אולי תשני גם את הגיל לגיל של מיכל כהן אז את יודבתניקית?!
מ מלkכית מתוקה New member 12/7/10 #73 אנ עכשיו אני נזכרת מי זו.... נכון נכון אנחנו מכירות הרבה זמן גמאני שנה הבאה מסיימת.... היום בגרות אחרונה של כיתה י"א
אנ עכשיו אני נזכרת מי זו.... נכון נכון אנחנו מכירות הרבה זמן גמאני שנה הבאה מסיימת.... היום בגרות אחרונה של כיתה י"א
D danravia New member 12/7/10 #74 כן נשמע שאתן מכירות כבר שנים/tapuzforum/images/Emo152.gif בהצלחה לך. יפה נסיים ביחד
מ מלkכית מתוקה New member 12/7/10 #75 כן בטח נולדנו לאותה האמא באותו חדר לידה.... כן נסיים ביחד יאללה אני הולכת לעשות תבגרות היא לא לוקחת הרבה זמן למזלי רבע שעה- עשרים דקות נקווה להיות בחוץ ))
כן בטח נולדנו לאותה האמא באותו חדר לידה.... כן נסיים ביחד יאללה אני הולכת לעשות תבגרות היא לא לוקחת הרבה זמן למזלי רבע שעה- עשרים דקות נקווה להיות בחוץ ))
מ מלkכית מתוקה New member 12/7/10 #81 בעיקרון אני ב5 יחידות אבל ליתר ביטחון אני עושה גם 4 אם פתאום אני אחילט להתחרט.... עשיתי את C היום....
בעיקרון אני ב5 יחידות אבל ליתר ביטחון אני עושה גם 4 אם פתאום אני אחילט להתחרט.... עשיתי את C היום....
D danravia New member 12/7/10 #84 היום את לא מפריעה/tapuzforum/images/Emo201.gif אני לומד../tapuzforum/images/Emo132.gif