משחקים ל-gameboy של STAR WARS

משחקים ל-gameboy של STAR WARS

יש לי במחשב את המשחקים ל- gameboy colo ול-gameboy advance של STAR WARS ואני ממליצה לכל מי שיכול להשיג אותם איכשהו(...)לשחק בהם. המשחקים הכי טובים הם CLONE WARS:new droid army ל-GBA בו אתה משחק את אנאקין סקיווקר אחרי הסרט השני כשהוא יוצא לכל מיני משימות ואנשים מדברים איתך ברחוב וכו'...יש למשחק סאונד מהסרט השני, מרגישים ממש שכל תנועה של אנאקין עם החרב היא מושלמת והמשחק מאוד מומלץ. משחק שני הוא jedi power battle ל-GBA של פרק 1 בו אתה יכול לבחור האם לשחק את אובי, קווי גון או מייס ווינדו ואתה פשוט רץ ומפצפץ לדרואידים את הצורה כמו בפרק 1. המשחק הוא תלת מימדי וממש רואים את הפרצוף של הדמויות. גם מאוד מומלץ. משחק יפה אבל מאוד חוזר על עצמו הוא STAR WARS: attack of the clones ל-GBA בו אתה משחק עם אנאקין או אובי בעלילה של פרק 2. משחקים פחות יפים הם: משחק יפה אבל קצת מעצבן ל-GBC הוא "YDDA STORIES" בו אתה משחק את לוק ויוצא לכל מיני משימות. חוץ מזה יש את "FLIGHT OF THE FALCON" ל-GBA בו טסים נלחמים עם המילניום פלקון, אני לא אהבתי. ואחרון הוא "Obi Wan's adventures" בו משחקים את אובי בעלילה של פרק 1, המשחק קצת מעצבן אבל הוא בסדר. לכל המשחקים של GBA יש גרפיקה יפה מאוד וסאונד מעולה.

Mr Boggy Man

New member
תודה על ההמלצות

אני אבדוק מי שאני מכיר יש לו את זה ומוכן לתרום לי לכמה ימים.

בבקשה

אתה יכול להשיג אותם בדרכים אחרות...זה גם יותר טוב במחשב כי אז אפשר לשמור מתי שרוצים ולא כל תחילת שלב.

Darth Tomer

New member
אני מכיר את

jedi power battle והמשחק של מתקפת המשובטים.. היו לי אותם לפני שפירמטו לי את המחשב, אבל הם לא משהו.. קשים מדי..

Mr Boggy Man

New member
טוב ראיתי את

droid army וjedi power battle וdroid נחמד מאוד, אבל battle לא משו. (מה לעזאזל Mace Windu עושה שם?!)

Mr Boggy Man

New member
על הTrade BIGSUTFF ship?

עד כמה שידוע לי רק קוואי הגבר ואובי הכאילו אידיוט אבל מגניב היו שם (ועוד איזה ספינה שהתפצפצה להם)

למעלה