משחקים ל"גדולים"

משחקים ל"גדולים"

מישהי מכירה חנות שיש בה מבחר של משחקים למבוגרים? מיצינו את הטאקי ואת הרייס... ועוד מעט יהיה חורף, אז אני מצטיידת.. ואני מחפשת עוד דברים בסגנון, או יותר מורכבים, משחקי טקטיקה וכאלה אבל לא מונופול, שונאת מונופול.. תות

שמיצית

New member
יש בטויז אר אס

וגם בהפנינג ושות'. ממליצה על ריסק

yaeli123

New member
בכל חנות צעצועים שמכבדת את עצמה

אנחנו גם עברנו את החיפושים האלה וגילינו שכמעט בכל חנות צעצועים נורמלית יש לפחות מדף אחד של משחקים "רציניים". יכולה להמליץ לך על "אבאלון". אני לא מאוד נקשרתי אליו (אני תמיד מפסידה...) אבל הוא נחשב למשחק טקטיקה מצויין ומאוד ממולץ בדרך כלל.

המלצתי בעבר

ואמליץ גם הפעם, על המשחקים הבאים: אתם בטוחים שמיציתם את הטאקי? ניסיתם סטריפ טאקי? אם כן, קוקו טאקי זה אחד המשחקים היותר מגניבים שיש אבאלון בלוקוס שעת השיא צוללות סטרטגו חבילה הגיעה ירושה בטירה המסתורית מסתרי פקין הרמז 4 בשורה סקראבל טליסמן סט רולית טריוויה לי וטריוויה מה הקשר

סריפ טאקי?../images/Emo2.gif

על זה לא שמעתי.. מי מתפשט ומתי? ומה זה קוקו טאקי? צוללות/סקרבל לא אוהבת.. ירושה בטירה נשמע לי מגניב בלי לדעת מה יש שם הדיוק. מה זה ארוס? את כולם יש לדעתכם בטויס אר אס? תות

אז ככה:

סטריפ טאקי: מתחילים כשכולם לבושים, ובכל סיבוב, מי שמפסיד - מוריד פריט לבוש. המפסיד במשחק הוא, כמובן, מי שנשאר עירום לגמרי. קוקו טאקי: במקום מספרים יש חיות, ועם כל הנחת קלף יש לעשות את הקול של החיה. זה לא קל כמו שזה נשמע, יש הוראות מדויקות ומתבלבלים המון. משחק קרוע ומגניב.

Indie62

New member
בקניון המפרץ בחיפה

יש חנות לכל מיני דברי מד"ב, מבוכים ודרקונים וכו'. יש גם פינה למשחקי קלפים ולוח מיובאים מחו"ל.

מספרית

New member
שרשור מגניב:) לי יש רק להמליץ

על קלפים :) למרות שזה בטח יש לכל אחד בבית (והמשחקים המומלצים שלי - "יניב" או "אסהול")

למעלה