הממממממ... שמשפחה גם???? מענין.. האלפ מי!!! <משעמם בטירוף> צוש, אהההההה אם אתה רוצה אני יכולה לאסוף לך נשים ולשכנע אותם לבוא לפורום... רוצה? יש לי כבר כמה שאולי באות לי בראש...(והכל כמובן מתחת לקטגוריה- מי מתאימה להיות אמא של שני..)
רעיון מצויין, איך אני משלם לך על זה ? אולי אני אאמץ גם אותך... מי מתאימה להיות אמא של שני ? עוד לא נולדה מישהי שראויה לתפקיד (סליחה אמא של שני). לילדה שלי מגיע הטוב ביותר !!!
אתה רוצה לומר לי ש... סופסופ יהיה לי אבא????? אב כזה.. אמיתי?! <סליחה אבא, אתה אחלה גבר!> וואו... אני מתרגשת!!! אההההה אבל, אני לא יכולה עם שני כאחות... מצטערת.
או קיי,או קיי... אני מבינה שכל ההצהרות אהבה של שניכם אלי באיי סי,זה הכל סתם... זה הכל בצחוק.. אבא שלי לא אוהב אותי.. החברה שלי לא אוהבת אותי.. אני בודדה בעולם הזה
יא מתבכיינת..... גם קיבלת שבועיים חופש מהלימודים וגם מתבכיינת? גם החברה שלך אומרת שהיא לא רוצה להיות אחותך כי אז היא תרגיש לא נוח לחבק אותך.. וגם את מתבכיינת? גם אבא שלך אומר שאין אמא מספיק טובה בשבילך.. וגם את מתבכיינת??? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תתבכייני כמה שאת רוצה. בשביל זה יש חברים. אוהבת אותך הכי. מואהה!!!!