משחקים

משחקים

בסימן וויד VS. לברון כל אחד קלע את 12 הנק' האחרונות של הקבוצה שלו, פשוט נותנים שואו של אחד נגד השני שכולם נהנים ממנו. וויד עם שלשה ועבירה, לברון מחזיר עם שלשה, וויד עם ג'אמפר, לברון עם ג'אמפר חזרה...לברון לא קלע רבע וחצי ועדיין יש לו 18 נק'. וויד לעומת זאת בערב קליעה נהדר ויש לו כבר 25 נק'. מיאמי הובילה 34-24 בסוף הרבע ה1 אבל הקאבס עם לברון בראש חזרו וכרגע הם בשוויון, הם קוברים את מיאמי בצבע עם 26 נק' לעומת 10 בלבד של ההיט.

וויד בטירוף

נכנס לסל, קולע וסוחט עבירה (נראתה יותר כמו עבירת תוקף), מחמיץ מהעונשין אבל לוקח את הריבאונד של עצמו וזורק על הרגל של וויליאמס כדי שיישאר אינבאונד. מקבל את הכדור האחרון של המחצית, מכדרדר, מכדרדר, עולה לשלשה ו...רק רשת!!! 30 נק'(!!!) לוויד במחצית הראשונה, הוא הלך לקו 14 פעמים (אם כי קלע רק 9) ומיאמי עם הפוש האחרון עולים ליתרון 7 לפני המחצית. לקליבלנד יש עוד 6 שניות לכדור אחרון. לברון לוקח, רץ, עוצר ו...שלשה
22 נק' ללברון שמוריד את ההפרש ל4 במחצית. יש עוד שנייה, וויד נותן זריקה מעבר לחצי מגרש ו...כמעט נכנס!
מחצית ענקית, שואו אדיר של 2 השחקנים האלה. 30 מול 22.

ממליץ

למי שרואה בשידור חוזר מחר או משהו לראות את ה5:30 האחרונות של הרבע השני, פשוט לברון נגד וויד. היה 36-32 שזה התחיל וב5:30 התוצאה הייתה 18-18, מתוכם 16 של לברון ו16 של וויד. כל סל אחר ובתגובה לסל של השני...היה ממש כיף לראות.

Puskas

New member
היה משחק מדהים!

האמת ששרדתי עד סוף רבע 3 אבל כבר במחצית ידעתי שפלאש יעצר..בסוף זה מתאזן.. ביזלי נתן רבע 3 מעולה וסחב את ההיט אבל היה בכללי רבע לא משהו..15 נ"ק הם קלעו וכמעט הכל שלו חח.. אהבתי את החלוקה של מיאמי..רבע ראשון JO סחב את ההיט,רבע שני פלאש בהצגה מדהימה ורבע שלישי ביזלי נתן בראש.. את הרבע הרביעי לא ראיתי אבל לפי נתונים סופיים מסתמן שפלאש קלע רק 2 ברבע אחרון מה שאומר רק 2 כל החצי השני.. לברון היה מתון יותר גם אבל עדיין קלע קצת.. היה פשוט SHOW מדהים בין שניהם והחיוכים ההדדיים אחד אל השני בסיום המחצית אמרו הכל,הם באו להנות. ממש משחק טוב היה

somone141

New member
הם מדהימים

חוויה מצמררת לצפות בשחקנים כאלה... אינשאללה וישחקו ביחד בעונה הבאה.

somone141

New member
סל מכמעט מגרש שלם לזאק ראנדולף!

עם הבאזר לחצי הראשון! פאקקקק יש עוד משהו שהאיש הזה לא יודע לעשות??? מדהים, מדהים, מדהים. רואה ת'משחק עם חצי עין למיאמי.. ממפיס כבר פיגרה ב-16 אבל כעת היא בנקודה מאורלנדו. אמרו אגו שמגו בגריזליס.. כמות הפירגון שיש בקבוצה הזו, לא ראיתי באף אחת אחרת מאז שאני רואה NBA, ברצינות. לזאק היו כמה איבודים בגלל אובר פירגון. רק שיעצרו את רדיק והשלשות שלו.. יש לו כבר 11 נק' במחצית. תרומה לא צפויה.

somone141

New member
גם אורלנדו נכנעת לדובים

94-99, עוד W יוקרתי לממפיס, עוד ערב אדיר לזאק - 23 נק', 19 ריב' ו-3 אס', אחד גדול בקלאץ' לרודי גאיי. מאיו עם 20, מארק גאסול 19 ו-8, גאיי עם 15 וקונלי עם 14 ו-7 אס' באחד המשחקים הטובים שלו העונה. מצטער על כל מה שאמרתי עליו - הוא ענק. רכז רכז.. ממפיס עקפה את OKC ובמאזן זהה ליוסטון השמינית.. פלייאוף בייבי!

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם ראנדולף לא יהיה באולסטאר זה בזיון לשמו!!

הבן אדם נותן עונה מטורפת ועושה רושם שאפילו הברגים שלו מוברגים כמו שצריך העונה.

somone141

New member
חוץ מנוביצקי, אין אף גבוה ברמה של זאק במערב

מדבר על התקופה הנוכחית.. לא אמרה, לא דאנקן ולא פאו גאסול. ואם הם כן יהיו שם והוא לא - שערוריית השנה. כי צריך לזכור, המאמנים בוחרים את המחליפים ולא הקהל..

עידו17

New member
לא דאנקן???

מצטער לבשר, אבל רנדולף היה שחקן טוב גם קודם, גם כשאף אחד לא רצה אותו. על היכולת שלו אף פעם לא היה ויכוח. זו ההצלחה היחסית של ממפיס (וקצת התבגרות מצידו)שבכלל הופכת אותו למועמד, ולא בהכרח שיפור במשחק שלו. חייב כמה מילים לגבי ההשוואה לדאנקן - טים דאנקן קולע העונה יותר נקודות, מוריד יותר ריב', מוסר יותר אסיסטים, חוסם פי 4, וקולע באחוזים יותר גבוהים מהשדה. הוא אחד משני השומרים הגבוהים הטובים בליגה ומן הסתם נמצא בליגה אחרת לעומת רנדולף בכל הקשור למשחק קבוצתי, חכמה משחק, מנהיגות ומה שתרצה. ואה, כן, הקבוצה שלו מדורגת לפני זו של רנדולף. אז לא רק שרנדולף לא מתקרב לדאנקן, נראה לי שלהזכיר את הפאוור פורוורד הטוב אי פעם, שנמצא בעונה היעילה ביותר שלו מאז אמצע העשור, באותו משפט עם... זאק רנדולף, היה מעליב אם לא היה קצת מצחיק.

somone141

New member
קצת תיקונים

זאק קולע יותר מדאנקן העונה (21 נק' לעומת 19.8) ומוריד יותר ריב' (11.5 לעומת 10.4). כללית, אין ספק מי שחקן טוב יותר, וטימי הוא גם בשבילי ה-PF הטוב בהיסטוריה, אבל כרגע, עכשיו, העונה, זאק מצוי בכושר טוב יותר, טימי בירידה (יעיל זה נחמד, אבל מאחד כמו דאנקן מצפים לקלוע הרבה יותר מ-19 נק' למשחק) מתמשכת ואני לא צריך מספרים כדי להוכיח את זה.

עידו17

New member
אתה טועה. תסתכל פר-דקה.

מה שאתה מצפה ממנו זה יפה, אבל בגילו הוא לא משחק 32 דק' סתם, אלא על סמך החלטה לשמור אותו לשלבים המתקדמים של הפלייאוף, דאגה שאין לרנדולף. טימי נותן את העונה הכי טובה שלו בשנים האחרונות, והוא עדיין הפאוור פורוורד הכי טוב במשחק.

somone141

New member
פר-דקה?

לטימי היו שנים הרבה יותר טובות ב-3-4 האחרונות, הוא בירידה כי אין לו ברכיים, כי אין לו את החדות והיכולת לעשות נק' בקלות שעשה בצעירותו, וההבדלים בדקות לעומת השנים הגדולות שלו הן 2 וחצי בסך הכל, לא סיבה שאפשר להיאחז בה. אגב אנחנו לא חייבים להסכים בכל דבר אתה יודע.. דעתך, דעתי, דעת אחרים - מקובלת ולגיטימית. מן הסתם שלכל אחד יש את הפייבוריט שלו והשחקן שהוא יותר מתחבר אליו, אך במקרה שלי, לא כך הדבר כי דאנקן מהשחקנים האהובים עליי, אני פשוט דבק לעובדות, זה הכל.

עידו17

New member
דאנקן משחק 32 דק', רנדולף 37, אלה העובדות

טימי בכושר הפיזי הכי טוב שהיה בו מאז 2007. אבל בלי קשר, גם קובי בראיינט לא מנתר כמו פעם, גם הברכיים שלו לא מה שהיו, זה אומר בהכרח שהוא שחקן פחות טוב? ודאי שלא.

somone141

New member
אבל קובי עדיין משחק באותה רמה כמו ב-2006

אם לא יותר טובה (רבים מפרשני ה-NBA בארה"ב קבעו שזו העונה הכי טובה שלו בקריירה), והברכיים שלו נראות מעולה, הוא עדיין משחק המון דקות, עדיין פעיל ומעורב המון התקפית והגנתית, ולא נראה שמשהו משפיע עליו. אין מה להשוות את הכושר הפיזי של קובי לזה של דאנקן, מהעובדות שציינתי. אם דאנקן ישחק 38.5 דקות למשחק כמו קובי, עם כל האינטנסיביות והאנרגיה, הוא לא יחזיק מעמד בעונה של 50 משחקים.

עידו17

New member
לא, קובי טוב יותר מאשר היה ב-2006

אני מסכים שבתחילת העונה הוא היה בכושר הטוב בקריירה שלו, זו בדיוק הפואנטה שלי. הוא הולך ומשתפר, למרות שהוא לא מסוגל לעשות דברים שעשה כשהיה צעיר, פשוט כי הוא נהיה מנוסה וחכם יותר, לומד איך לנצל יכולות אחרות, מפתח עוד כישורים וכו', באותה מידה שלדאנקן היום, אפילו שהברכיים שלו לא מה שהיו והוא לא מנתר כמו פעם, הוא לא בהכרח שחקן פחות טוב. הסיבה שדאנקן משחק 32 דקות היא לא כי הוא לא יכול לשחק 38. הוא יכול. השאלה היא אם הוא צריך ואם זה נכון שהוא יעשה את זה, בראייה לטווח ארוך. זו מן הסתם החלטה מודעת של דאנקן ושל הצוות בסן אנטוניו, ששומר עליו בצמר גפן כבר כמה שנים, ובצדק. בכל אופן, את רנדולף לא הייתי שם לפני דאנקן בשום הקשר ובשום בחינה - לא לפני 5 שנים ולא עכשיו.

somone141

New member
דאנקן לא יכול לשחק היום 38 דקות

הוא יקרוס תחת העומס, אתה בעצמך מודה שצריך לשמור אותו בצמר גפן, אני מנחש שהתכוונת לפציעות בעיקר, כי טימי חשוף העונה יותר ויותר לפציעות בגילו ובמצבו הפיזי לאחר כל אלו שעבר לאחרונה. זה שאני מציין שראנדולף טוב מדאנקן בנקודת הזמן הנוכחית, לא אומר שהוא שחקן טוב יותר, זה כמו שדוראנט נותן עונה מוצלחת יותר מנוביצקי למשל, אך אין זה בהכרח אומר שהוא שחקן טוב יותר ממנו. זאק מוביל כמעט בכל קטגוריה על טימי, והוא מוביל קבוצה הרבה פחות טובה להבדל של משחק אחד בסך הכל מזו של דאנקן. היום - ראנדולף טוב יותר.

למעלה