משחקים שלא נס ליחם

leeloo

New member
בסגנון - "רופא-חולה"?

*נזכרת בטראומת ילדות* אני מתגעגעת לפוגים.. כמה פוגים היו לי.. אני חושבת שהם היו הלהיט הכי היסטרי אי פעם.. וזה היה כשהייתי בערך בגיל 11-12... ובגלל שאבי מבטח את שתיים מזכיניות הערוץ ה-2 קיבלנו מזוודות מפוצצות פוגים, אבל יותר כיף היה להשיג אותם בעמל וזיעת אפי.. מה עוד? דג מלוח! הייתי חולה על המשחק הזה! וגם כיכבתי בו! ושבויים גם! הייתה לי זריקת יד לא נורמלית, ולחברה שלי היו תפיסות נהדרות, אם שיחקנו בצוות, היינו בלתי מנוצחות. אחח כמה אהבתי את המשחק הזה.. וכמה שיותר אנשים שיחקו - ככה יותר טוב.

nutmeg

New member
טוב, עכשיו תראו כמה אני זקנה...

דודס. הקפות. חמור ארוך. מחניים. בורות (במלעיל).

Idan91

New member
מתּי על פוגים!

תמיד הלכתי להביס את בנות כיתה ה', על אף היותי ג'ניקית קטנטנה. דג מלוח גם כן היה כיף חיים.. חיי שרה- מדהים! גע-גע שנאתי. ז'וז'ואים - היה חביב, אך עבר מהר. אההה!! 5-3-1 - משחק א ל ו ה י!

וגולות... ואלם בוליק (חיי שרה)

ושבע מקלות וחמש אבנים ...\\וואי ג'חנון מה עשית...

De-Panther

New member
פוגים!! הייתי נציג כיתה!!../images/Emo9.gif וגם...

היה להם אחרי זה את היפ הופ
בפוגים הייתי מסטר אפשר לאמר ואחרי זה נשארתי כזה גם במשך שנים איכשהו זה לא עזב את היסודי שלי וככה יצא שכל הזמן הייתי משיג עוד ועוד והיה לי חבר שאחרי שאח שלי כבר לא היה בבית הספר כדי להיות איתי בקטע של הפוגים אז החבר הזה היה איתי וכזה כל פעם היינו חוזרים לכיתה אחרי הפסקה קצרה עם מאלה פוגים בידיים שלנו בצורה כזו של מאאאגניבים כאלה כמו האלו במן אין בלק
ואיכשהו ידידה שלי שחפה אותי ל"אבא ואמא" בגיל 13
זה בהחלט יותר שווה מאשר בגן שם זה רק היה כמה נשיקות בפה
אבל בגן אהבתי גם את האחות וחולה
והיה גם קטע בגן שכולם בשולחן שאני ישבתי הראו את ה*** שלהם ואז פניתי למי שישבה ליידי שבאותו זמן הייתה חברה שלי(היו ימים שלא הייתה בעיה להשיג כאלה
) ורציתי שגם היא תראה ובאותו זמן אני הראתי ואז הגננת הגיעה ואמרה לי שאם אני כבר מראה למה לא להראות לכל הגן??
ואני מזה רציתי לאמר אוקיי ולהראות לכולם אבל זה היה דבר דפקטי ביותר אם הייתי עושה את זה טוב לא נורא אבל היו ימים
דמט אני צריך מהידידה הזו מגיל 13 לבקש עוד משחק "אבא ואמא"

jahnon

New member
משחקים שלא נס ליחם

"השירים המשחקים איפה הם עכשיו אולי מלפני אולי מצדדי אולי מאחורי הגב" שר עוזי חיטמן. ואתם האם אתם זוכרים את משחקי העבר, אלא שמעלים געגועים לילדות (ולצעירים בינינו, לא אני לא מתכוון למשחקי המחשב). שרששרו את משחקי העבר שעשו לכם את זה.

leeloo

New member
מזה המשחקים האלו? משחקי קיבוץ?

עם הפרות בחציר? נזכרתי גם בתפסוני! זה גם היה משחק מעולה! וגם "אני נוסעת לאי בודד ולוקחת איתי.."

The Charmd One

New member
פווגגייםםם../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

יש לי אותם עדיין...אי שם, עם כל ה"פצצים"
דג מלוח...תמיד הצליחו להצחיק אותי ולגרום לי לזוז תוך שנייה, ואני אף פעם לא הצלחתי לגרום למישהו אחר...
חיי שרה...חחח בשעורי ספורט אנחנו עוד משחקים את זה, אבל עכשיו זה "ילדה תפסלי אותי...נו בבקשה! נו איזה רעה, מה איכפת לך?!"

Outlast

New member
מחבואים, ארץעיר, תופסת (מכל הסוגים)

ספיד/ספוט (קלפים), רביעיות, מונופול, טאקי, "כדרים באים"/"הפטר השחור", "גולם במעגל", אממ.. וכו' וכו'..

n k

New member
חיי שרה,

דג מלוח
, מחבואים, קדאווח (
), עלי באבא, תפ-סו-ני, פיגוזים (
), תופסת - טלוויזיה, כיפים, גובה, תופסת מחבואים, עכברים, קירות, שרשרת, הבנים על הבנות (
), הבנות על הבנים (
) קוף-קופיקו-איזה-צבע? פי-נוק-יו שמי 1.. 2... 3!

פייקו

New member
בחצר המשחקים

בַּחֲצַר הַמִּשְׂחָקִים וְאַהֲבָתִי אֵלַיִךְ כְּיֶלֶד בַּחֲצַר מִשְׂחָקִים קְטָעִים שֶׁל חֲלוֹמוֹת אֹסֶף כּוֹכָבִים חֶלְקֵי צַעֲצוּעִים וְאֶגֶד אַשְׁלָיוֹת בָּהֶם אֲנִי מַרְכִּיב חַיִּים לְסֵפֶר וּבֶחָצֵר נַעַל בְּלוּיָה בֻּבָּה שְׁבוּרָה שָׁמַיִם בְּקִרְעֵי עֲנָנִים אַכְזָבוֹת לֹא מְעַט וְיֶלֶד רוֹקֵם לוֹ חֲלוֹמוֹת שֶׁל רוֹפֵא וְעוֹזֵר לוּ יָדַעְתִּי לֶאֱהֹב כְּיֶלֶד בַּחֲצַר מִשְׂחָקִים שְׁקָרִים קְטַנִּים לָאַהֲבָה קְרָעִים גְּדוֹלִים לַנְּשָׁמָה בְּעוֹלָם שֶׁל גְּדוֹלִים מְאַבֵּד לְפֶתַע אֶת עַמּוּד הַשִּׁדְרָה יֶלֶד שֶׁהָיִיתִי וַחֲצַר הַמִּשְׂחָקִים נֶעֶלְמָה אַל מוּל עוֹלָם שֶׁל מְצִיאוּת בָּהּ נַעַל בְּלוּיָה בֻּבָּה שְׁבוּרָה וְיֶלֶד רוֹקֵם לוֹ חֲלוֹמוֹת שֶׁל רוֹפֵא וְעוֹזֵר לוּ יָדַעְתִּי לֶאֱהֹב כְּיֶלֶד בַּחֲצַר מִשְׂחָקִים. שיר שכתבתי השנה

leeloo

New member
בואו נשחק משחק קטן

אתם לוחצים על "צ'אט אפי היקרה", מארחים לי חברה עד שאחליט שהגיע הזמן ללכת לעיסוקיי הליליים המגוונים, ובדרך מנהלים שיחה פותחת עיניים ומרחיבת אופקים? (ואם לא, סתם העברתם לכם כמה דקות משעשעות יותר ומשעשעות פחות..)

רק משחקים עם אינסטרומנטים?

כי מה שאני זוכר זה: הקדרים באים. תופסת שרשראות [הר' השניה מוטעמת]. חמור ארוך. חמור קצר. מחניים. דגלים. סוסים ופרשים - מתאספים קהל-רב ומתחלקים לזוגות, כל זוג עובר למצב "שק-קמח" [אבִּיויו]. במצב זה, כאשר הצבא ערוך ומוכן, חיִל גדול מאוד, ניתן האות ופשוט מתחילים להתכסח קשות - כל זוג מול שאר העולם. הזוג האחרון ששורד [הפרש לא נופל מהסוס] הוא הזוג המנצח.

leeloo

New member
נכון! הקטרים באים ודגלים!

כמה היינו משחקים את זה! ובמחניים היה לנו טורניר בהפסקות! כיתות ד-ו אחת נגד השנייה ובסוף - הגמור הגדול! (רק שהכל היה חייב להסתיים אחרי 20 דקות, שכן ההפסקה נגמרה..)

jahnon

New member
אני זוכר כשהייתי קטן........

משחקים חינוכיים כמו שבע אבנים, חמש אבנים, שלוש מקלות שני סכינים רובה אחד. גוגעים (חרציני המשמש למי שלא הבין), גולות, כדורגל (אין מה לעשות משחק חבל על הזמן), הקפות, פינות, תפסוני, 1 2 3 ג מלוח, חיי שרה, מחניים, חבל (אני מזמין ליום הולדתי את......) גומי, קלאס, כדורעף טאקי, רביעיות, RACE, מונופול, לגו, קלפים (מבטאים באותו נוסח כמו קלפטע), עוגות בוץ, בשבועות מלחמת מים, מחבואים, תופסת מכל הסוגים ועוד ועוד.

erlich

New member
אתם מכירים רק משחקים של כוסיות!!!

חממות - זורקים כדור טניס. חמרות - זורקים גושי חמרה. קדאווה (אין לי מושג אם אני מאיית את זה נכון:) - משחק גאוני שבו יש עיגול, ומישהו שקופץ על רגל אחת. אלים משהו, ומי שממש רוצה לדעת אני אספר לו סיפורי זוועה\תיאור החוקים בצורה טובה יותר. אז, כן, בטח, כולכם תגידו עכשיו שאני אלים והייתי ילד אלים ומכה, אבל נתחיל מזה שזה לא נכון. :) ונמשיך לזה, שכל משחק שתתנו אני אוכל לספר לכם עד כמה אלים הוא :) אגב, המשחק האלמותי - "אני אלרגי לבנות" היה האורגיה הראשונה שלי. כיתה ד'. עם בגדים. ארז :)

למעלה