משו שנון!!

bduya

New member
משו שנון!!

``שמחה רבה שמחה רבה צוש הגיע פסח בא..`` אה? שנון או לא? פחחחחחחחחחחחחחחח <רגע של שעמום > האלפפפפפפפפפפפפפפפ איי ניד סומבודי! (אני בודי)

צוש

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שנון שנון, למרות ששמעתי את זה כבר אלף פעם. אגב, גם שם המשפחה שלי קשור לפסח. הלאפ איז קאמינג, האו קן אי האלפ יו ?

bduya

New member
הא הא הא הא הא הא

הממממממ... שמשפחה גם???? מענין.. האלפ מי!!! <משעמם בטירוף> צוש, אהההההה אם אתה רוצה אני יכולה לאסוף לך נשים ולשכנע אותם לבוא לפורום... רוצה? יש לי כבר כמה שאולי באות לי בראש...(והכל כמובן מתחת לקטגוריה- מי מתאימה להיות אמא של שני..)

צוש

New member
עשינו עסק

רעיון מצויין, איך אני משלם לך על זה ? אולי אני אאמץ גם אותך... מי מתאימה להיות אמא של שני ? עוד לא נולדה מישהי שראויה לתפקיד (סליחה אמא של שני). לילדה שלי מגיע הטוב ביותר !!!

bduya

New member
וואו...

אתה רוצה לומר לי ש... סופסופ יהיה לי אבא????? אב כזה.. אמיתי?! <סליחה אבא, אתה אחלה גבר!> וואו... אני מתרגשת!!! אההההה אבל, אני לא יכולה עם שני כאחות... מצטערת.

מורני !

New member
צושי ושני...

זה לא בגלל שיש לה התנגדות על תפקוד שני במשפחה .. אבל היא פשוט מפחדת שייתבעו אותה על גילוי עריות... נכון ממי??? :)

צוש

New member
ממש טלנובלה

ואני חשבתי שאני לא יכול עם שני בתור בת... אל תדאגי, מתרגלים !

shanikoo

New member
מלכלכים עלי,הא?

או קיי,או קיי... אני מבינה שכל ההצהרות אהבה של שניכם אלי באיי סי,זה הכל סתם... זה הכל בצחוק.. אבא שלי לא אוהב אותי.. החברה שלי לא אוהבת אותי.. אני בודדה בעולם הזה:-(

מורני !

New member
יאללה יאללה!!!!

יא מתבכיינת..... גם קיבלת שבועיים חופש מהלימודים וגם מתבכיינת? גם החברה שלך אומרת שהיא לא רוצה להיות אחותך כי אז היא תרגיש לא נוח לחבק אותך.. וגם את מתבכיינת? גם אבא שלך אומר שאין אמא מספיק טובה בשבילך.. וגם את מתבכיינת??? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תתבכייני כמה שאת רוצה. בשביל זה יש חברים. אוהבת אותך הכי. מואהה!!!!

למעלה