משו נחמד...

משו נחמד...

בעזר"ה אם אתה חי יש לך שתי דאגות. או תיהיה חולה או שתיהיה בריא. אם תיהיה בריא אין לך מה לדאוג. אבל אם תיהיה חולה יש לך שתי דאגות. או שתחייה או שתמות. אם תחייה אין לך ממה לדאוג. אבל אם תמות יש לך שתי דאגות. או שתגיע לגן עדן או שתגיע לגיהנום. אם תגיע לגן עדן אין לך ממש לדאוג. אבל אם תגיע לגיהנום....... תיהיה כל כך עסוק בלחיצת ידי מכרים וחברים. שלא יהיה לך זמן לדאוג. אז למה אתה דואג???

חחח נחמד ../images/Emo13.gif

איזה כיף לי עברתי למחשבים עכשיו אני באינטרטנט (מהיר!) חופשי

היייייייייייייייייייי

אני מכירה אותך... אבל מהיכן?! כל- כך קשה להזכר... אולי פעם למדת איתי?! יכול להיות?!

גם אני מכירה משהו דומה

אתה יכול לעלות על אוטובוס או על מונית אם זה מונית אין בעיה אבל אם זה אוטובוס אז יש בעיה או שאתה עומד או שאתה יושב אם אתה עומד אז אין בעיה אבל אם אתה יושב אז יש בעיה או שאתה יושב ליד בן או ליד בת (נראה לי) אם ליד בן אז אין בעיה אם ליד בת אז יש בעיה זה הולך בערך ככה

זה הולך ככה:

אשה אחת מתלבטת אם לסוע באוטובוס או במונית: אם היא תסע במונית -אז זה בסדר אבל אם היא תסע באוטובוס אז יש שתי אפשרויות: או שהיא תשב או שהיא תעמוד אם היא תעמוד-אז זה בסדר אבל אם היא תשב אז יש שתי אפשרויות: או שישב לידה מישהו או שלא ישב לידה מישהו אם לא ישב לידה מישהו-אז זה בסדר אבל אם ישב לידה מישהו אז יש שתי אפשרויות: או זה יהיה בן או שזו תהיה בת אם זו תהיה בת-אז זה בסדר אבל אם זה יהיה בן אז יש שתי אפשרויות: או שהם ידברו או שהם לא ידברו אם הם לא ידברו-אז זה בסדר אבל אם הם ידברו אז יש שתי אפשרויות: או שהם יתחתנו או שלא אם הם לא יתחתנו אז זה בסדר אבל אם הם יתחתנו אז יש שתי אפשרויות: או שיוולד להם ילד או שלא אם לא יוולד להם ילד-אז זה בסדר אבל אם יוולד להם ילד אז יש שתי אפשרויות: או שזה יהיה בן או שזו תהיה בת אם זו תהיה בת-אז זה בסדר אבל אם זה יהיה בן אז יש שתי אפשרויות: או שהוא ילך לצבא או שלא אם הוא הוא לא ילך לצבא-אז זה בסדר אבל אם הוא ילך לצבא אז יש שתי אפשרויות: או שהוא יהיה קרבי או שלא אם הוא לא יהיה קרבי-אז זה בסדר אבל אם הוא יהיה קרבי אז יש שתי אפשרויות: או שתהיה מלחמה בזמן שהוא ישרת או שלא אם לא תהיה מלחמה בזמן שהוא משרת-אז זה בסדר אבל אם תהיה מלחמה בזמן שהוא משרת אז יש שתי אפשרויות: או שהוא יצא למלחמה או שלא אם הוא לא יצא למלחמה-אז זה בסדר אבל אם הוא יצא למלחמה-אז יש שתי אפשרויות: או שהוא ימות או שלא אם הוא לא ימות-אז זה בסדר אבל אם הוא ימות-אז ישתי אפשרויות: או שהוא ילך לגן-עדן או לגיהנום אם הוא ילך לגן עדן-אז זה בסדר אבל אם הוא ילך לגיהנום- אז עדיף כבר לסוע במונית!!! נכון מצחיק? (אל תיבשו
)

איפה אלי7 שתספר את זה

כמו שהיא סיפרה לי במציאות בבי"ס?
(לא שאני משמיצה, אני פשוט מתגעגעת לזה
)

tiki tiki

New member
אני פה...

אם היית מדברת איתי במיקרופון הייתי יכולה לספר לך את זה שוב...

reutרעות

New member
הנוסח המלא-

זה בלשון זכר אבל מופנה גם לנשים שבנינו- אתה יכול לעלות למונית או לאוטובוס אם תעלה למונית אז אין בעיה אבל אם תעלה לאוטובוס או שתשב או שתעמוד אם תעמוד אז אין בעיה אבל אם תשב אז או שתשב ליד בן או שתשב ליד בת אם תשב ליד בן אז אין בעיה אבל אם תשב ליד בת אז או שתדבר איתה או שלא אם לא תדבר איתה אז אין בעיה אבל אם תדבר איתה אז או שתמשיכו לצאת או שלא אם לא אז אין בעיה אבל אם כן אז או שתתחתנו או שלא אם לא תתחתנו אז אין בעיה אבל אם תתחתנו אז או שתלדו ילד או שלא אם לא תלדו ילד אז אין בעיה אבל אם תלדו אז או שיהיה בן או שיהיה בת אם זו תהיה בת אז אין בעיה אבל אם זה יהיה בן אז או שהוא ילך לצבא או שלא אם הוא לא ילך לצבא אז אין בעיה אבל אם הוא ילך לצבא אז או שהוא יחזור הביתה במונית או באוטובוס..... יכול להיות שזה לא מדויק..

למעלה