משחקי היום...

משחקי היום...

מכבי ת``א תשחק היום בבלגיה במזגרת הסופרוליג מול אוסטנד בקרב הבלתי מנוצחות בבית עד כה בשעה 21:20 בשידור ישיר בעארוץ הראשון. מכבי צריכה לנצח משום שיש לה את כל היכולות ועליה להמשיך במאזן מושלם. לאחר שלא שיחקה בשבוע שעבר בביתה מול ריאל מדריד תשחק היום הפועל ירושלים מול בנטון טרויזו המצוניינת במסגרת היורוליג בשעה 21:00 בשידור ישיר בערוץ הספורט. גם הפועל ירושלים תשחק היום במסגרת הסופרוליג מול נגד אולקר בשעה 18:45 בשידור שיועבר גם כן בערוץ הספורט. בהצלחה לכל הקבוצות ואל לאוהדים להוציא את גרונותיהם - הטלויזיה לא שומעת..

rankin

New member
תיקון קל.

כמובן שבפיסקה השלישית הכוונה למכבי רעננה. ותרשה לי למחות,למה לכתוב פיסקה אחת על רעננה וגם על ירושלים,ויותר על מכבי?

rankin

New member
ועוד משהו...

היכן בדיוק אני יכול לשנות את הכינוי שלי בפורום?

McDVD

New member
יש בזה משהו

ועוד משהו חברה. תזכרו כמו שהטלוויזיה מראה ולא רואה הטלוויזיה (והרדיו) משמיעה אך לא שומעת.ותזכרו את זה ילדים טוב טוב. ועוד משהו.נראה לי רועי מרום יפסיד בהתערבות שעשה עם הילה מ-ים.הוא הימר שהם יפסידו במינימום 15 הפרש אם הם מפסידים בפחות אז הוא הפסיד. לדעתי הוא לא יזכה בהתערבות לא בגלל שי-ם לא תפסיד,היא תפסיד אבל נראה שהיא תיתן פייט כי סך הכל אולקר לא נמצאת בתקופה טובה אז להמר שהם ינצחו ב-15 הפרש את י-ם נראה לי קצת מופרך. והילה לפחות תיהיה לך נחמה ניצחת בהתערבות את ``ידידך`` רועי מרום.

McDVD

New member
יש בזה משהו

ועוד משהו חברה. תזכרו כמו שהטלוויזיה מראה ולא רואה הטלוויזיה (והרדיו) משמיעה אך לא שומעת.ותזכרו את זה ילדים טוב טוב. ועוד משהו.נראה לי רועי מרום יפסיד בהתערבות שעשה עם הילה מ-ים.הוא הימר שהם יפסידו במינימום 15 הפרש אם הם מפסידים בפחות אז הוא הפסיד. לדעתי הוא לא יזכה בהתערבות לא בגלל שי-ם לא תפסיד,היא תפסיד אבל נראה שהיא תיתן פייט כי סך הכל אולקר לא נמצאת בתקופה טובה אז להמר שהם ינצחו ב-15 הפרש את י-ם נראה לי קצת מופרך. והילה לפחות תיהיה לך נחמה ניצחת בהתערבות את ``ידידך`` רועי מרום.

MegaYellow_

New member
בהצלחה!!!

כפי שאמרתי בהודעה קודמת - הלוואי והכדורסל יצליח להמתיק מעט את התחושות הקשות מהיום. בהצלחה לכל הקבוצות המייצגות את ישראל הערב, ובמיוחד למכבי, כמובן.

למעלה