משחקיי חברה

משחקיי חברה

אודה לעזרתכם ברעיונות למשחקיי חברה נחמדים (ולא מיניים) למסיבה של כ 20 אנשים שלומלום

משחק נפלא

שזכור לי מילדות. היינו יושבים ליד האח בו אימי היתה מבעירה עצים שאבי חטב ביער: לכל אחד נותנים דף נייר ועט מחלקים את הדף לשמונה עמודות ו 22 שורות רושמים למעלה בעמודה הראשונה, מימין לשמאל לפי הסדר: ארץ-עיר-חי-צומח דומם-מקצוע-שם ילדה- שם ילד (בימינו, אומרים שזה זהה) :)

משחקים

1. אפשר לעשות משטח שחור/לבן ולשחק דמקה מקוצר. 2 קבוצות כשלכל כבוצה מנהל אחד והאחרים הם ה"כלים", כדישיהיה יותר משעשע אפשר לעבור ממקום למקום רק בקפיצה וחלאבהליכה וכשיש "מלך" זה שכבש את העמדה מרכיב על גבו אחד מאלו שהוצאו. 2. הכי פשוט זה להיכנס לאתר נוסטלגיה ישראלית ושם יש פרוט של כל מיני משחקים ששיחקנו בתנועות נוער.

או לשחק המשחק שהכי

לסובב ת'בקבוק ואמת או חובה
זה מיני??? אפשרי לא מוכרחי מה רע במשחק מיני???? ליאור

משחקי חברה? יש מלאן'תלפים

הלו הלו עמוד חשמל, עמוד אחד פה מקולקל...... טוק טוק, מי אני ומה שמי? טלפון שבור טלפון פתוח סלט פירות ואפשר לכתוב פתגמים, ניבים, משפטים שנזכרו [נוסח "אם תרצו אין זו אגדה"], שמות סרטים וספרים. להתחלק לקבוצות, ושקבוצה אחת תנחש מה השנייה מציקה [או מציגה] בפנטומימה. הם "הולכים" יופי בגן , כל המשחקים האלה. אה, שכחתי טריוויה

היי ../images/Emo105.gif חברית../images/Emo24.gif

נכון הזכרת לי באמת יש מאנתלפים משחקים יש גם 'חת שתיים שלום דג מלוח.. משחק מדליק ויש גם מחניים ותופסת ומה שלומך ?? ליאור

יש משחק לא מיני

שנקרא נוקי נוקי אחרי זמן מסויים אפשר לעבור לניקי ניקי לא מיני

יש משחק אחד מאד מצחיק

של ישיבה במעגל והעברת פרצופים כל אחד עושה מול זה שיושב מולו פרצוף מסוים וזה שיושב לידו צריך לחקות את הפרצוף שלו אחר כך התור שלו לעשות פרצוף אחר ולהעביר אותו לזה שידו וכן הלאה מנסיון זה משחק מאד כייפי ולפעמים מתפוצצים מצחוק אם הפרצופים מצחיקים

למעלה