משחקון

משחקון

סתם לנסות להעיר קצת את הפורום על איזו דמות לא הייתם בוכים אם היא מתה? לאיזו דמות הייתם עושים מהפך? על איזו דמות הייתם מוותרים? זוג הכי מוזר שיכול להיות? מה הייתם רוצים שיהיה שונה בסדרה? מהי הדמות האהובה עליכם? מהי הדמות השנואה\הכי פחות אהובה עליכם?

תשובות שלי

1. יותר נכון לא היית עצובה אם הדמות תמות...וויט מעצבן אותי 2.הייתי עושה מהפך למקס 3.הרבל (קוראים לו ככה? אם לא זה שמדבר מוזר אפשר בלעדיו) 4. בריין (השמן הזה) וסקשי 5.שלוגן לא יהיה על כיסא גלגלים זה מתחיל לעצבן איך שהוא מתנהג כשהוא נכה 6. מקס\אלק 7.את כל הדמויות- וויט

Nitzan122

New member
שלי

על איזו דמות לא הייתם בוכים אם היא מתה? ליידקר לאיזו דמות הייתם עושים מהפך? זאק על איזו דמות הייתם מוותרים? רייפר זוג הכי מוזר שיכול להיות? סינדי וליידקר מה הייתם רוצים שיהיה שונה בסדרה? הוירוס המטומטם וכמובן שיהיו עוד עונות מהי הדמות האהובה עליכם? מקס מהי הדמות השנואה\הכי פחות אהובה עליכם? וויט

Lorly

New member
שלי

על איזו דמות לא הייתם בוכים אם היא מתה? לוגן לאיזו דמות הייתם עושים מהפך? נורמל, הוא יהיה שקסי בתור אישה על איזו דמות הייתם מוותרים? אשה זוג הכי מוזר שיכול להיות? ג'ושוע ומול מה הייתם רוצים שיהיה שונה בסדרה? שתהיה אולי עוד עוננננננננה מהי הדמות האהובה עליכם? אלק :) מהי הדמות השנואה\הכי פחות אהובה עליכם? לוגן

תשובות..

על איזו דמות לא הייתי בוכה אם היא הייתה מתה?-נו זאתי ממנטיקור הכלבה הזאת אני תמיד שוכחת את השם שלה.. :\ לאיזו דמות הייתם עושים מהפך?-נורמל על איזו דמות הייתם מוותרים?-אשה (אני שונאת אותהה) זוג הכי מוזר שיכול להיות-מקס ונורמל (תחשבו על זה..) מה הייתם רוצים שיהיה שונה בסדרה?-ברור שעוד עונה. ואת הוירוס הדפוק הזה. מהי הדמות האהובה עליכם?-אלק :] מהי הדמות השנואה\הכי פחות אהובה עליכם?-וויט

התשובות שלי!

על איזו דמות לא הייתי בוכה אם היא הייתה מתה?-נורמל לאיזו דמות הייתם עושים מהפך?-סקצ'י על איזו דמות הייתם מוותרים?-לוגן(אז אולי מקס תשתחרר קצת ותפנה לדברים אחרים ולא כל הזמן:לוגן...לוגן...לוגן...) זוג הכי מוזר שיכול להיות- מה הייתם רוצים שיהיה שונה בסדרה?-עוד עונההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! מהי הדמות האהובה עליכם?-אלק(*חיוך מאוהב*,*חוזרת למציאות*) מהי הדמות השנואה\הכי פחות אהובה עליכם?-לוגן(אף פעם לא ממש חיבבתי אותו..)

אה-שכחתי את הזוג הכי מוזר...-

מקס וסקצ'י...(
)

14candy

New member
התשובות שלי..

1. על...אמ...וויאט 2.ל...וויאט 3.על וייאט(אין לי אחרים..) 4.אלק ולוגן 5.שיהיה יותר על אלק 6.אלק 7.וויאט

התשובות שלי...

סתם לנסות להעיר קצת את הפורום על איזו דמות לא הייתם בוכים אם היא מתה? לוגן הנשמה הקטנה שלי, האף אוזן גרון שלי...
לאיזו דמות הייתם עושים מהפך? לנורמל נראה לי... קודם להוריד את המשקפיים המזוויעות!!! על איזו דמות הייתם מוותרים? על שום דמות... זוג הכי מוזר שיכול להיות? אשה ואוריג'ינל סינדי מה הייתם רוצים שיהיה שונה בסדרה? שבסוף הפרק האחרון בעונה השנייה ייסגרו כל הקצוות הפתוחים ומקס ולוגן (השווה ההורס המדהים החתיך המושלם שלי) יהיו ביחד.... מהי הדמות האהובה עליכם? לוגן + מקס מהי הדמות השנואה\הכי פחות אהובה עליכם? נורמל

אהה אממ

על איזו דמות לא הייתם בוכים אם היא מתה? לוגן הנשמה הקטנה שלי, האף אוזן גרון שלי...

dark max

New member
שלי

1.לוגן 2.וויט 3.לא יודעת 4.מקס וג'ושוע(חתול וכלב) 5.שהאחים של מקס לא ימותו שבריין לא ימות שהאחים של מקס יבואו ויהיו איתה בטרמינל סיטי והכי חשוב שהסדרה תיהיה שייכת לחברה אחרת(אולי כך יהיו עוד עונות) 6.מקס 7.וויט

Art Freak

New member
תשובותיי

על איזו דמות לא הייתם בוכים אם היא מתה? לוגן בע.. לאיזו דמות הייתם עושים מהפך? נורמל lol על איזו דמות הייתם מוותרים? אשה זוג הכי מוזר שיכול להיות? ג'ושוע ואוריג'ינל סינדי! LOL מה הייתם רוצים שיהיה שונה בסדרה? שהיא לא היתה נגמרת כ"כ מהר, ושהיו מספרים יותר על אלק ועל העבר שלו (ע"ע the berrisford agenda המעולה) מהי הדמות האהובה עליכם? אלק. מהי הדמות השנואה\הכי פחות אהובה עליכם? לוגן/אשה. בע.

ברודי

New member
מוהעהעהעהע../images/Emo123.gif אני../images/Emo9.gif

על איזו דמות לא הייתם בוכים אם היא מתה? נורמל, הרבל, סקטש'י, קנדרה, וויט, רייפר ואשה!! לאיזו דמות הייתם עושים מהפך? נורמל, סקטש'י. על איזו דמות הייתם מוותרים? אשה
זוג הכי מוזר שיכול להיות? אלק וג'ושוע מה הייתם רוצים שיהיה שונה בסדרה? שיהיה תפקיד לילדה ישראלית קטנה וחמודה שקוראים לה ברודי
מהי הדמות האהובה עליכם? כאילו, מקס.
מהי הדמות השנואה\הכי פחות אהובה עליכם? אשה!! אני עוד מסוגלת לסבול אותה רק בגלל שלידה מקס נראית אפילו יותר שולטת!!

Art Freak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אני עוד מסוגלת לסבול אותה רק בגלל שלידה מקס נראית אפילו יותר שולטת!!" LOL

למעלה