משחקים חדשים ל-avalon hill

ycyclop

New member
משחקים חדשים ל-avalon hill

יוצאים בהכרזה על כ-5 משחקים חדשים לשנה הקרובה. האמת הייתי מעדיף שיעשו הדפסות חוזרות לחלק מהמשחקים הישנים שלהם שיש להם ביקוש כמו:Titan

rnsh

New member
Avalon Hill ז"ל

לצערי מ AH האמיתית נותר רק השם. הימים הטובים של עשרות משחקי מלחמה מושקעים מכל תקופות ההיסטוריה חלפו ולא ישובו עוד. כיום נותר רק מותג חסר תוכן אמיתי בבעלות חברת הענק הסברו, שהוא אפילו לא צל של חברת המשחקים המפוארת שהתקיימה עד סוף שנות ה- 90. כך חולפת תהילת עולם.

ננסק

New member
זאת השקפה אחת

אם אתה חובב משחקי מלחמה, אז באמת חבל. אישית, אני לא כל כך מוטרד מזה, וחושב שהמשחקים שלה חביבים מאוד. אני מעדיף חברה אחת מאוד מפורסמת שתייצר משחקי לוח, אפילו בינוניים, על פני הרבה חברות קטנות שאף אחד חוץ מקהל המכורים לא מכיר. במילים אחרות, אני חושב שכדאי במקרה הזה לראות את חצי הכוס המלאה, ולא להיכנס לנוסטלגיה.

rnsh

New member
בעיני הכוס התרוקנה לחלוטין

כמי שגדל על משחקי המלחמה הישנים של Avalon Hill קשה לי לראות את חצי הכוס המלאה. החברה הזו לא הייתה חברה קטנה כלל ועיקר, אלא חברה מובילה בתחום משחקי הלוח בארה"ב משנות השבעים ועד שנות התשעים. היו להם עשרות (אם לא למעלה ממאה) משחקים שונים שהודפסו ושווקו בו זמנית (רובם משחקי מלחמה), ויחד עם זאת, תמיד היתה הקפדה על איכות הרכיבים, השקעה רבה בפיתוח ובמחקר ההסטורי, והמשחקים היו בדרך כלל מעניינים ומאתגרים. בנוסף, החברה תמכה במשחקים שהוציאה באמצעות חוברת בשם The General, שכללה ניתוחי משחק, הערות מתכננים, סנריוס, ומאמרים הסטוריים הקשורים למשחקי החברה. בעיני, לראות את הכותרת "AVALON HILL" על מה שהם עושים היום זה כמו לראות סמל של מרצדס על סובארו. אבל זו רק דעתי.

ננסק

New member
אני מסתכל על זה מנקודה אחרת

מנקודת המבט שלי אני רואה קהל גדול של אנשים שלא מודע למשחקי לוח, ולא יודע שזה משהו שהוא יהנה ממנו. כל דבר שהוא שיפנה לקהל גדול ככל האפשר הוא טוב - אני עצמי אומנם די הארדקור, אבל הרוב העצום של הקהל איננו, וגם לא יהיה כזה אחרי שיגלה את משחקי הלוח. המטרה מבחינתי היא להעשיר את החוויה הכללית ולהרחיב גבולות, לא להתמקד בקיים. ראיתי שהאתר של Avalon Hill נמצא בתוך האתר של Wizards. יש בזה גם דברים טובים. משחקי מג'יק ומבוכים ודרקונים של Wizards הם הפופולריים ביותר מסוגם בעולם, ובעצם כך הם מגדילים את הפופולריות לתחומם. יותר אנשים מכירים משחקי תפקידים בכלל בזכות מבוכים ודרקונים, ויותר אנשים ילמדו להכיר משחקי לוח בזכות ריסק. בדיוק כמו עם מבוכים ודרקונים, נקווה שאחר כך הם ילמדו דברים מתוחכמים יותר ויתפתחו, אבל בסיס כלשהו עדיף על שום דבר. כשזה מגיע לתחביבים איזוטריים, אני נוטה להעדיף כמות לפני איכות.

ycyclop

New member
יש משהו בדברך,אבל הלוגיקה שלך שגויה

נכון, טוב שיש חברה שמפיצה הרבה משחקי לוח חדשים (אפילו שהם בינוניים) וכך נחשפים הרבה אנשים לתחום הנפלא הזה של משחקי לוח. אבל ניתן באותה מידה לבצע את המהלך הזה בשם של חברה כלשהיא עם פרסום ודחיפה מספיק גדולים (שלהסברו אין בעיה לבצע). הסברו למעשה מנצלים את השם של AH כדי לקדם את המכירות אבל בתכלס השחקן לא מקבל את מה שהבטיחו לו. לא מוצר בעל עומק אסטרטגי (לא שכל המשחקים שלהם היו כאלה, אבל זה מה שאתה מצפה), לא משחק בעל קרע הסטורי. רק שם. האם היתה מוכן לקנות מכונית יגואר ורק לקבל רכב משפחתי רגיל ללא הגימור, ללא בקרת האיכות ביצור וכו? כנראה שלא. מה שיותר מוזר שיש ל-AH כמה וכמה משחקים שבגימור קצת יותר עכשוי יכולים להמכר מצויין ולא צריך להמציא את המשחק או לקנות את הזכויות, רק להחליט על ביצוע הדפזה מחודשת. ולא עושים את זה וחבל

shadowfax

New member
מסכים לגמרי

לצערי אני לא מאמין במוצרים זולים כתחליף למקור כדרך למשוך אנשים למקור, מוצרים דרג ב' יוצרים שחקנים דרג ב' או לעיתים פשוט מבריחים שחקנים בפוטנציאל

rnsh

New member
"קורות חיים" של AH

מצ"ב קישור לאתר המתאר את קורות החיים של החברה + רשימה של כל המשחקים שהוצאו לאור על ידה.

למעלה