משחקים לילדה בת 6

winny

New member
משחקים לילדה בת 6

שלום לכולם, הבכורה שלי בת 6. ילידת דצמבר ופספסה שנה, אז היא עכשיו בגן חובה. קיבלנו המון משחקים ליום ההולדת, ואני מנצלת את ההזדמנות השנתית הזאת להחליף אותם למשחקים גדולים ואיכותיים יותר. מאוד אשמח לשמוע על רעיונות (פרט לתירס חם שנראה לי מוקדם בשבילה, לא הצלחתי למצוא פה בחיפוש...) למשחקים איכותיים. היא עדיין לא יודעת קרוא וכתוב. תודה מראש על כל טיפ, יעל.

פרח50

New member
משחקים של חברת FOX MIND

משחקי חשיבה ואין צורך בידיעת קריאה וכתיבה

אלינקה

New member
מונופול, טאקי, המבוך הקסום

המשחקים של ראווזנברג מה עם משחקי בניה כמו מגנטים? לגו? זה גם מפתח חשיבה ללמוד לקרוא תרשמים ולישם בבניה הילד שלי גם יליד דצמבר ועכשיו אנחנו חוגגים לו 7 כתה א' אני אישית חושבת שהוא רק הרוויח

winny

New member
תודה. נכון לכרגע גם אני די מרוצה...

מההחלטה להשאיר אותה שנה, למרות שאני חייבת להגיד שההתלבטות הייתה קשה, וההחלטה קשה עוד יותר. כמעט כל החברים שלה עלו, והיא ילדה גדולה פיזית ובוגרת... טוב, מילא, אני אחרי זה. נראה שהצלחנו מאוד עם הדגננת השנה (התחלפה גננת) ושהיא מפיקה השנה מהגן דברים שלא הפיקה ממנו שנה שעברה... מונופול צעיר יש לנו.\היא משחקת קצת, אבל לא מפנימה את האסטרטגיה עדיין. אנחנו פשוט קונות כל מה שאנחנו מגיעות אליו, בלי מחשבה על מתי יגמר הכסף :) יש לי את המבוך הצעיר, ואיזה שהוא מבוך מאוד מורכב אחר של נסיכות (של ראוורסבורס). הצעיר בסדר. המורכב - מורכב מדי עדיין בשבילה... מגנטים יש לנו - בשנה האחרונה פחות מדבר אליה. גם משחקי הבניה למניהם לא כל כך מדברים אליהם כרגע...

סימה53

New member
הבן שלי בן שבע ואני קניתי לו את

הדומינו ראלי... מרוצה עד השמיים..

winny

New member
אני חוששת שזה יהיה משחק בנים מבחינתה...

לא להאמין כמה שהיא בת!!! מאיפה היא קיבלה את זה? בטח לא ממני :) אני חוששת שזה לא הסגנון של מה שידבר אליה. אנ יצריכה הזדמנות לראות את זה אצל משהו לראות אם זה מעניין אותה... תודה בכל מקרה. :)

galitpa

New member
אני לא יודעת באיזה סכומים מדובר....

אבל מצטרפת לפוקס מיינד, וכמובן לקלאסיקות כמו מונופול, טאקי, כבשה שחורה, עוד משחק נחמד זה סיימון. ובכל מקרה, גם אם כרגע היא לא קוראת, עוד מעט היא כן תקרא....

winny

New member
משהו ספציפי של פוקס מיינד? רצוי משהו שממש....

ידבר לבנות ): מה זה כבשה שחורה? קניתי לה עכשיו את "המלך אמר". זה אמור להיות דומה לסיימון. בדיעבד זה עלה 130 שקלים, אז נראה לי שעשיתי טעות שלא לקחתי את סיימון ב- 150... אני מניחה שהסכומים הם עד 150 - אם אתן ממש ממליצות על המשחק. אני מעדיפה שניים שלושה משחקים טובים ואיכותיים, מערימה של הרבה משחקים פחות טובים...

galitpa

New member
קישור לכבשה שחורה..

http://www.foxmind.co.il/game-h.php?n=64 לא יכולה להגיד מה "מדבר אל בנות". פשוט "הבת" שלי חובבת יותר בראציות וכד'. המשחקים של פוקס מיינד "מדברים" יותר אל הבן, לאו דווקא בגלל שהוא בן, יותר כי הוא אוהב משחקי חשיבה. כבשה שחורה שיחקו שניהם, יותר כאשר האבא שיחק איתם (אני לא ממש מוצלחת בזה...). בכל מקרה, לפוקסמיינד יש כמה סוגי משחקים. יש את משחקי הקלפים, דוגמת כבשה שחורה, ויש משחקים לשחקן אחד, דוגמת שעת השיא, שהם משחקים עם קלפים בדרגות קושי עולות. וישנם משחקים נוספים, ברור שלא מכירה את כולם... מצרפת לך את האתר שלהם... באסטרטגיה יש את אבלון, שהוא גם נחשב. מבחינת מחירים, משחקי הקלפים שלהם עולים בסביבות 50 ש"ח (זה המחיר גם של מרבית משחקי הקלפים של שפריר, דוגמת טאקי). שעת השיא ודומיו עולים סביב ה 100/110 ש"ח. אבלון ודומיו יותר יקרים (אין לי מושג כמה). בכל מקרה, אם ההחלפות בטויס הייתי עוקבת אחרי המבצע של ידיעות אחרונות (הוא נמשך בסך הכל עד ה 29 לחודש), כל יום הם מוכרים במבצע 1+1 של חברות שונות (לא נשארו הרבה ימים), והיו ימים עם חברות שלרב אין להן הנחות כאלה (דוגמת פלימוביל)...אז כדאי לאולי לחכות..........

winny

New member
נשמע אחלה!!! תודה. במידה מסויימת...

זה מפעיל מיומנויות שקצת מזכירות פאזל, לא? אני לא זוכרת שראיתי אותו בחנויות המשחקים הרגילות - כפר השעשועים, הפיראט האדום וכו'... איפה אפשר לקנות אותו בזול (יחסית).

winny

New member
מונופול צעיר והרמז הצעיר יש לנו.

בשניהם היא משחקת כשלדעתי היא עדיין לא מבינה את האסטרטגיה שמאחורי המשחק, וזה בסדר :) בלאנקו צעיר לא מבוסס כבר על מילים וקריאה וכתיבה?

בלאנקו צעיר מבוסס על מילים, אך המילים כבר

כתובות על הלוח וצריך לשים את האותיות המתאימות במקום. כמו כל משחק, גם אותו ניתן לשחק בכל מיני וריאציות המותאמות לידע של הילד.

למה לא לעודד אותה לקריאה ?

חפשי משחקים לימודיים, שיעודדו אותה לרצות לקרוא.. ממליצה על "עת לאיית" .

למעלה