משחקון

2maya

New member
מיה אומרת:

דיי יוסטון, תלך מפה. הוא מנסה לגעת בה והיא אומרת אמרתי שתלך!

אני נוגה...

אבל גיא..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל גיא.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל גיא................

אני מצטערת............................... אני נשארת כאן גם אם אתה רוצה וגם אם לא!!!! ואם אתה לא רוצה אז לפחות על תפריע....!!!

גיא:

את כזאת חוצפנית!! גם את מוכרת את התוכנה שלנו.. גם את "יורדת עלי" גם את משגעת אותי וגם את מזלזלת בנו ובוגדת בנו מה את לא מבינה יאללה תעופי מפה!!! את לא יכולה לתקן טעות כזאת עיומה ועכשיו עופי מפה אני לא רוצה ליראות אותך ולא לישמוע אותך ולא כלום יללה ביי עופי שלום *מסלק אותה בפראות*

גיא:

זה נקרא לעזור... לעשות טעות עיומה ואז לנסות "לטקן" אותה.. איזה חוצפנית את חושבת שנאי באמת יסלח לך על כל מה שיש לי עכשיו על הראש?? את רוצה לדעת באמת מה יש לי על הראש שתביני שלי לא קל כמו שלך קלי קלות פשות "פרפקת"(מצויין)פחח תשמעי את רוצה לשמוע לפני שאת עפה או שאת עפה בלי לדעת תחליטי מהר!! ואני רוצה להגיד לך שאני לא אוהב בוגדים אז תיזכרי את זה תמיד ותחליטי!!

גיא:

טוב לא היתכוונתי קחי (הוא נותן לה נייר) אני מצתער! אבל זה מעצבן כל הזמן את בוגדת בנו מהזה? עוד את כל מה שיש לי על הראש את מוסיפה חבילה כפולה,אני לא יכול ככהאת לא מבינה כמה דברים יש לי על הראש את רוצה לשמוע???

למעלה