משחקי היום

sok777

New member
משחקי היום../images/Emo86.gif

בואו נראה קצת תוצאות. נתחיל מליגת העל: נתניה מנצחת 1-0 את מכבי פ"ת. די צפוי בהתחשב בסגלים. מכבי חיפה מסיימת בתיקו עם הרצליה - אני לא יכול לקבוע אם היא "חילצה" תיקו אבל העובדות מראות שהרצליה הצליחה להפוך את התוצאה. וזה אומר המון על האופי של מכבי חיפה. יש עליה הרבה לחץ, השחקנים לא מגובשים כנראה ב100% ואין שם שקט מערכתי כמו ב3 שנים האחרונות לדעתי. כל הזמן התקשורת מציקה [לא יכול להיות. התקשורת של ישראל??
] וכשיש תוצאות "מוזרות" כמו 3-3 מול עמידר כולם עושים רעש. אפשר לחשוב.. מצפים ליותר מדי. נכון שלמכבי חיפה הסגל ה2 הטוב במדינה. נכון שהם זכו 3 פעמים ברציפות באליפות וכולם רגילים שהם מנצחים.. אבל אם הם עושים תיקו מול קבוצה שעלתה הם ישר "במשבר". למרות שמשחק לפני זה [זה היה לפני זה, לא?] הם ניצחו 3-1 קבוצה צרפתית מעולה. לדעתי זה בגלל השקט שחסר והלחץ שקיים. הם יצאו מזה. השאלה אם תהיה אליפות גם השנה..? בני יהודה 2 הפועל כפ"ס 2. הפועל כפ"ס משווה אחרי פיגור 2:0. אני אוהב את הקבוצה שאלי אוחנה בנה בהפועל כפ"ס.. קבוצה אטרקטיבית, משחקת כדורגל יפה, מהיר והתקפי. כל הכבוד לו. כנ"ל ניצן שירזי. שנה שעברה הייתי בעד בני יהודה ומכבי פ"ת. אני אוהב את המאמנים הצעירים האלו כמו: שירזי, גיא לוזון וגם אוחנה [כן, הוא צעיר]. הפועל פ"ת רומסת את עמידר ר"ג. כן, עכשיו יבואו החכמים ויגידו שהפועל פ"ת טובה ממכבי חיפה. ממש. הפועל פ"ת קבוצה גרועה ממה שהספקתי לראות ממנה השנה. אני לא יכול שלא להסכים עם הדעות, בכל מקום שלחמן נמצא בו [הפועל פ"ת, בני סכנין (שישר אמרו שזה כי הם 'ערבים ברוטלים') וגם ק. שמונה] משחק חזק ועובר את גבול ה"עם הטוב או במקרה הזה, הארגרסיבי, בהרבה. הם אמנם ניצחו 3-0 אבל צריך לראות מה יהיה בהמשך. הם קבוצה מאוד חלשה וקשה לי לראות אותה מוציאה יותר מתיקו מזליקי מול הקבוצות שלדעתי יסיימו ב6 הראשונות [כמו כפ"ס למשל]. בית"ר מביסה את אשדוד 4-1. כמובן, סיפור טוב לתקשורת. בלהבלהבלה. אז מזרחי בא רק כ"אורח" הפעם. מעניין לי את ה***. בית"ר משחקת יפה. אני לא מחזיק ממזרחי מאמן מעולה. אפילו לא טוב. אולי הוא יוכיח את עצמו בהמשך אבל ניצחון כזה לא קונה אותי. מה גם ששבוע שעבר הם ניצחו 3:0 את הפועל פ"ת [אאל"ט] והתפרעו כי ניצחו לפחות את אייאקס 3-0. כאילו, באמת שמסגל כזה עם שחקנים כאלו יקרים אני מצפה לנצח את השחקני "שכונה" האלו [לידם לפחות] בתוצאה לפחות כזאת. לפחות. אז 3-0 זה טוב ויפה אבל לא להגזים ולהכתיר אותם כמלכים בגלל זה. ליגה אנגלית: לא מעניין. שום הפתעה רצינית. [שתפסה את העין שלי] ליגה ספרדית: בארסה מובילה 3-0 על הואלבה [רקראטיבו אאל"ט]. דקה 71 עכשיו. ואיי הלייב של וואן ממש עלוב [לא, לא הגעתי למסקנה הזו רק עכשיו], כשהתחלתי לכתוב ראיתי יתרון 1:0 לבארסה, פתאום, 15 דק' אחרי [אני לא כותב 15 דק'.. אני די בטוח] זה 3:0. האמת, זה היה די צפוי שאחרי 2 ההפסדים הם ירמסו בליגה ויוכיחו למספידים. זה היה ברור לי שהם אולי במשברון קטן בגלל אט'ו אבל זה לא שהם כמו ווסטהאם שיפסידו שוב או לכל קבוצה. פורסה בארסה!
סנטאנדר ביתרון 1:0 על ולנסיה! אדיר וטוב לבארסה. מפתיע בטירוף. לפחות אותי. והחלק המעניין: איטליה. מילאן בפיגור 2:0 באיצטדיון הכ"כ מרוחק מהם ומהאוהדים שלהם [
] מול אינטר. רק מחצית. קרספו [שהיה במילאן לפני עונותיים] כבש בדקה 17 וסטאנקוביץ' הסרבי [ולא מונטנגרוי (ככה אומרים??)] הכפיל היתרון בדקה 22. יובה ניצחה 1:0. ליגה גרמנית: מקאי וואן-בומל כבשו לזכות באירן בניצחון 2:0 שלהם. זהו עד כאן.

למעלה