משחקים

rs1984

New member
משחקים

היי אני מעוניין לקנות לילדים (בן 4.5 ו 2.5) משחקים אשמח להמלצות של משחקים מאוד מומלצים ואשמח לשמוע על מבצעים במידה ויש תודה

אצלינו אהוב

לוטי קרוטי מתאים למשחק של שניהם - בגילאים האלה מאד מאד אוהבים אותו לגבי שאר המשחקים - אולי "בלאגן בחדר ילדים" של Haba - אבל זה רק לגדול וכמובן לתת לו זמן. כדאי לגבשת לחנות חפציבה - יש להם הרבה משחקים של HABA ושם אפשר למצוא דברים מתאימים לגיל הזה בההצלחה

y י ר י ת

New member
תפוס נוצה - משחק נפלא!

זה משחק זיכרון שמעוצב בצורת מסלול של ביצים עליהם צועדים תרנגולים בעלי נוצות, ההתקדמות מותנית בגילוי קלף הזהה בצורתו לביצה אליה צריך לצעוד התרנגול, מתוך הקלפים ההפוכים שבמרכז המעגל. בכל פעם שמשתתף מצליח לעקוף תרנגול אחר הוא זוכה בנוצות שעליו.

y י ר י ת

New member
עוד אחד נהדר - תפוס ת'דרקון

זה אחד המשחקים החביבים עלי ביותר והוא לוקח את משחקי הזיכרון צעד אחד קדימה ומוסיף על מיומנות הזיכרון מיומנות נוספת של לקיחת סיכונים והחלטות. המטרה במשחק זה היא לאסוף את מירב הקלפים הזהים. כל שחקן בתורו יכול להפוך מספק קלפים כרצונו, כשהסיכון שהוא לוקח הוא בהפיכת קלף של דרקון או עכביש שביכולתם לבטל את כל מה שאסף באותו תור. משחק נפלא, תהנו !

y י ר י ת

New member
מסכימה איתך לגבי הצעיר

אבל לגבי בן ה-4.5 זה תלוי, אני משחקת את זה עם הילדים בגן ומצטרפים גם ילדי החובה וגם ילדי התת חובה [לא כולם כמובן] בגילאי שנתיים וחצי אני מודה שאינני מתמחה :) וכתבתי לך גמאצלי, המווווווון תודה על התגובה בזכותה הקלקתי על עולם המשתמש שלך וכך הגעתי לכאן

Pentax

New member
אוסיף עוד כמה המלצות

אני מצטרף להמלצות שהיו כאן על "תפוס ת'דרקון", ותפוס נוצה" ומשחקים של חברת Haba שרובם מצויינים. אגב, הבת שלי בת 4.5 שולטת ב"תפוס ת'דרקון" ללא שום בעיה. אתן עוד כמה המלצות שמתבססות על ניסיון עם בתי שהיא בדיוק באותו גיל כמו הבן הגדול שלך. אז קודם כל משחק "חלומות" של חברת "פוקסמיינד" - אהוב עליה מאוד, אולי בגלל הנסיכות שבמשחק. בכל מקרה משחק נחמד מאוד וגם מתרגל פעלות חשבון עד 10. משחק "מירוץ הצבים" של חברת "פוקסמיינד" - גם אחד האהובים עליה (ועלי). "חתחתול" - משחק מוכר ונחמד. מתאים לגיל 4.5. "פרצופנים" - משחק קלפים חדש של "פוקסמיינד" - חביב מאוד. "יער הקסום" של רבנסבורגר - משחק ישן אך משובח. סוג של משחק זיכרון. עוד וריאציה של משחק זכרון הוא משחק "פרוגי" של "קודוקוד". 10 דקות משחק. קטן וחביב. בהצלחה!

y י ר י ת

New member
מצטרפת להמלצה על חלומות

למרות שאוספים שם נסיכות גם בנים מתחברים וזאת משום שיש שם אבירים ודרקונים משחק שאהוב עלינו גם בבית :)

המבוך הקסום

יש גרסה לקטנים - לי יש אותה והיא מקסימה לא יודעת אם עדיין קיים בחנויות - שה עם לוח קשיח שניתן להזיז חלקים ממנו על מנת לצעוד מתאים בוודאי לדול ולקטן עם מעט עזרה

ההבדל

בשל הקטנים - זה מן פלסטיק שנראה כמו חומה ומזיזים את החלק האמצעי בגדולים - זה סידור כרטיסים ודורש הרבה יותר תכנון

rs1984

New member
עוד שאלה

מדובר לילד בן 4 וחצי האם ברמה של הקטנים יש דרגות קושי שונות? ההתלבטות שלי היא, האם לא כדאי לקחת את המשחק של הגדולים, ואז זה יכול להתאים גם כשהוא יגיע לגיל 6 . ואלו אם אני אקנה את הקטנים אז תוך חצי שנה הוא יכול לאבד עניין כי הוא יפתור את כל החידות. (למשל קניתי לו את מה במשבצת בראש השנה והוא סיים את זה תוך חודשיים וחצי).

כי מה במשבצת הוא לא משחק

גם לי זה קרה ואז הבנתי שאני לא נוגעת ב"משחקים" לימודיים זה פשוט לא משחק.... יש משחקים של גדולים שניתן להתאים לקטנים משחק טוב - הוא משחק שכיף לך לשחק איתו גם כשהוא קטן ולא תחושה של "מתי הסיוט הזה ייגמר" אם יש לך אפשרות להגיע לחפציבה - שם יש המון משחקים פתוחים ואת יכולה להתרשם ממנגנון המשחק ולהבין אם זה מתאים

rs1984

New member
מה זה חפציבה?

חנות או ישוב? לא הבנתי מתשובתך , מה המלצה לילד בן 4.5 לגבי משחק המבוך, האם המבוך ג'וניור או הרגיל?

y י ר י ת

New member
חפציבה היא חנות ברחובות

היא נמצאת בדרך יבנה 26 יש בה ספרים משומשים, מכשירי כתיבה ומשחקים נהדרים לגיל של בנך הייתי הולכת על המבוך הצעיר זה משחק של אסטרטגיה, לא של חידות, ולכן לא משעמם.

rs1984

New member
אוווו

כבר כמה ימים חפרתי באינטרנט מאתר "בדוק" לאתר של קודקוד לשרשור שכאן ועדין לא מצאתי את המשחקים שאני רוצה לקנות לילדים. אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי. אני כמעט בטוח שאקנה את "המבוך הצעיר", אני מחפש עוד מספר משחקים קלפים/לוח/אחר שהילדים יהנו מהם. תודה

אתר בדוק

עובד רק עם חברות שמשלמות לו ולכן המבחר לא גדול ספר היכן אתה גר ואנסה לעזור יש חנויות משחקים שיש להם מבחר מקסים

rs1984

New member
חיפה

שמעתי על הפיראט האדום איך החנות? יש לך מושג אם יש מבצעים עכשיו בחנויות?

למעלה