משחקים שיתופיים

maore

New member
משחקים שיתופיים

לא מכירה אף משחק כזה - ולפי הבנתי זה אמור להיות סגנון טוב לפתח עליו משחקים לילדים בבי"ס יסודי. מכירים משחקים כאלה? אשמח לקבל המלצות, וגם אם אפשר דוגמא לכללים של משחק פשוט מסוג זה. אפשר גם באנגלית.
תודה!

ycyclop

New member
משחקים שיתופיים

יש שני משחקים ידועיים שמקיימים בארץ (באנגלית) והם לא פשוטים: Lord of the ring Arkham Horror שניהם לא פשוטים בכלל! אבל ישנה חברה (אני חושב קנדית) שמתמחה במשחקיים שיתופיים, אם את רוצה אני אקדיש קצת זמן לחפש מידע אליהם (ניתן להזמין משחקים שלהם באינטרנט כמובן, ולפי מה שאני זוכר, חלק מהמשחקים שלהם פשוטים יותר)

maore

New member
משחקים פשוטים זו בהחלט המטרה

מצאתי שב'בורד-גיק' יש מכניקת משחק שנקראת Co-operative Play. אבל בנתיים עוד לא גילית שם משהו מתאים - אבל הסתכלתי על בודדים בנתיים. אז אם תמצא משהו - יופי, אם לא אני בטח אגלה משהו מעניין במהלך סקירת הרשימה שלהם. http://www.boardgamegeek.com/mechbrowse.php3?id=23 אם סקרית הרשימה מעלה תגרום לך להיזכר במשחקים/שם החברה הנ"ל אשמח. בכל מקרה -תודה!

maore

New member
התכוונת לfamily pastimes ?

הם באמת קנדים. בקישור יש אריון עם בעל הרעיון של משחקים שיתופיים והצעות איך לשחק מחבואים שיתופי וכסאות מוזיקליים שיתופי. נראה לי שמספר המשחקים השיתופיים שקודקוד הוציאו, ואומרים שהם כבר אזלו, הם הוצאה עברית של המשחקים של החברה הזו.

ycyclop

New member
אכן כן

מפתיע אותי שקודקוד הוציאו משהו שלה, אבל אולי. קודקוד הוציאו בעבר משחקים טובים והפסיקו. אני משער שניתן להזמין מזחקים של החברה מחו"ל

למעלה