משחקי בריאה

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
משחקי בריאה

ויהי חושך ויהי אור ולכל מי שתעה בתוהו של טרם בריאה... כבר פאר האל ידיו ביצירה, קדמתי לאדם וחווה. אלוהים לבו שינה אלי יותר לא שעה בורות מבורכת לא הותיר, את מכאובי כי רב להתיר. אני הקדמתי ליפול אך הזוג המאושר ערוותם גלויה לכל והנחש ברייה משונה את שברוני הוא ראה לאוזני המתיק אז סוד אל תבכי לילית יפה לא עוד. על העץ תפוחים יפים רוחשים רזים אסורים והנחש ברייה משונה אך חווה, בוץ במעטה אישה ואדם בבורותו הברוכה, חובק אליו צלע חסרה. אז פיתה הנחש את הבוץ, בפרי הבאוש לחפוץ ואדם ככל גבר מצוי מעולם לא היה לו סיכוי ובעודו תר אחר עלה תאנה זכר גם את אהובתו הראשונה.

*pank

New member
רפורמית ../images/Emo140.gif

מודה לך על התגובה המפרגנת. ולנשים ככלל יש לי מסר, תנו ללילית צ´אנס הגברים בהחלט ראויים לאיזו לילית קטנה בבית שיפחדו לעצום עין בלילה.

מישמש שלם בשלת כאן../images/Emo3.gif

מי הטוב,ומי הרע על דבר אחד,אין איש חולק האדם,הוא כמו כל הגברים לא יעמוד לו הכח,למול פיתוים..

*pank

New member
קוץ שלי (נאמר ברכושנות)../images/Emo8.gif

איש התופת נעל לי את תיבת הפיתויים איש התופת נטרל לי את תיבת ההילוכים אבל עוד שלושה מחזורים של ירח מלא לילית תתחיל מסע הילולים פרועים.

חן (*_*)

New member
אהבתי ../images/Emo140.gif , פאנק יקירה

בסיפור הבריאה מסתבר שיש בעייה כי קיימת נטייה לזכור רק את אדם וחווה עובדה חשובה שוכחים רובם את אישתו הראשונה של אדם ולפי מה שקורה כיום בעולם חלקינו תולדת לילית ואדם

*pank

New member
../images/Emo140.gifתודה חן מקסימה

פאנק שכואבת את כאבה שלי לילית.

למעלה