משו שפעם קרה לי..

spiralll1

New member
משו שפעם קרה לי..

הייתי במסיבת בריכה עם כל מיני אנשים ואני וידיד שלי סתם הלכנו להסתובב ליד הבריכה והיה שם כזה חשוך והרבה עצים ושיחים..ופתאום רק לאיזה חלקיק שנייה ראיתי איזו דמות בלבן..היה לה ראש משולש כזה..ו2 עיגולים שחורים וגדולים במרכז ה"משולש"..והיה לה גוף כזה בינוני לא ארוך כל כך ולא ראיתי רגליים או משו..כאילו אין לי מושג מה זה היה..מישהו פעם אמר לי שראיתי את המדריך הרוחני שלי..אבל אין לי מושג מה זה היה וזה מאוד מפחיד..=(

ת מ ו ז

New member
שאלה...

הייתה במסיבה... שתית? יכול להיות שהיית עייף וראית משהו אחר שניראה לך כזה? אני לא חשובת שיש לך ממה לפחד, אם זאת הייתה ישו סביר להניח שהיא רוצה להעביר לך מסר מסיום... בכל מקרה מה שבטוח אין לך ממה לפחד הישות לא רוצות לפהריע לנו אלא רק לכוון (בדרך כלל).

spiralll1

New member
אני בת =)

ממ ולא שתיתי חחח...הייתי צלולה לגמרי שזה קרה...=)

ת מ ו ז

New member
אוקי סליחה..

אני מצטת הודעה ש"הפריק" כתב לי לא מזמן על מיקרה דומה. "הסבר מיסטי צריך להיות המוצא האחרון בהחלט שלך- קחי את זה כחוק לחיים- כי ברוב המקרים זה אכן נכון. לי זה נשמע כאילו אחד מקרובייך פשוט מנסה לעבוד עליך- או לקח את המפתח בטעות ולאחר החזיר אותו, כי הבין שעשה טעות. בכל אופן- אין לך סיבה להיות לחוצה-" לדעתי זה תופס גם לגבי המקרה שלך אל תילחצי מה שבטוח.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif אני מרגיש מכובד...

תודה.

I am a freak

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"מה שבטוח אין לך ממה לפחד הישות לא רוצות לפהריע לנו אלא רק לכוון" הלוואי ואת צודקת, רק חבל שזה לא כך. ישנן יישויות שנוצרו במטרה לפגוע, מתוך כוונה רעה. הפריק.

ת מ ו ז

New member
אמרתי כמעט

לפי התיאור שלה היא ראתה רוח (או שאני טועה) אני לא רואה סיבה שיש לרוח לפגוע באדם (אלא אם כן הוא פגע בה) אולי לעזור לאדם ולהמשיל במסלולה בכל אופן אני לא רואה סיבה שהיא תיפגע בה.

spiralll1

New member
אין סיכוי שזה היה המדריך הרוחני?

אוףף כבר חשבתי שאולי מנסים לכוון אותי או משו..שאולי יש מטרה לזה שראיתי אותו אבל לא נראה לי שיש..סך הכל זה לא השפיע עליי כל כך...=(

למעלה