משחקים במחבואים

א*ל*ד*ד

New member
משחקים במחבואים

אחרי מי\מה אנו מחפשים ? אם מישהוא\היא יכול לענות על שאלה פשוטה זו, אז אשאל איך את\אתה עושים את זה ? איך החיפוש מתבצע בפועל, ביום-יום ? אלדד

darmha

New member
ולעולם לא מוצאים

לפני הרבה שנים ישב בסין אדם בשם בודהידרמה במערה ועשה מדיטציה 9 שנים רצוף. יום אחד בא אליו אדם, נעמד מחוץ למערה, וביקש ממנו ללמוד את התורה. לאחר הפצרות חוזרות שנמשכו מספר שבועות הסכים בודהידרמה ושאל אותו: טוב, מה אתה רוצה לדעת? ענה לו: אני לא מצליח למצוא מרגוע לדעתי (למיינד שלי). השיב לו בודהידרמה: תביא לי את המיינד שלך לכאן ואני ארגיע לך אותו. ענה לו: אני מחפש אותו אבל לא מוצא השיב לו בודהידרמה: הנה, הרגעתי לך אותו. באותו רגע הגיע התלמיד להארה. איתכם בדרך החיפוש הבלתי נגמרת יובל

urifelsher

New member
האבתי את הסיפור,ולשאלתך...

מה אני מחפש?זה משתנה לאורך המסע. בהתחלה זה היה הארה ,אחר כך שקט,לחוות אהבה קוסמית וכך הלאה. אבל השאלה הבסיסית שעמדה ועומדת כל רגע במשך היום. מי אני באמת מעבר לגוף למחשבות ולגרשות,ומה אני עושה כאן בעולם? החיפוש קורה דרך לימוד מספרים מורים ,מדטציות.כאשר מה שמחבר בין כולם זו המודעות לדרכי,למה שמפעיל אותי,למה אני לא(רעיונות אמונות) וכך מרגע לרגע ובכל רגע המסע נמשך.וימשך עד לנשימה האחרונה שלי. הדבר המרכזי מנסיוני זו "המודעות" כל רגע ורגע בחיי בערות ובשינה. דרך צלחה אורי

R2

New member
אולי תדאג לעשות את הדברים

הנכונים,לפני שתעשה את הדברים נכון

urifelsher

New member
זה היה אלי?בכל מיקרה

מהם הדברים הנכונים שצריך לעשות? ומהי הדרך הנכונה?האם יש כזאת? אורי

darmha

New member
אורי היקר

צוויץ צוויץ צוויץ מסך מחשב טלפון מצלצל הלכתי... איתך בדרך יובל

urifelsher

New member
דרמה יקר/ה האם הבאת במיקרה ,לדרך?

איזה סנדוויץ מים קרים או קולה קרה. נ.ב מה עניין הצוויץ??? אורי

darmha

New member
אורי היקר

בדרך אני אוכל 3 פעמים ביום. תודה על ההתעניינות. צוויץ - קולה של ציפור בזמן כתיבת ההאיקו. ההאיקו נכתב בתשובה לשאלתך, אין ספק בליבי שאתה כבר יודע את התשובה ולכן רק הזכרתי לך אותה... איתך בדרך יובל

conatus

New member
זה ממני

השאלה שלך היא קביעה. הקביעה היא שאנשים מחפשים. אם קבעת קביעה הרי שהגיוני להניח שהיא נובעת מתוך ידיעה/אמונה/מחשבה שאולי תשתף אותנו בה.

urifelsher

New member
כאשר שואלים שאלה מיתוך מחשבה/רעיון

שזו התשובה שאנו אמורים לקבל,כי ככה זה,והשאלה היא רק כדי לאשר זאת. אנו נתקלים בזאת כל יום ,מישהו שואל אותנו שאלה ומצפה לקבל תשובה שמתאימה לרצונותיו/לצרכיו וכאשר אנו עונים משהו שונה ממה שהוא ציפה נוצר קונפליקט כיוון שלא ענינו כמו שהוא ציפה שנענה.וכל זה בגלל שהשואל החליט מראש מה תהיה התשובה. אזזזזז למה לא להשאיר את התשובה פתוחה בלי רעיון איך היא צריכה להיות. ותיהיה הקשבה לצד השני.כי שמצפים לתשובה מסוימת ,לא שומעים תשובה אחרת. אורי

אחרי האני האמיתי שלי אחרי נשמתי

אחרי העצמי הגבוהה שלי, אחרי נשמתי העליונה. משם אחרי השקט השלום והשלווה. איך עושים זאת? עבודה קשה... ראשית צריך לרצות לצאת למסע אל נבכי הנשמה. המסע בכלל לא קל והוא מלווה בהרבה כאב וסבל. בתוך המסע אנו מעלים המון זבל מהגלגול הזה ומהגלגולים הקודמים. השאלה היא איך משחררים את כל הזבל בצורת חרדות חששות ופחדים. איך הופכים את הזבל לטרמבולינה שתעלה אותנו מעלה ולא מעלית שתוריד אותנו אל התהומות... המפתח הוא להשיל התנגדויות ולשחרר הכל למצולות הים או לקוסמוס. ברגע שננקה את הזבלים יהיה לנו מספיק מקום בכלינו להתחיל להכיל את האור האמיתי. או אז נחפש את האהבת האמת ללא תנאי וללא גבול ואז נוכל להתחיל להעביר אור בכילנו. ככל שהכלים יהיו יותר נקיים ויותר גדולים כך כמות האור שתזרום בתוכנו תהיה אדירה. איך עושים זאת? מודעות יום יומית ועבודה יום יומית. אם זה לא הולך לבד, או שנתקעים בדרך, מתפללים חזק אל הקוסמוס שישלח לנו את המורה הרוחני האמיתי שיראה לנו את הדרך וממשיכים בנתיב. אני מאמינה שהמורה מגיע מיד כשאנחנו מאד מאד רוצים בכל חמשת חושינו החיצוניים והפנימיים. אחר כך בא שלב הביצוע בעולם החומר שהוא השלב הקשה ביותר - העשייה. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

שלום אלדד

ביום שתפסיק לחפש - תמצא את זה! וגם תדע. תעשה ניסוי: הרם מטבע ודמיין שהוא מייצג את הדבר שאתה כל כך מנסה לאחוז בו, הדבר שאתה כל כך משתוקק למצוא. החזק בו בחוזקה באגרופך והושט את זרועך לפנים כשכף היד פונה לאדמה. עכשיו, אם תרפה קלות או תרגע, תאבד מיד את המטבע. אולם ישנה עוד אפשרות: אתה יכול להרפות, אך להמשיך להחזיק את המטבע. כשזרועך מושטת קדימה הפוך את ידך כך שכף היד תהיה מופנת כלפי השמיים, הרפה אותה, והמטבע עדיין יהיה שם למרות כל החלל המקיף אותה. שחרר אחי, ביום שתפסיק לחפש - תמצא! אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה