משחקים למכירה

kobyshachar

New member
משחקים למכירה

משחקים למכירה באריזה סגורה: Samurai – 195 Amun-Re – 180 Family business - 40

ycyclop

New member
מומלצים

סימו לב במיוחד לשניים הראש\ונים Samurai אחד האהובים עלי ביותר

מחפש לקנות

Battlelore Power Grid Caylus Twlight Struggle כל זמן שהמשחק במצב תקין (כלומר, אף חלק לא חסר), אני אשמח לשמוע הצעת מחיר.

ננסק

New member
אורי! מה קורה!

טוב לראות שהתקדמת מסטלרס למשחקים הכבדים יותר.

האמת היא שפשוט נמאס לי להפסיד

יש אצלנו אחד בחבורה, תחמן במידה בלתי נתפסת. ניצח במשהו כמו 85% ממשחקי סטלרס. עד שקניתי את חבילת ההרחבה וזה עלה ל-95%. אז עברנו לפוארטו ריקו ובהתחלה הכל היה שמח וכולם ניצחו לפעמים. עכשיו הוא שוב מנצח כל הזמן וזה סימן שצריך להמשיך הלאה.. מאוד לא ברור מה קורה כאן. אני רואה בעצמי אסטרטג אנליטי מוכשר מעין כמוהו :/ אה, ומה לעזאזל קרה לויגיימס?! האתר נראה כמו פורטל משחקים לילדים בני 6. (קצת ביקורת בונה מעולם לא הזיקה, אני מניח).

IirionClaus

New member
מוזר

בשל אלמנט המזל אני חושב שלא סביר ששחקן ינצח 95% מהפעמים, אפילו שחקן טוב...

המשחק הזה לא נשלט חזק על ידי המזל

למרות שלפעמים הוא יוצר רושם כזה... כמובן שזה משתנה מקבוצת משחק אחת לאחרת. ברור, למשל, ששחקן מצוין ככל שיהיה לא יצליח "להביס את המזל" מי יודע מה אם חבריו למשחק הם חבורה פרנואידית שנוטה מאוד לא לסחור.

drumin

New member
יש לי Power grid חדש לחלוטין ומעולם לא שוחק

קניתי אותו ברשת כשנכנסנו למשחקים, ולמרות שהוא נראה מגניב, הקטע של בידים פחות עובד לקבוצה שלנו. אני יודע כמה אני שילמתי (כ-55$ כולל המשלוח, לא היה אז יבוא לארץ). תן הצעה. ירון [email protected]

ycyclop

New member
משחק מצויין

החלק של המכרזים הוא רק מרכיב אחד בתוך כל המשחק המצויין הזה.

וגם, עושה רושם, מרכיב מנוון

אצלנו (3 שחקנים) המכרזים עברו במחיר מינימום לכל אורך המשחק הראשון, חוץ מה-crunch time של step 3. שזה נחמד ומצוין לדעתי, כיוון שאז באמת הייתה להם חשיבות קריטית, ומצד שני לא הייתי רוצה שכל סיבוב יתעכב על מכרזים אינסופיים. אבל אני תוהה: האם זה סטנדרטי, שהמכרזים לא תחרותיים לאורך רובו של המשחק? בלי קשר, המשחק עושה רושם פנטסטי. הדבר היחידי שמטריד אותי הוא שהסיבוכיות החישובית שלו מאוד גבוהה. יכולתי למצות יותר מכל מהלך אם הייתי מתפנה עם נייר ועפרון ועט ואולי גם איזה תוכנת מחשב שתבדוק לי מסלולי חיבור אופטימיליים. זה בעייתי כשמשחק מציב בפנייך החלטות שאפשר לשפר אותן על ידי הרבה מאוד עבודה טכנית שמבזבזת זמן - בחבורות משחק מסוימות נראה לי שזה עשוי לדרדר את המשחק לאיטיות בלתי נסבלת. ונראה לי שכמעט בכל חבורה זה יגרום לשלבי הסיום של המשחק להיות איטיים להפליא. אבל אולי אני טועה? גם אם אני לא טועה, המשחק עדיין מצוין. אני מאוד שמח מהרכישה (ורק מצטער על זה שלא חיכיתי קצת יותר זמן בפורום הזה לשמוע אם יש מוכרים לפני שניגשתי ל-Ebay).

נאחס!

חבל שהגבת רק אחרי שקניתי כבר ב-Ebay
אם יש משהו אחר שאתה שוקל להיפטר ממנו, אשמח לשמוע

חנות game arts ב-Ebay

55 דולר כולל משלוח. נשמע כאילו זה פחות או יותר הסטנדרט. מאוד משונה שהחבילה עדיין לא הגיעה לכאן. הזמנתי בעבר וזה לא לקח כל כך הרבה זמן :/

למעלה