משחקון חדש!!!

Scaly

New member
משחקון חדש!!!

לקראת השישי- שבת המצב: אין אקס מן....לא קיימת. אקסוויר רוצה להקים קבוצת מוטציות להגנה על האזרחים וכל התפקידים האחרים שלהם תפקידו ליצור חבורת אקס מן חדשה וצעירה שכוללת 6-5 אנשים אתם אקסוויר..מי בקבוצה שלכם? מי המנהיג? ומה תפקידו של כל אחד מהאחרים? ניתן לבחור גם מהרעים.

חחח אני מעיף את אקסוויור ישר

אז ככה במידה וכולם היו טובים להגנה אז ולברין וסייברטוט יהיו חברים טובים מגניטו סטורם גמביט ורוג

Scaly

New member
אהם!!!

לא ציינתי בהדגש שהקבוצה צריכה להיות צעירה אז להמציא חדשה ורעננה יותר....

Scaly

New member
אמממ...זה האקס מן המקוריים...

בערך.. הרעיון היה ליצור חבורה חדשה..

Scaly

New member
למה...

אתם לא מגיבים??? אני שוקד קשה כדי להמציא את המשחקים האלה...=)

לא כל כך הבנתי איך מצ´חקים.

נא להסביר למטומטמת. אגב למי שלא שם לב, חזרתי

Scaly

New member
הסבר!!

אין אקס מן יותר.. התפקיד שלך בתור אקסוויר להקים קבוצה חדשה צעירה של אקס מן את יכולה לבחור מהרעים ומהטובים...עדיף מאוד צעירים.. קבוצה שתכלול בה 6-5 אנשים את צריכה להחליט מי יהיה המנהיג של הקבוצה ותפקידם של האחרים.. לדוגמא: ציקלופ הוא המנהיג בחבורה המקורית.. וולברין הוא הבנאדם העצבני עם הבדיחות השנונות וכו´....

פית אש

New member
טוב אני אנסה ../images/Emo29.gif

דמות 1- שם: בס, כוח: יש לה שניים האחד הוא שהיא יכולה לדבר עם חיות, והשני הוא שהיא יכולה ליצור אנרגיה בכל צורה או דרך, מראה: שער בלונדיני כסוף זהוב, עיניים כחולות, עור לבן עם מגע של ורוד עדין. תפקיד: מנהיגה, מה היא יודעת לעשות: לשרוד צריך יותר. דמות 2- שם: אמה, כוח: אש, מראה: שער חום בהיר, עיניים ירוקות, עור לבן, תפקיד: לוחמת שטח. דמות שלישית- שם: פרייד, כוח: חתולי, מראה: שער שחור, עיניים חומות עמוקות, גבוה פרוותי קצת והפרווה היא באותם צבעים כמו של הנמר, תפקיד: לוחם וזה כל מה שיש לי לבינתיים אני אנסה לחשו על עוד נו מה דעתכם שלכם לילך

למעלה