משחקון

• פותח הנושא RiMiK
  • פורסם בתאריך

RiMiK

New member
משחקון../images/Emo103.gif

ראיתי את זה בפורום "גיבורים" אז הזכויות שמורות להם ששומרים אותן לפורום אחר כנראה... קיצר ככה זה הולך: אתם שמים שירים שאתן שומעים בויינאמפ או כל תוכנת מוסיקה אחרת
... ועושים שהשירים יתנגנו לא לפי הסדר אלא באופן רנדומלי. יש פה כמה שאלות, והתשובות אליהן יהיו שמות השירים שאתם שומעים. אחרי כל שאלה תעבירו לשיר הבא. השאלות:
איך אתם מגדירים את להקת גוד שארלוט?
איך אתם מגדירים את ג'ואל?
ואת בנג'י?
ואת פול?
ואת בילי?
ואת דיןןןןןן?
מה הייתם רוצים שיהיה שם האלבום הבא שלהם?
מה הייתם אומרים להם, אם הייתם פוגשים אותם? ועכשיו לא קשור לג"ש
איך הייתם מגדירים ת'עצמכם?
מה אתם חושבים על בעצפר?
מה הסגנון המוסיקלי שלכם?
מה התחביבים שלכם?
אם היה לכם כוח, איזה כוח הייתם רוצים שיהיה לכם?
מה אתם אומרים על בסיס יומי?
איזה שיר לא יוצא לכם מהראש?
מילות פרידה...? השאלות לא משו, אבל אתם מוזמנים להוסיף משלכם. המטרה היא שיצאו תשובות מצחיקות.
בהצלחה

noy flat

New member
=]

איך אתם מגדירים את להקת גוד שארלוט? crasy איך אתם מגדירים את ג'ואל? welcome to my life ואת בנג'י? TY&TH ואת פול?we believe ואת בילי? shut up ואת דיןןןןןן?untiteld מה הייתם רוצים שיהיה שם האלבום הבא שלהם? fallen leaves מה הייתם אומרים להם, אם הייתם פוגשים אותם?perfect ועכשיו לא קשור לג"ש איך הייתם מגדירים ת'עצמכם?KYHOMG מה אתם חושבים על בעצפר? change מה הסגנון המוסיקלי שלכם? boys and girls מה התחביבים שלכם?in the fall אם היה לכם כוח, איזה כוח הייתם רוצים שיהיה לכם? the anthem מה אתם אומרים על בסיס יומי?moving on איזה שיר לא יוצא לכם מהראש?schrei מילות פרידה...?fuck a dog חחחחחחחחחח....

RiMiK

New member
אוקע אני אתחיל - נקווה שיהיה טוב

איך אתם מגדירים את להקת גוד שארלוט? Avril lavigne - Hot [אכן אכן, קלע בול!] איך אתם מגדירים את ג'ואל? Jojo - Too little too late [אממ מה הקשר?] ואת בנג'י? Lifehouse - Quasimodo [ממש לא! ההפך!!!!!!!] ואת פול? Maroon 5 - Not coming Home [זה רמיזה למשו?] ואת בילי? Hanna Pakarinen - Out of tears [אממ טוב..] ואת דיןןןןןן? Katharine McPhee - Somewhere over the rainbow [אוקע] מה הייתם רוצים שיהיה שם האלבום הבא שלהם? The used - Hospital [יכול להיות נחמד חחחחח] מה הייתם אומרים להם, אם הייתם פוגשים אותם? Evanescense - Hello [בואנה איזה מגניב זה יצא!!! למרות שלא הייתי אומרת כלום... הייתי מתעלפת] איך הייתם מגדירים ת'עצמכם? Good Charlote - Say anything [לא משו] מה אתם חושבים על בעצפר? Jordin Sparks - Heartbreaker [אממ הלב נשבר מזה שנמאס??] מה הסגנון המוסיקלי שלכם? Evanescense - Bring me to life [תעכלס חחח] מה התחביבים שלכם? Lily Allen - Friday night [לא ממש. אבל אוקע] אם היה לכם כוח, איזה כוח הייתם רוצים שיהיה לכם? Ash - you can't have it all [עד שהתחלתי לקוות חחח] מה אתם אומרים על בסיס יומי? Kelly clarkson - Beautiful Disaster [משו כזה. רק לא ביחד..] איזה שיר לא יוצא לכם מהראש? Evanescense - Lacrymosa [היתה תקופה] מילות פרידה...? Rihanna - Shut up and drive [נגיד..] כאילו בעיקרון זה אמור לצאת יותר טוב. תנסו את מזלכם.

Takals

New member
ניסיתי

איך אתם מגדירים את להקת גוד שארלוט? Teenagers איך אתם מגדירים את ג'ואל? What I've Done ואת בנג'י? Wake ואת פול?Bleed It Out ואת בילי? The Take Over, The Break's Over ואת דיןןןןןן?Like Toy Soldiers מה הייתם רוצים שיהיה שם האלבום הבא שלהם?My Dad's Gone Crazy מה הייתם אומרים להם, אם הייתם פוגשים אותם?I Write Sins Not Tragedies ועכשיו לא קשור לג"ש איך הייתם מגדירים ת'עצמכם?Feeling This מה אתם חושבים על בעצפר?American Idiot מה הסגנון המוסיקלי שלכם?feel good time מה התחביבים שלכם?Its My Life אם היה לכם כוח, איזה כוח הייתם רוצים שיהיה לכם? Lips Of An Angel מה אתם אומרים על בסיס יומי?Mr. Brightside איזה שיר לא יוצא לכם מהראש?U+UR Hand מילות פרידה...?Let Me Go אני סתומה :)

Pushoka

New member
עשיתי גם D:

איך אתם מגדירים את להקת גוד שארלוט? Good Charlotte- Hold On איך אתם מגדירים את ג'ואל? Hilary Duff- Fly ואת בנג'י? The Veronicas- Everything I'm Not [
חחחחחחXDDD] ואת פול? Good Charlotte- KYHOMG ואת בילי? McFlY- That Girl [חחחחחחח מה אתם רומזים?XDD] ואת דיןןןןןן? Pink- Split Personality מה הייתם רוצים שיהיה שם האלבום הבא שלהם? Ring The Alarm [אחלה שם!] מה הייתם אומרים להם, אם הייתם פוגשים אותם? Sugarcult- Saying Goodbye [אע?! |:] איך הייתם מגדירים ת'עצמכם? Pink- I'm Not Dead [חחחחח באמת שלא XD] מה אתם חושבים על בעצפר? Red Hot Chili Peppers- Funky Monks מה הסגנון המוסיקלי שלכם? Good Charlotte- Face The Strange מה התחביבים שלכם? Green Day- American Idiot אם היה לכם כוח, איזה כוח הייתם רוצים שיהיה לכם?Fall Out Boy- I'm Like A Lawyer With The Way I'm Always Trying To Get You Off [
] מה אתם אומרים על בסיס יומי? Panic! At The Disco- It's Time To Dance איזה שיר לא יוצא לכם מהראש? 30Seconds To Mars- The Kill [בהחלט!] מילות פרידה...?Enter Shikari- Sorry You're Not A Winner [חחחחXD] \ יצא נחמד XD

שלי =]

איך אתם מגדירים את להקת גוד שארלוט? Within Temptation - The Howling איך אתם מגדירים את ג'ואל? Elliot Minor - Parrallel Worlds ואת בנג'י? 30 Seconds To Mars - From Yesterday ואת פול? Avril Lavigne - Fall To Pieces ואת בילי? Billy Talent - Fallen Leaves ואת דיןןןןןן? 30 Seconds To Mars - The Kill מה הייתם רוצים שיהיה שם האלבום הבא שלהם? Billy Talent - River Below מה הייתם אומרים להם, אם הייתם פוגשים אותם? Billy Talent - Surrender
איך הייתם מגדירים ת'עצמכם? Good Charlotte - I Just Wanna Live מה אתם חושבים על בעצפר? Kelly Clarkson - Never Again זה מה שיצא
מגניב
מה הסגנון המוסיקלי שלכם? Within Temptation - What Have You Done מה התחביבים שלכם? Avril Lavigne - Take Me Away אם היה לכם כוח, איזה כוח הייתם רוצים שיהיה לכם? Evanescence - Lithium מה אתם אומרים על בסיס יומי? Hanna Pakarinen - Leave Me Alone איזה שיר לא יוצא לכם מהראש? Lostprophets - Last Train Home מילות פרידה...? Lostprophets - 4am Forever

רשימה שלי../images/Emo129.gif

איך אתם מגדירים את להקת גוד שארלוט? we bealive איך אתם מגדירים את ג'ואל? riot girl
ואת בנג'י? lifestyle of the rich and famous ואת פול? festival song ואת בילי? emotionaless
ואת דיןןןןןן? i want candy מה הייתם רוצים שיהיה שם האלבום הבא שלהם? i just wanna live
מה הייתם אומרים להם, אם הייתם פוגשים אותם? keep your hands off my girl
ועכשיו לא קשור לג"ש איך הייתם מגדירים ת'עצמכם? S.O.S מה אתם חושבים על בעצפר? boys and girls יש בזה משהו נכון
מה הסגנון המוסיקלי שלכם? my bloody valentine מה התחביבים שלכם? hold on אם היה לכם כוח, איזה כוח הייתם רוצים שיהיה לכם? the anthem WTF? מה אתם אומרים על בסיס יומי? the river איזה שיר לא יוצא לכם מהראש? the chronicels of life and death מילות פרידה...? predictable

תמיד יוצא לי מעפן אבל..נו טוב

איך אתם מגדירים את להקת גוד שארלוט? I Miss You אווו!XD איך אתם מגדירים את ג'ואל? The Truth! או כפרעליו
מסוקס שלי 3> ואת בנג'י? Murder in this world הו גאד O: ואת פול? The chronicles of life and death .. מה הקשר ואת בילי? Saturday Night ..מה הקשר X2 ואת דיןןןןןן? Day that I die! חלילה! אני אוהבת את דינו!! מה הייתם רוצים שיהיה שם האלבום הבא שלהם? Kiss and Make Up! XDD שם נחמד דווקא מה הייתם אומרים להם, אם הייתם פוגשים אותם? Too close for comfort.. מה הקשר X3 איך הייתם מגדירים ת'עצמכם? Hold on..מה הקשר X4 מה אתם חושבים על בעצפר? March On חח..אם הייתי בפנימייה צבאית אולי מה הסגנון המוסיקלי שלכם? Rockin Robin! חחחח XD מה התחביבים שלכם? Once upon of time [האינטרו של דה כרוניקלס].. מה הקשר X5 אם היה לכם כוח, איזה כוח הייתם רוצים שיהיה לכם? Move Along...תכלס. מה אתם אומרים על בסיס יומי? Sorry's not good enough!! כ"כ נכון איזה שיר לא יוצא לכם מהראש? Into Oblivion חחחח מילות פרידה...? Lonely
של מקפליי לא של אייקון איכס.. נו אמרתי שיצא מעפן.

למעלה