משחקי היום

תום116

New member
משחקי היום

עוד מעט ייפתח המשחק המוקדם, בין הוויזארס שינסו להשוות בבית ל2-2 מול הקליבלנד, המשחק ייפתח ב-20:00. לאחר מכן ב-22:30, הסאנס ינסו להימנע מסוויפ משפיל ע"י הספרס. ובלילה, שני משחקים מסקרנים מאוד, הראשון ב-2:00 כאשר פילי עם משחק ביתי יכולה לעלות ל3-1 מדהים מול הפיסטונס. והמשחק שיסגור את הלילה ב-4:00, דאלאס תקווה לעוד יום לא מזהיר של "הארבעה" של ההורנטס, ואולי להשוות ל2-2.

תום116

New member
הנה:

סופקאסט: sop://broker.sopcast.com:3912/50662 מדייה פלייר: mms://media.xstream.dk/dk4_live_01 לוויזארדס-קליבלנד כמובן. סוף רבע ראשון וסיום חזק של וושינגטון נותן לה יתרון קטן.

שח_מט

New member
לוח שידורים

יש תמיד פה לוחצים למעלה LIVE SPORTS ןמגיעים ללוח של מה שמשודר כרגע

תום116

New member
לברון פשוט לוהט, אבל הוויזארדס חוזרים

לברון ואוו, כל זריקה, כל מקום. פשוט תותח.

ראית באיכות טובה או במקוטע?

היה משחק חם ויפה ו.. צפוי משהו ברגע שהשלשות לא הפסיקו ליפול לקאבס בחצי השני

שח_מט

New member
שני מהלכים יפים סיימו את הדרמה

שיוויון של ארינאס עם הלוח ושלשה גדולה של ווסט שניצחה את הסדרה

תום116

New member
ביי ביי וויזארדס

הסדרה גמורה. חבל. הוויזארדס עשו כ"כ הרבה שטויות בדקות הסיום, מדהים. הגיע הזמן להיפרד מארינאס, רק אני חושב כך?

מאייגנט זירו?

כמו גיבור אמיתי, שיחק פצוע (ולא סתם קצת פצוע אלא ממש פצוע) ותרם, כולל סל גדול לקראת הסוף וסחיטת עבירות הבעיה אתו היא שהוא אולי מועד לפציעות, ובכל מקרה הפציעה הנוכחית עלולה להסחב או להקרין להמשך הקריירה במקומות אחרים בגוף (לא חסר דוגמאות לכך, האחרונה שבהן אולי גרנט היל שיושב היום על הספסל עם פציעת מפשעה) וושינגטון עם ביתיות ולא נגד קליבלנד עוברת קבוצות כמו טורונטו, אורלנדו, פילי, כך נדמה לי יש לה קבוצה טובה מאוד (יחסית למזרח), רק שתהיה בריאה כל השנה בשנה הבאה ואז נחליט אם להפטר מגילברט, יש דיל?
נכון שהקוסמים עשו שטויות, החטיאו עונשין, אבל קליבלנד מצדה עשתה עבודה טובה במשחק אולי לא גדול, עם קור רוח במאני טיים. צריך לתת לה את הקרדיט. הגרלה קשה לוושינגטון שנקבעה ממש בשבוע האחרון לעונה הסדירה - פילי הורידה הילוך וכנראה ידעה למה היא רוצה את דטרויט? לעומת סדרות אחרות, אי אפשר לבוא לוושינגטון בטענות, היא נתנה את הנשמה בסדרה הזאת. זה פשוט לא הספיק. להזכירך, לברון נעצר בשנה שעברה רק ע"י האלופה. ניחוש שלי - גם השנה...

Oxycodone

New member
../images/Emo2.gif

עכשיו הפתעת אותי..אתה חושב שלברון יהרוס לבוסטון את התוכניות ? מאכזב שוושינגטון נעצרו ושאריאנס לא הצליח לעזור להם בגלל הפציעה שהוא סוחב , מקווה שהוא יתאושש. אולי קליבלנד לאט לאט מתחברים אחד לשני תוך כדי הפלייאוף , מעניין איך בוסטון תוכל לעצור אותו , גם בליגה הסדירה היה להם קשה מולו , אגב מעניין לראות את המשחק הבא שלהם מול אטלנטה , אני ממש מקווה שאטלנטה תתן עוד פייט ותקח עוד נצחון ביתי , מגיע להם הם קבוצה צעירה ומוכשרת , גו'ש סמית , אל הורפוד , וג'ונסון פשוט מעולים , ככה דווקא הקטנות של המזרח הפתיעו ביכולת טובה , בקשר לפילי אני מקווה שבילאפס וראשיד יבואו למשחק הלילה , יהיה מעניין גם לראות האם מקדייס ישחק למרות פציעת האף ? בכל מקרה ממש לא מתאים לדטרויט לעוף על ההתחלה..

דטרויט תנצח הלילה

אבל בשלב הזה קשה לי לראות אותה עוברת את בוסטון (היא תצטרך לשכנע אותי בשבוע הקרוב אחרת
) לברון יעשה חיים קשים לבוסטון, אבל היא תעבור אותו בדרך לתואר(?) הערכה נכון לעכשיו בוסטון אמורה לקחת את הבא באטלנטה, מה לעשות
ההוקס ינסו לעוף על כנפי ההתלהבות הנוכחית, זה לא יספיק בלי משחק גדול של ביבי. והוא כבר מזמן לא גדול כל כך מאכזב שפיניקס נזכרה לשחק רק היום כמו שרק פיניקס יודעת גם נדמה לי שהלייקרס וס"א יורים את כל התחמושת שלהם כבר עכשיו וכבר עברו איזה שיא, בעוד בוסטון תתקדם ותשתפר עם הזמן ותנצח דרך ההגנה. לכן גם לקליבלנד/דטרויט יש צאנס יותר גדול מולה מאשר למערב, כי הן קבוצות עם אוריינטציה הגנתית ויהיה סקור נמוך

Oxycodone

New member
מקווה שאתה צודק

עושה רושם שאתה מאמין שהם יעברו את פילי ואורלנדו בקלות , יש הרבה נבואות שחורות..אני ממש מקווה שהם ינצחו היום , אפילו בנקודה אחת , ואז הסדרה תחזור לבית ושם יהיה יותר קל , ואני צופה גם שאורלנדו יקחו לפחות משחק או שניים , אבל הכל תלוי בדטרויט , בעיקר בבילאפס , הבן אדם פשוט לא מתפקד כבר 3 משחקים , אני מקווה שהוא יתחיל לייצר נקודות , ויעזור לקבוצה להתחבר לעצמה , בקשר לאטלנטה , אני ממש אוהב אותם ואני מקווה שהם יבואו בהתלהבות ויטביעו לבוסטון על הראש בלי חשבון , יש להם מומנטם , משחק בבית , הם צעירים נלהבים , בוסטון נלחצו קצת מההפסד ויקבלו עוד עקיצה..למה ביבי בכלל עבר לאטלנטה ? אם אני לא טועה היה להם איזה רכז נחמד בשם ג'ונסון ? בקשר לפיניקס , אני ממש מקווה שיקרה איזה נס , ויתרחש המהפך הכי גדול אי פעם בסדרת אן בי איי...אבל ממה שנראה לי, ס"א פשוט התפוצצו ב3 משחקים ועכשיו פופובי'ץ נותן להם לנוח , מבחינתו זה נכון , עדיף לו לתת לפיניקס לנצח פה בשביל הכבוד , ואז לקחת אותם למשחק בית ולגמור את הסיפור , עדיף לו גם לשחק חלש עכשיו במחצית השניה , לראות אם יש מומנטום לחזור , אם לא, לשחק עם הספסל כדי להמנע מפציעות ובעיות. בקשר ללברון , זאת תהיה סנצסיה , אם שנה אחת הוא לוקח אותם לבד לגמר , ושנה אחרי לוקח אליפות

guaransheed

כמה שדטרויט לא טובה, זה יספיק בכמה משחקים סבירים מ 3:0 בדרך כלל עולים ל 4 (נראה מה יהיה בדנוור) כי הקבוצה שבורה בפיניקס המצב היה שונה, ומכיוון שס"א לא עלתה עם אותו רצח בעיניים ואותו פוקוס - נגמר כפי שנגמר, כי פיניקס עדיין מאמינה, וזה יפה ומכובד (אבל יש סיבות טובות למה אי אפשר לצאת בכדורסל מ 3:0) מי שרוצה יותר - בדרך כלל ינצח או יתן לעצמו סיכוי לנצח. פופ עשה בחוכמה כשזיהה מהר מאוד את הלך הרוח, תסתכל על חלוקת הדקות - כל ה 12 שיחקו דקות איכות, אף אחד מהחמישיה לא יותר מ 30 - ובכל זאת שיחקו הכי הרבה דווקא דאנקן ופארקר. בפיניקס כמה שרוצים לא יכולים לתת דקות מנוחה רבות מדי - אז דאנטוני חתך ונתן מנוחה בעיקר לנאש ושאק וגם הגביל את אמארה. כל כך חבל, איך הם נפלו למלכודת גרנט היל והתבססו עליו לקראת הפלייאוף. סטיב קר עוד לפני שאק היה חייב לעבות את הספסל בשחקנים לגיטימיים למקרה ש.. מאוד מאוד יפתיע אותי אם פיניקס תנצח בבא (לעומת נגיד וושינגטון או פילי אפילו או טורונטו שיש להן סיכוי)

Oxycodone

New member
לא יודע

אני דווקא מאמין שיכול להיות שפיניקס תקח את המשחק הבא , אם הם ישחקו הגנה כמו במשחק היום הם יכולים לנצח , טורונטו די גמורים לדעתי , אני מקווה שוושינגטון יצליחו לחזור , ואני מקווה שדטרויט ימשיכו לשחק כמו שהם שיחקו במחצית השניה אמש , כדי שלא תהיה אפשרות לפילי לחזור ושהם יאבדו את הביטחון לגמריי , היה אתמול משחק זוועתי בחצי הראשון לסטונס , ראשיד קיבל טכנית והתעצבן מאוד , וברבע השלישי צלף 3 שלשות + משחק אדיר של טיישון עם 23 נקודות ושיתוק של a.l הצעיר.

סיכום 100:97 קליבלנד

משחק פלייאוף טיפוסי ובסופו קליבלנד מבטיחה מעשית את העלייה לקרב מול כנראה בוסטון לברון בעוד יום עבודה של 34-12-7 אני מציין את המשחק הזה כמשחק מפנה לקבוצה החצי-חדשה הזו - אחרי עונה בינונית, ובעיקר חלשה במשחקי חוץ, באים הלברונס לבירה למשחק לא קל בכלל, עם הרבה אמוציות, ויוצאים עם ידם על העליונה, בעיקר בזכות 9 השלשות המשותפות של גיבסון את דלונטה. אם כבר התרגלנו לשלשות של בובי (כולל אשתקד בפלייאוף ואולסטאר השנה), ווסט סופסופ מתחבר ללברון ומשלים אותו בדיוק כשהכי צריך. עכשיו כאשר גם ביג-בן תורם יותר (12 ריבאונד, 2 חסימות וחטיפות ועוגן הגנתי), הקבוצה הזו מתחילה להתגבש כקבוצת פלייאוף אמיתית, כזו שמעבירה הילוך עם בוא האביב ואף אחד לא רוצה לפגוש אותה בהמשך. כל החמישיה של וושינגטון במספרים כפולים, ובכל זאת משהו היה חסר. מחץ בדקות האחרונות של כל רבע, שהיו שייכות לקליבלנד בכל פעם. אי ריכוז או אי סגירה לריבאונד הגנה שגרמו לנקודות בהזדמנות שניה. החטאות עונשין של לחץ. מנגד קליבלנד עם רק 3 במספרים כפולים אמנם, 41% מהשדה (לעומת 45 של ויזארדס!), אבל פלוס 20 בריבאונד והדבר הכי חשוב בכל ספורט כנראה - היכולת להתעלות when the game is on the line. המשחק הבא בקליבלנד לא אבוד אבל ההרגשה היא שלוושינגטון נגמרו הכוחות הפיזיים והנפשיים, בעוד שקליבלנד רק מתחילה לשחק טוב ויכולה להשתפר. סדרה קצרה מדי
כמו גם סדרות אחרות גיימיסון 23, באטלר 19 התעורר בחצי השני, הייווד עם סדרה טובה 16, סטיבנסון 13 ועבירה גסה על לברון (צריך לנסות לפחות להפריע לו), ארינאס 10 ו 4 איבודים מתוך 18 של קבוצתו

OrEl74

Well-known member
מנהל
פיניקס פותחים בסערה מול ס.א

16:5 אחרי 6 דקות משחק.

פיניקס נלחמים על הכבוד האבוד

מכות, ריצות, גם אוברטו וגם ג'ינובילי קבלו מספר ברכות בדרך לרצפה. 20:7 פיניקס

למעלה