משחקון קטן

Gilliana

New member
משחקון קטן

תיקים התברכה בשמות פרקים מעניינים במיוחד, לרוב מקוריים ומעניינים אך יחד עם זאת - היו גם כמה כאלו שלא ממש הפגינו מקוריות ונקראו על שם אחת הדמויות שהופיעו בפרק - או כשם הדמות עצמה או ששם הדמות הופיעה בחלק משם הפרק. בסה"כ היו 17 פרקים כאלה. האם אתם יכולים לנקוב בשמם?

muldercrushed

New member
נראה לי שהיה אחד שקראו לו...

מנוחתו האחרונה של קלייד ברוקמן... זה נחשב??

אממ טוב. מה שנראה לי

זה הגיגיו של מעשן הסיגריות...(למרות שלדעתי זה אחלה שם) , גרון עמוק וטומס אממ אנאסזי נחשב? כי אז אפשר גם את 731 ..יש את הפרק שקראו לו באנגלית EVE אז זה גם נחשב כי אני לא זוכרת איך תורגם לעברית... הכי הכי חשוב זה הפרק וויליאם!!!! אחלה שם!!! אחלה ילד!!! אחלה אבא יש לו!!!! ואם כבר וויליאם אז יש גם אמילי.. (וויליאם לוקח בגדול) יש את הפרק מקס.. אממ מלך הגשם זה כינוי של הדמות.. זה הגיוני גם? וזהו, זה מה שכרגע זכרוני העלה..

Shining Wizard

New member
כמה שאולי אני זוכר:

1. "Trevor" 2. "Leonard Betts" 3. "Roland" 4. "Pusher" (בערך) 5. "Orison" 6. "Aurdey Pauley" (לא שראיתי את הפרק, אבל אני יכול להניח ש..)

Gilliana

New member
נחשב גם נחשב!

8 פרקים, כל הכבוד!!!!

Gilliana

New member
רגע רגע...

בהנחה ששניכם אמרתם "אמיל" באופן בלתי תלוי אחד בשני - ספרתי לכל אחד את מספר הפרקים הכללי שהוא ציין. אז זה לא שיפוט משוחד ולמען הצדק המוחלט - אני "אוריד" את אמילי לשניכם - הולך?

Gilliana

New member
אבל ספרתי אותה אצל שניכם...

וזה לא היה טוב, לא? או שכבר לא הבנתי כלום?

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כלומר... איזו סלקציה הייתי אמורה לעשות?

Gilliana

New member
איך ידעתי מה תעני? ../images/Emo9.gif

קודם כל - "הגיגיו של מעשן הסיגריות" באמת יוצא דופן בהיותו שם הפרק היחיד שהוא על שם דמות והוא שם מקורי ומוצלח. EVE - בודאי ובודאי שנחשב אבל אנאסזי ו-731 הם לא בדיוק דמויות כך שאותם לא כללתי ב-17 הפרקים למרות שהיו לי לבטים לגביהם, גם את "מלך הגשם" לא כללתי למרות שבעקרון את צודקת. וכמובן וכמובן שגרון עמוק, טומס, וויליאם, אמילי ומקס. יוצא שבסה"כ ספרת 7 - כל הכבוד!!!

למעלה