משחקים בסגנון Citadels

Jade888

New member
משחקים בסגנון Citadels

יש לכם להמליץ על משחק בסגנון Citadels משחק קצר (עד שעה) עם חוקים פשוטים אבל מעורר מחשבה וגורם למתח פשוט מרוב ששיחקנו בCitadels התחילו להישחק לי הקלפים :))

SENATOR

הוא ההמלצה שלי. לא קלפים אמנם (שזה טוב בעניין השחיקה), אבל מאד התחברתי אליו, והוא מאד הזכיר לי אותו. גם KING'S GATE הוא אחלה משחק, מעניין, קצר אך מאתגר למדי. ואם אנחנו בעד הומור, קולות מוזרים ושילוב אסטרטגיה (אני עוד לא הצלחתי לנצח משחק אחד!) - אז מגה פיצוץ.

זכוכיות

New member
BLUE MOON CITY, Settlers

אלה משחקים שכמו את הCitadels יוצא לנו לשחק אחרי משחק כבד במיוחד, כשכולם כבר עייפים אבל יש חשק לעוד משחק קצר וקליל יותר... גם מאנצ'קין לא רע למצבים כאלה :)

זכוכיות

New member
לא בסגנון, אבל לטעמי הוא מאוד קליל

הוא מאתגר אבל בצורה דיי מינימלית- בערך כמו שהCitadels מאתגר אותי...לא לחינם אנחנו משחקים אותו רק כשכבר אין כוח לחשוב... ועל זה שמתי דגש.

sonde

New member
BLUE MOON!

הוא לא כבד, ואחרי שמכירים אותו היטב הוא קליל ומהנה ביותר.

טלד

New member
colortto

משחק קלפים - קצת יותר קליל ממצודות, אבל דורש מחשבה.

Temporary2

New member
שני רעיונות

בעניין של secret identities, אני אוהב את saboteur. לא דומה בשום דבר למצודות, אבל זה משחק מעולה ומצחיק ברמות (עם הקבוצה הנכונה, כמובן). משחק אחר עם יותר דימיון למצודות (אבל אופי שונה לחלוטין) ו"רציני" ממנו (וגם קצת ארוך יותר) זה san juan (גירסת הקלפים לפורטו ריקו). אחד המשחקים ה"נקיים" והמדוייקים שיצא לי לשחק. המון מורכבות על בסיס פשוט ואחיד.

IirionClaus

New member
מצטרף להמלצת ה-San Juan

וכל קשר לפורטו ריקו הוא מקרי בהחלט. העובדה שהקופסא טוענת כך אינה מציאותית.

ycyclop

New member
San Juan

משחק מאוד מואד נחמד ומוצלח לפי דעתי. יש קשר קלוש מאד ל-PR (התפקידים) אבל לא באמת אני לא משוכנע שהוא בסגנון של מה שחיפשו. משחקים עם מעט חוקים וטובים יש הרבה, אבל האם הם בסגנון citadels אני לא ממש משוכנע. Carolus magnus הוא דוגמא לאחד. RA הוא עוד אחד. וכן הלאה

ycyclop

New member
San Juan

משחק מאוד מואד נחמד ומוצלח לפי דעתי. יש קשר קלוש מאד ל-PR (התפקידים) אבל לא באמתאני לא משוכנע שהוא בסגנון של מה שחיפשו. משחקים עם מעט חוקים וטובים יש הרבה, אבל האם הם בסגנון citadels אני לא ממש משוכנע.Carolus magnus הוא דוגמא לאחד. RA הוא עוד אחד. וכן הלאה

למעלה