משו שמצאתי... בעזר"ה אולי יש כאלו שמכירים את הקטע.
נ נקמת המלפפונים New member 22/6/03 #3 קטע מהמם. גמנחנו באולפנא עשינו את זה בכל סוף שנה אפשרי לעשות את זה במפגש- ליאור,הדסה, לטיפולכם..
T tamarhp New member 22/6/03 #7 גם אנחנו עשינו את זה בכיתה ז', אבל לא היה לי שום דבר מקורי. כולם כתבו אותו דבר ב-ד-י-ו-ק - "חכמה, ציירת, כשרונית" ואולי עוד כמה מילים נרדפות. הבעיה היא שאני לא מוצאת את זה... מעניין אם הייתי כל כך טיפשה שזרקתי את זה כי אני לא מוצאת את זה מלא זמן.
גם אנחנו עשינו את זה בכיתה ז', אבל לא היה לי שום דבר מקורי. כולם כתבו אותו דבר ב-ד-י-ו-ק - "חכמה, ציירת, כשרונית" ואולי עוד כמה מילים נרדפות. הבעיה היא שאני לא מוצאת את זה... מעניין אם הייתי כל כך טיפשה שזרקתי את זה כי אני לא מוצאת את זה מלא זמן.
ש שרוך New member 23/6/03 #9 ../images/Emo70.gifקטע טוב על אמונה !!! ../images/Emo70.gif בס"ד הי לכולם מה קורה הנה ראיתי באתר בשו"ת ממש שאלה אמיתית עם תשובה מאלפת !! קדימה להכנס ולקורא!!! שמרו על קשר שרוך
../images/Emo70.gifקטע טוב על אמונה !!! ../images/Emo70.gif בס"ד הי לכולם מה קורה הנה ראיתי באתר בשו"ת ממש שאלה אמיתית עם תשובה מאלפת !! קדימה להכנס ולקורא!!! שמרו על קשר שרוך