משחקי האבקות לPC

משחקי האבקות לPC

מישהו מכיר חיה כזאת? המשחק היאבקות הכי טוב שאני מכיר לPC הוא WCW NITRO והוא הכי טוב כי הוא היחידי. המרתי אותו למתאבקים שרציתי מהWWF אבל הוא, איך נאמר, מיושן. קניתי בזמנו את WCW MAYHAM במיוחד כדי להפעיל אותו דרך BLEEM! אבל הוא עובד על הפנים. אם מישהו מכיר משחקי WWF לPC או לקונסולות שיש להם אמולטורים טובים שעובדים בבקשה שיודיע לי. בכל מקרה, את המשחקים WWF ROYAL RUMBLE לג´נסיס, WWF SUPERSTARS לסופר נינטנדו, WRESTLEFEST (המשחק הקלאסי ממכונות הוידאו) כבר כיסיתי.

Bad Ass IL

New member
אמממ

יש מלא משחקי האבקות קונסולות, הכי וב שאני שיחקתי היה נו מרסי לנינטנדו 64... ואל תפעיל דרך בלים, כי היא חרא של תוכנה... אני אעלה אולי מחר תוכנת אמולטור לפלייסטיישן הרבה יותר טובה...

לBAD ASS IL, בקשה

אם אתה זוכר את שם האמולטור עליו אתה מדבר, בבקשה תודיע לי. לרוב, כשמעלים פה דברים, עד שאני מגיע הבייתה הם כבר לא זמינים. בעבודה אני לא יכול להוריד שום דבר. לתומי חשבתי שבלים הוא הכי טוב. . . . אם יש לך אמולטורים לPS2, XBOX, N64 תאמר לי גם את שמם, ומאיפה אפשר להוריד (בטח יהיו בקאזה) המון תודה!

המשחקים שאמרת

היו פעם בפורום משחקים להורדה פורום משחקים נמצא בפורום השני למי שלא יודע גם לי היו את המשחקים שאמרת למחשב אבל פירמטו לי את המחשב והכל הלך לי ועכשיו מה שנשאר לי זה רק ROYAL RUMBLE שהיה לי אותו גם במגה דרייב WCW MAYHAM יש לי בפלייסטיישן והוא ולדעתי המשחק ההכי טוב שיצא ל WCW השגתי בו את כל המתאבקים וזה משחק מאוד כיף אבל לא יותר כיף מסמאקדאון 2 שהוא משחק עם הרבה הנאה

שמעתי על הסמאקדאונים

שמעתי שהסמאקדאון הם אדירים. אם היה לי אמולטור מתאים הייתי גם קונה אותם כמו שבזמנו קניתי את MAYHAM. אתה יכול לספר לי עליו (על SMACKDOWN2)?

סמאקדאון 2

סמאקדאון 2 הוא משחק שיש בו המון אפשרויות קרב כמו: TLC(שולחנות סולמות וכיסאות), מלך הזירה,הישרדות(באטל רויאל, קרב מרובע, קרב משולש), רויאל ראמבל, אחד על אחד, הנדיקאפ(אחד נגד שתיים אחד נגד שלוש) ועוד הרבה קרבות ושאתה עושה עונה אתה מקבל מתאבקים והעונה היא בלתי מוגבלת(אני הגעתי לעונה 11 אבל אמרו לי שזה 50 עונות) ובעונה יש סמאקדאון וראו ואירוע חודשי שבו בדרך כלל יש לך קרב חשובים וקשים יותר יש כמובן גם סטורי ליינס בין המתאבקים ולא סתם מביאים לך קרבות בעונה גם יש 5 ימים שאתה משחק בכל חודש הימים הם ראו, סמאקדאון, ראו, סמאקדאון, אירוע ואז עובר חודש זה נשמע קל אבל לא ממש בכל יום שאתה עושה יהיה קטעים מאחורי הקלעים שכל הקטעים קשורים לאותו יום למשל אתה אנדרטייקר ואתה באותו יום צריך להתאבק נגד ג´ריקו אז לפני הקרב יכול להיות שיראיינו אותך מה אתה חושב על הקרב שיהיה לך או יכול להיות גם שכריס ג´ריקו יתקיף אותך מאחורה מאחורי הקלעים גם אחרי הקרב לפעמים מראיינים את המתאבק שניצח ושואלים אותו איך הקרב הקרב שלו אתה יכול ליצור עד 10 מתאבקים משלך ולצרף אותם גם לעונה גם לטבלה של המתמודדים על חגורה מסויימת וגם אתה יכול לקחת איתו חגורה ולעשות אותו בין החזקים ואתה יכול לשנות לו תרגילים אתה גם יכול ליצור מאמן ולשנות מאמן אתה יכול לעשות שדברה תבוא עם אוסטין במקום שהיא תהיה לבד או לשנות למשל את סטפני עם ג´ריקו במקום שהיא תשאר עם טריפל אייץ´ אתה יכול לעשות ולפרק קבוצה/זוגות למשל אתה יכול לפרק את די אקס אתה יכול לעשות את קבוצת ה-NWO שלך אתה יכול להוסיף עד 4 מתאבקים לקבוצה יש עוד הרבה אפשרויות אבל כתבתי את ההכי מעניינים

פלייסטיישון?

זה לפלייסטייישון אחד או שניים? אם אחד, אז אני קונה אותו מחר! בעצם, אם זה יעבוד עם האמולטור. . ..

תודה! תודה! תודה! תודה!

ברגע שממון יגיע לכיס, ואם אני אראה שהאמולאטור של BAD ASS IL מריץ לי טוב את הTEKKEN 3 והWCW MAYHAM שיש לי אני אץ רץ לקנות אותו. תודה שאול!

lwc4life

New member
תוריד את WWF RAW לסופר נינטנדו

זה המשחק הכי משוכלל ל-SNES ויש בו אנשים כמו Diesel ו-Razor Ramon שחזרו להיות רלבנטיים בימים אלו. חוץ מזה, אפשר לשחק אותו עם אנשים אחרים באינטרנט (עד 4 משתתפים)!

היה לי - לא אהבתי

פוטנציאל אדיר, אבל לא הסתדרתי עם המהלכים המיוחדים! 6 מקשים זה יותר מדי בשבילי, אם אתה יודע אז אני אשמח לטיפ.

lwc4life

New member
6 כפתורים...? מה עם המשחקים החדשים

שבהם יש לכל מתאבק איזה 100 מהלכים? ניסיתי לשחק אחד מהם בפלייסטיישן פעם (No Mercy אם אני לא טועה) ובסוף החלטתי שאני מתרכז במתאבק אחד ולומד רק את המהלכים שלו. בכל מקרה, האמת שהכפתורים R ו-L ב-Raw משמשים בעיקר לסיומים ולמהלכים מיוחדים אז אתה יכול לשחק עם 4 כפתורים אם אתה ממש מתעקש. תאמין לי שזה לא מה שיהרוס לך. לא שזה מסובך עם 6 כפתורים, אבל בכל מקרה... דרך אגב, יש ב-Raw מלא סודות נחמדים. לגרום לשופט לעזוב ברוגז זה דבר אחד (ואז להפוך אותו ל-Enforcer מבחוץ זה עוד דבר...). אפשר גם באמצע הקרב לקרוא למתאבקים שיבואו להתערב בקרב (יענו outside interference) וכו´. ועם תוסיף את האפשרות של לשחק online, זה משחק שתמיד נשאר רלבנטי.

WcW 4 Life

New member
מה קרה לכם המשחק הכי טוב

הוא WWF SMACKDOWN 3 לPS2 גדול וכמובן שיש RAW IS WAR לX-BOX אבל עד שיצא הX BOX בארץ(הרבה זמן)

הבעיה שלי.

הבעיה שלי היא דיסלקציה. אני לא מסתדר עם גיים פדים, וקשה לי להשתלט על כמות כפתורים - קשר עין יד. במיוחד שהאמולטור של הסופר נינטנדו לא נתן לי לשנות את המקשים שלי. . . . לא יפה מצידו. יש לך אולי איכשהו את השילובים לכל הדברים המיוחדים שאמרת, כי נראה לי שאני עכשיו ניגש לשחק!

lwc4life

New member
אז תחליף את האמולייטורים

איך הצלחת להשיג אמולייטור כ"כ גרוע שהוא לא נותן לך לשנות כפתורים? זרוק אותו ותוריד את Snes9x או את Zsnes הראשון יותר קל לשימוש והשני מציע אופציות יותר מתקדמות. אין שום אמולייטור ל-SNES יותר טוב משניהם.

למעלה