משחקון - המשך

DAN1EL

New member
לא מדויק.

זה לא בדיוק דואט. אלישיה לא שרה שם, היא מנגנת בפסנתר וקצת מדברת בהתחלה. אבל השיר נכתב והולחן על ידה (על ידי אלישיה).

ערן1987

New member
בכל מקרה,אני אמשיך

*אבא שלה גילה את הסיטאר לעולם המערבי *למרות שהסגנון המוסיקלי שלה לא מצליח בשנים האחרונות,היא מצליחה לשבור את המחסומים ומוכרת מיליוני עותקים *לעומת זאת,הסינגלים שלה מושמעים מעט מאוד בתחנות הרדיו בעולם(אם בכלל) *3 מתוך 8 הגראמי שזכתה בהם הם גראמים טכניים

DAN1EL

New member
וואי. פעם ראשונה שאין לי מושג.

יש לי ניחוש, בגלל הגראמי - נורה ג'ונס?

Juliann

New member
מישל לא קנדית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מסכנה מה עשיתם ממנה... חחח כל קשר בינה לבין קנדה מקרי בהחלט.

The only Shpitz

New member
גם אני רוצה...

1. היא הוציאה 2 דיסקים 2. היא טענה שבעקבות הלידה שלה הסרעפת שלה זזה (או משהו כזה) ולכן השתנה לה הקול 3. זה כבר דעה אישית שלי - היא יפפפפפפפפפה!

backstreet girl

New member
אני רוצה לעשות

1)יש לו שם במה!!! 2)הוא אוהב לקלל!!! 3)הוא היה מאוהב בכריסטינה אגילרה!!! 4)הוא עשה 2 קליפים עם די12

סטינהX

New member
אמינם?!!?

ואם כן הוא לא היה מאוהב מכריסטוש המושלמת!והוא לא עשה 2 קליפם אם 12 אלה הוא חבר בלהקה!!אבל כל זה רשמתי רק אם זה באמת הוא!?!?אם לא סורי

The only Shpitz

New member
גם אני עושה...

1. היא הוציאה 2 דיסקים 2. היא טענה שבעקבות הלידה שלה הסרעפת שלה זזה (או משהו כזה) ולכן השתנה לה הקול 3. זה כבר דעה אישית שלי - היא יפפפפפפפפפה!

ויקי11

New member
אני גם רוצה לעשות--->

1.היא מעצבנת מכוערת ושמנה 2.יש לה מעריצים אך ורק בזכות אבא שלה 3.יש לה ולמשפחתה תוכנית 4.האשה שהיא הכי שונאת זאת כריסטינה אגילרה(
)

למעלה