה היום הולדת שלי לצערי או לשמחתי חח..
&nbsp
כנראה יהיה טקס וSO מרגש..
&nbsp
CANT WAIT
&nbsp
Wade is the Heat franchise record holder in several categories, including games (855), points (20,221), assists (3,472), field goals (4,876), free throws (4,579) and steals (1,414).
&nbsp
&nbsp

billc

New member
תרשמו את התאריך 11/3 בארה״ב החודש בא ראשון

דוראנט ווסטברוק ראש בראש

billc

New member
מצטער כתבתי מהטלפון, שבוע הבא ווסטבורק נגד דוראנט

billc

New member
והתכוונתי שרושמים תאריך בארה״ב, החודש בא לפני היום 11/3/16

ועל הסרט עצמו ממה שאני זוכר(אם זה מעניין מישהו)

הסרט יותר התעסק בחיים האישיים שלו כמוסלמי מאשר מגרש הכדורסל

נצל"ש - הביטוי "קבוצת יורוליג", סביר בעיניכם?

בעקבות הפוסט של ביליץ' (אני יודע שזה ביל ק
), שבו הוא כתב שלמעט דוויט אטלנטה קבוצת יורו.
אני לא יכול שלא לתהות האם יש מישהו בפורום שבאמת מאמין בהשוואה הזו בין ה NBA ליורוליג. לדעתי, למעט אולי פילדלפיה, כל קבוצה ב NBA עושה לכל הפחות פיינל פור ביורוליג, בהליכה. ואם היורוליג היה מוכרע בסדרה, כל קבוצה ב NBA היתה זוכה ביורוליג בפער משמעותי. זה כולל לצורך העניין את אטלנטה נטולת דוייט.
&nbsp
אשמח לשמוע את דעתכם - להודות על האמת בשנים האחרונות אני עוקב אחרי ה NBA על אש קטנה ואחרי היורוליג כמעט ובכלל לא.

Cade Foster

New member
נדירים מקרים כאלה

שקבוצת NBA חלשה עד כדי כך שלא הייתה לפחות מעפילה לפיינל4 של היורוליג. פילי של 3 השנים האחרונות היא כנראה מקרה כזה, גם שארלוט בעונת ה7 ניצחונות. העונה אני לא חושב שיש קבוצת NBA שלא הייתה לוקחת את היורוליג בהליכה.

rapgamer4ever

New member
קבוצות היורוליג הטובות יודעות לשחק נכון

לכן אני חושב שהן לא נופלות מקבוצות ה-NBA הכי גרועות. אפילו עדיפות עליהן.
&nbsp
אטלנטה בלי דויוט היא לא דוגמה מוצלחת כי אני חושב שגם בלעדיו היא שווה 30+ ניצחונות. אבל ברוקלין או פילדלפיה לדעתי לא לוקחות את היורוליג. אטלנטה בלי דוויט אולי לוקחת, אבל גם לא "בהליכה" (כלומר 20 הפרש כל משחק או משהו בסגנון).

billc

New member
דיברתי על השחקנים ולא על הקבוצה, לפילי יש שחקנים יותר טובים

מאטלנטה מה שלא עזר לה , כי אטלנטה הביסה אותה

rapgamer4ever

New member
שחקן ענק והול אוף פיימר ללא ספק

אמנם היה כוכב מהשורה השנייה אבל הוא עשה הכל בליגה: הוביל קבוצה על גבו, לקח אליפויות בבוסטון ובמיאמי, מחזיק בשיא השלשות אי פעם וגם בקליעה החשובה ביותר בתולדות הפיינלס.
אלן הוא אישיות מאוד מיוחדת והוא גם ידע לפרוש כשעוד היה פרודקטיבי. שחקן שיזכר בספרי ההיסטוריה.

billc

New member
דרך אגב, קארי מקום 19 בשלשות

אם הוא נותן עונה כמו בעונה שעברה הוא יכול לקפוץ למקום הרבה יותר גבוה

אני מאמין שקייל קורבר יכול לקפוץ העונה מהמקום 8 למקום ה5 נחזיק לו אצבעות

וקארי בתגובה:

Big congrats to Ray Allen, the greatest shooter to play the game, on an impressive career! #shuttlesworth
&nbsp
לול.

למעלה