הא ומילה כוכב
S Shirlos New member 2/8/05 #26 אמא- נמרוד והבודדים "אמא אני מפחד מהחושך נורא בואי תשימי עליי ת'שמיכה אמא אני מפחד מעצמי נורא לא מסוגל להביט במראה" המילה שלי- אושר.
אמא- נמרוד והבודדים "אמא אני מפחד מהחושך נורא בואי תשימי עליי ת'שמיכה אמא אני מפחד מעצמי נורא לא מסוגל להביט במראה" המילה שלי- אושר.
ש שניצל האחת והיחידה New member 2/8/05 #27 יום מעונן - היי פייב../images/Emo11.gif "ימים של אושר עד סוף העולם אשמור לי אותם ימים של אושר אניח בצד אשמור לי ליום מעונן" (עצוב שאני זוכרת את המילים) המילה שלי - רגע יומטוב
יום מעונן - היי פייב../images/Emo11.gif "ימים של אושר עד סוף העולם אשמור לי אותם ימים של אושר אניח בצד אשמור לי ליום מעונן" (עצוב שאני זוכרת את המילים) המילה שלי - רגע יומטוב
צ צלילוש3 New member 2/8/05 #28 "מסביב הרבה ירוק, זה נוגע כך בצחוק ...זה רגע מתוק זה" -דרך-של מוש בן ארי המילה שלי: כלב
ש שניצל האחת והיחידה New member 2/8/05 #30 אבק כוכבים - ירמי קפלן "צף על מים שסוחפים אותך תיזהר שלא תטבע היא אומרת לך מה אחר כשהזרם יפנה לך גב" המילה שלי - קוף יומטוף
אבק כוכבים - ירמי קפלן "צף על מים שסוחפים אותך תיזהר שלא תטבע היא אומרת לך מה אחר כשהזרם יפנה לך גב" המילה שלי - קוף יומטוף
ב ברי עבריינית שרמנטית New member 2/8/05 #31 אביב גפן- בואי אלי יוצא מבושם וחוזר שוב מוכתם אך הכתם בלב ואני רק אוהב ואם זאת אהבה אני מוכן לקבורה והסוף לא טוב האדם חוזר אל הקוף והקוף לעצים להתראות לנשים המילה שלי היא נשים
אביב גפן- בואי אלי יוצא מבושם וחוזר שוב מוכתם אך הכתם בלב ואני רק אוהב ואם זאת אהבה אני מוכן לקבורה והסוף לא טוב האדם חוזר אל הקוף והקוף לעצים להתראות לנשים המילה שלי היא נשים
ב ברי עבריינית שרמנטית New member 2/8/05 #32 חח רק עכשיו שמתי לב שיש בשיר הזה נשים אז תמצאו שיר אחר חחחח
צ צלילוש3 New member 3/8/05 #33 "ויש נשים שמחפשות אותך רוצות שתנסה" -מטייל אוסטרלי-עברי לידר המילה שלי:מעצבן