משחקים ל ps2

• פותח הנושא vemp
  • פורסם בתאריך

vemp

New member
משחקים ל ps2

האם יש בתחנה מרכזית משחקים גם ל PS2? ואיך המבחר שם?

דידויץ

New member
שמע לי...אל תקנה משם כי...

חוק פלדה! דיסקים באיכות זבל לא מכניסים לפלייסטיישן 2 הם נדפקים מהר ומאמצים את העין שבסופו של דבר נדפקת גם היא. דיסקים מסוג זה מוכרים בתחנה המרכזית והמבחר בכל אופן הוא נמוך במיוחד .

דידויץ

New member
תן לי להסביר ידידי...

הדיסקים הזולים לאחר זמן מסויים "נדפקים" ולא נקלטים טוב במכשיר ,אז העין מתאמצת לקלוט אותם ולאחר זמן מסויים(אני משחק כל היום...) לא רק שהמשחק מפסיר לפעול,גם העינית(לייזר) נדפקת. זה דומה לדיסק שרוט שמאמץ את העינית, זו עובדה גמורה אבל אם אתם מעוניינים לחסוך 10 שח עלובים על משחק(גיבוי) אז מעבדת התיקון של סוני נמצאת ב... (;

*amir

New member
לא מדוייק.../images/Emo22.gif

בכל מכשירי האלקטרוניקה הקיימים כיום,והכוללים עיינית לייזר(קומפקט דיסקים,לייזר דיסקים,דיסקמנים,מכשירי dvd, מכשירי psx,מכשירי ps1,ומכשירי ps2 )ושעבורם מאפשרת עיינית הלייזר לקרוא דיסקים צרובים(cd-R,cd-RW,ו-dvd-R),קיימת איזושהי "פעולה נמרצת "יותר מצד עיינית הלייזר לקרוא את נתוני המידע הקיימים במדיה.מדיות מאיכות טובה פחות-יגרמו לעיינית "להתאמץ קצת יותר". אך אל דאגה,חברים: עייניות הלייזר הללו מתוכננות "לעבוד" מאות על גבי מאות של שעות עבודה רצופות,כך שבמקרים אלו-ל-א איכות המדיה תגרום להם "לשבוק חיים" באופן "מהיר ומזורז"-כפי שטוען ידידנו "דידויץ"(שכנראה מתבסס על "סיפורים" ששמע,שכנראה הפחידו אותו,והוא מעוניין "לשתף את החבר´ה" בפחדיו
)
. עיינית "שתפגוש" מדיה מאיכות זולה ו/או שאינה מתאימה לקריאה עבורה,פשוט "תדלג" על הנתונים שבה,ולא תקרא אותה או שקרא אותה באופן לקוי.קיים אמנם בלאי מסויים,אבל בלאי זה הינו מזערי וזניח.אבל מכאן ועד הריסת העיינית כתוצאה מכך-הדרך עוד ארוכה. לעומת זאת קיימים גורמים אחרים שכן גורמים נזק לעיינית הלייזר -אך היות והם אינם קשורים לעניין הספציפי שהועלה-לא אפרטם כאן. והערה ל"דידויץ" : זה שאתה "משחק כל היום" במשחקי מחשב/פלייסטיישן-עדיין לא הופך אותך לטכנאי אלקטרוניקה,עד כדי כך שתציין נתונים טכניים שגויים ותקבע עובדות שגוייות בשטח.
אמיר

*גלעד*

New member
צר לי לחלוק עליך...

קראתי המון מאמרים בנושא הPS2 לאחרונה. מאות מכשירים נהרסים בדיוק מהסיבה הזאת. הטענה הרווחת היא שבניגוד לדיסקים מקוריים של PS2 (או PSX), הדיסקים הצרובים מחזירים את האור בצורה אחרת. אני לא טכנאי, אז לא אעז לקבוע עובדות, אבל ממה שאני הבנתי, דיסקים מקוריים לא "נצרבים" אלא נכתבים בשיטה אחרת, לעומת דיסקים לא מקוריים שבאמת נצרבים על גבי המדיה. התגובות לגבי עניין העינית קיימות במאותיהן באתרי הPS2 למיניהם וישנם גם עשרות פתרונות שניתנים שם (כמו למשל סוגים מסויימים של מדיות לצריבה שנועדו לצמצם את הנזק, וכו´).

Tenchi

New member
אני "נאלץ" להסכים אתך.

..אני "חייב" להודות שאתה צודק, באמת העינית לא "תמות" כמו ש"ידידינו" טוען,אני שיחקתי "שנים" בפלייסטשן רק עם "צרובים" ושום דבר לא קרה. כל זה נועד רק "להפחיד" את הקונים, ואין בו ממש. אגב, אמיר, אתה שם לב מה "משונה" בהודעה שלי? הכמות הבלתי תאמן של "מרכאות" שבהן אני משתמש? "תעיף מבט" בהודעה שלך... זה פשוט "לא יאמן"! כל מילה "שניה" היא עם "מרכאות"! זה לא "קצת" דבילי?... :) "אלון" =(^.^)=

*amir

New member
"יילקח" לתשומת לב,במטרה "לחדול"

ממנהג "מגונה" זה
אמיר

vemp

New member
שנים שחקתי בPS1 רק עם..

משחקים צרובים ללא שום בעיות. ואפילו מכרתי אותו בסכום לא מבוטל ובמצב מצויין. "אין חכם כבעל נסיון"

למעלה